canım öncelikle şu mübarek günde Allah yardımcın olsun diyorum,konu fake diyenlere dengesiz dengesiz yorum yapanlara sesleniyorum,madem inanmıyorusnuz okumayın ozaman,biri demiş yok niye bukadar aptal olabildin,biri demiş yok nete nerden girdin,ya kızın zaten derdi buyuk,yarası buyuk ustüne tuz ekiyolar.ya konu gercek yada degıl kı ben gercek olduguna ınanıyorum,karsımızdakı bızım hemcinsimiz,daha duyarlı hosgorulu olacak yere bıtanede bız darbe ındırıyoruz,yapmayın Allah askına herkesın basına gelebılır boyle seyler,aılesıne falan anlatamayabılır hemen,kolaymı ıkı gunde hayatı altust oldu,belkı burda tanımadıgı ınsanlara ıcını daha rahat dokuyor.ha gercekten fake se bu konu bu kelımeyıde hıc sevmıyorum ama oda onun bılecegı bırsey,bu mubarek gunde hakkımıza gırmıs olur okadar. canım sen nazı bırakma,oda küçücük bir yavru onşarın sana yaptığı kötülüğü sen yapma,yanlız acele karar verme,evet çok büyük bir trajedi yaşadığın fakat her insan bir hata yapar,sana affet hıcbırsey olmamıs gıbı hemen yuvana dön demiyorum ama hayatını yasadıklarını bir gözden geçir ve ona göre hareket et,Allah yar ve yardımcın olsun...