Şüphelerim yersiz mi?

Ben şu anda o kocam olucak herifi de onun adi ailesinide tek tek öldürmeyi düşünüyorum o zaman gazetelere çıkarız aaa biz kk da böyle bir konu okumuştuk meğerse gerçekmiş dersiniz benim buraya girip gelişmeleri yazmamdaki asıl amaç dün ki arkadaşlar gibi ılımlı cevaplar verenler olur diye ama böyle olucağını bilmezdim...

BU MESAJIMDAN SONRA HALA KONU YALAN KONUYU AÇAN YALANCI DİYENLERE CEVAP VERMEMEYE ÇALIŞICAM HATTA CEVAP VERMİYCEM...

canım merhaba son mesajını okudum ve çok zor bir durum bizler ne desek boş kardeşim. Sen şimdi olduğunca sakin bir kafayla iyi düşün taşın ortada dünyalar güzeli 2 tane melek var tabi sende varsın eşin yaptığı hatanın farkında ve sana başda gerçeği söylemedi için hatanın en büyüğünü o zaman yapmış ama şuanda herşey ortaya çıkdı ve canım boşan ve boşanma demiyorum çünkü burdaki kimsenin haddine değil seni yönlendirmek ancak canım sen bunca zaman iyiliklerinin en büyüğünü yapmışsın bir fidanı çiçek haline getirmişsin o yavrucak herşeyi öğrenince ne olur psikolojisini düşünemiyorum. Ama senin gibi bir annesi yanında olduğu sürece asla ve asla hayatından umudunu kesmek bir laf vardır doğuran değil doğduğunda onu büyüten ağladığında her dafasında boynuna sarılıp bir öpücüğü ile susturan ateşlendiğinde sabahlara kadar yanında olandır ana ve sen bunların hepsini o yavrucağa gösterdin canım bir çift boşandığı zaman arş-ı ala titrermiş o yüzden canımgönül bağınızı yıkmayın derim eşinin yaptığı affedilemiyecek bişey kimse kaldıramaz ancak siz bundan sonra geleceğinize bakın ben geçen yıl yavrumu kaybettim. göğüslerim sütle dolmaya başladı tvde de anne karnında bıçaklanmış ve dünyaya gelmiş bebeği gösterdiler dedimki Allahım o yavrucak benim kollarımda olsaydıda boşa giden sütleri ona verseydim diye içimden çokkk geçirdim. Sen elleri öpülesi annesin unutma bunu canım Allah yardımcınız olsun inşallah

"bu konu fake" "bence fake" diye anlamsız yazılar yazmak konu dışı mesaja girer arkadaşım.

Bir an önce kendinize gelmelisiniz ve bu yalanı sonlandırmalısınız nazı düşünecek bir durum yok sonuçta sizin kızınızda babasız kalıcak. Hiç bir şey olmamış gibi devam edebilir misiniz hayatınıza? Boşanacaksanız bence bir an önce boşanmalısınız...

aman boşver o kadar sinirlenme
senin derdin sana yetiyo zaten

ya ayrıca konu fake olsa nolurkı?

sizin yaşadığınız duyduğunuz okudugunuz herşey gerçekmi?

o zaman dizide izlemeyin!!

Bir an önce kendinize gelmelisiniz ve bu yalanı sonlandırmalısınız nazı düşünecek bir durum yok sonuçta sizin kızınızda babasız kalıcak. Hiç bir şey olmamış gibi devam edebilir misiniz hayatınıza? Boşanacaksanız bence bir an önce boşanmalısınız...

güzel kardeşim
Nazın annesi yaşıyorsa ver annesine o minik kızı
ama yok gerçekten vefat etmişse
dön git evine,al 2 çocuğunuda yanına
birini kovalayacaksan,kocanı yolla gitsin.
seni anne bilmiş
ha kolay değil herşeyi unutup sıcak davranmak ama
buda senin sınavındır belki be ablam.
bak bir bebeğin daha var
hayat insana ne getirir,ne götürür belli olmaz.
7 sene insanlığın en güzelini yapmışsın
belki bilmeden yapmışsın ama neticede yapılmış
7 saatte kül etme 7 senenin güzelliğini derim ben.
o çok masum
büyüklerin yediği haltların bedelini o yavrucak ödemesin.
ha kocanın yanına kalırmı bu
onuda havale et allaha
onun değrmeni yavaş döner ama ince öğütür.

Son düzenleme:
bu yalanlar üstüne evliliğini devam ettirmen cok zor hatta imkansız..
eğer aile desteğinde varsa al kızını kendi hayatını kur

"bu konu fake" "bence fake" diye anlamsız yazılar yazmak konu dışı mesaja girer arkadaşım.

bu yorumlar bana ait değil
ben inanmadıgımı neden oldugunu belirttim
sizin söylediğinizin tam karşısında bızım karşımıza dıkılıp sırf mesaj ıcerıgfı okuma o zaman arkadaşların mesajları konu dışıdır nokta

canım öncelikle şu mübarek günde Allah yardımcın olsun diyorum,konu fake diyenlere dengesiz dengesiz yorum yapanlara sesleniyorum,madem inanmıyorusnuz okumayın ozaman,biri demiş yok niye bukadar aptal olabildin,biri demiş yok nete nerden girdin,ya kızın zaten derdi buyuk,yarası buyuk ustüne tuz ekiyolar.ya konu gercek yada degıl kı ben gercek olduguna ınanıyorum,karsımızdakı bızım hemcinsimiz,daha duyarlı hosgorulu olacak yere bıtanede bız darbe ındırıyoruz,yapmayın Allah askına herkesın basına gelebılır boyle seyler,aılesıne falan anlatamayabılır hemen,kolaymı ıkı gunde hayatı altust oldu,belkı burda tanımadıgı ınsanlara ıcını daha rahat dokuyor.ha gercekten fake se bu konu bu kelımeyıde hıc sevmıyorum ama oda onun bılecegı bırsey,bu mubarek gunde hakkımıza gırmıs olur okadar. canım sen nazı bırakma,oda küçücük bir yavru onşarın sana yaptığı kötülüğü sen yapma,yanlız acele karar verme,evet çok büyük bir trajedi yaşadığın fakat her insan bir hata yapar,sana affet hıcbırsey olmamıs gıbı hemen yuvana dön demiyorum ama hayatını yasadıklarını bir gözden geçir ve ona göre hareket et,Allah yar ve yardımcın olsun...

Ayy herkes saçma sapan yorumlar yapıyor.Size ne gerçek ya da değil.Cevap vermek istiyorsanız verin.İnanmıyorsanız vermeyin.Ya gerçekse?Yaptıgınız adil mi sizce.Gerçek değilse de kadının eline ne geçecek Allah aşkına sizinle muhabbet için mi yazıyor.Güldürmeyin beni

zaman her şeyin ilacıdır acele düşünüp karar vermemek lazım. unutmayın öfkeyle kalkan zararla oturur

2 güzel çocuk ve mutlu bi evlilik,kolay olmuyor,insan arkasını dönüp çıkıp gidemez.İşin çok zor..

Bende bunu söylemeden edemicem...yorum yapanlara neden yorum yapma geregı duyuyorsunuz sıze bırsey dıyenmı var ...ınanan ınanır ınanmayan ınanmaz...bu kısı bu konuyu buraya actıysa herseye acıktır...bırakın konu sahıbı cevap versın ...

benimde aklıma takılan bir soru var nazın annesi hamile kaldığında siz 3-4 aylık sevgiliyseniz evet ne çok uzun nede çok az bir süre bu ama erkek milleti yapabilir denebilecek bir süre yok çocuk doğduğunda siz 3-4 aylık sevgiliyseniz zaten sizden önce olan ve biten bi olaymış diye düşünülebilir sadece bu olayda çileden çıkarılacak konunun size anlatılmadan kandırılarak bu duruma gelmiş olmanız bu durumu da kabul ederim ve atlatabilirim veya kabul edemem ve atlatamam demek size kalmış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…