Şüphelerim yersiz mi?

nazsuedacım tuzla da ev alabilecek durumdaysanız sen bekarken niye lise 2 den beri çalışıyosun ve üniversiteyi dışardan bitirdin diye sormuştum...

al bendende okadar

Anlamamış olmanız normal...
Ben onların şirketinde çalışmadım lise 2 deyken çalışmaya başlamamda TML okudum ve lise 2 bitince staja başlıyorduk.
Sonrasında çıköğretimden üniv. okumamın sebebide okula gitmeyi sevmiyordum

Arkadaşım kimseye birşey ıspatlamak zorunda değilsin.
Şuan çevrenden kimseyle konuşamıyorsun sanırım.
Ya da konuşmak istemiyorsun.
Şuan yalnız değilsin. Sana inanmayanlar olduğu kadar inanlar da.
Daha önce de yazmıştım. Madem kimseyle konuşamıyorsun yaz buraya içindeki öfkeni kus.
Bu sorun tek başına kaldırabileceğin bir şey değil.

"bu konu fake" "bence fake" diye anlamsız yazılar yazmak konu dışı mesaja girer arkadaşım.

bu yorumlar bana ait değil
ben inanmadıgımı neden oldugunu belirttim
sizin söylediğinizin tam karşısında bızım karşımıza dıkılıp sırf mesaj ıcerıgfı okuma o zaman arkadaşların mesajları konu dışıdır nokta

nazsuedacım tuzla da ev alabilecek durumdaysanız sen bekarken niye lise 2 den beri çalışıyosun ve üniversiteyi dışardan bitirdin diye sormuştum...

Ne alaka sonuçta evi var diye çalışmaması mı gerekiyor okumasıda mı suç oldu.

Ne alaka sonuçta evi var diye çalışmaması mı gerekiyor okumasıda mı suç oldu.

Konu bayanın derdi için açık farkındaysan.Ne yapayım yardımlarınıza,desteğinize ihtiyacım var diyor.Sizce ben yalan mı söylüyorum doğru mu söylüyorum demiyor.Bayana yardımcı olmaya calısan ınsanların arasına parazitlik yapmak için girenlere sinir oluyorum.Farkındaysan konu sahibi de istemiyor.Ee o zaman size ne??

burda belkide böyle konu daha önce açılmadı
şaçma geliyor belki sizeee
ama ne diye yazsın böyle bir saçmalığı bu kadın
tanımaz etmez kimseyi ne amaç olcakkiiiii

naz sımdı annemle kardesım nerde dıye dusunuyodur ,kıyamam ya.. ne bılıyo cocuk pekı neden orda olmadıgınızı sormamıs mı

bende bu şekilde düşündüm..
ve merak içindeyim..

herkesin bakış açısı farklıdır tabi. kimi inanır kimi inanmaz. senin için yapacak söylenecek çok şeyde yok aslında.tam tahmin ettiğimiz gibi çıktı olay. zaman gercekten herşeyin ilacı. zamanla kabullenirsin yuvanı dağıtmazsın belki, yada herşeyi silip çeker gidersin. ikiside çok zor. ama şu an en güzeli iki kızınıda al yanına bir süre uzaklaş o aileden derim. bir andada karar verme bekle. zamana bırak. Allah yardımcın olsun.

Şimdi bu ne alaka canım ya konu bu değil

ne demek ne alaka
sonuçta tek gecelik bi ilişki yüzünden böyle oldu, kaç insanın hayatu altüst oldu
bu kadar cahilce davranan bir insan evdeki masum karısına bile hastalık bulaştırır

bu topik in konusu güven değilde ne peki?

Son düzenleme:
Çok ama çok zor bir durum.
Naz için olduğu kadar Sueda için de.
Çünkü o da Naz'ı ablası biliyor. O da bocalayacak, ablasını isteyecek, özleyecek.
Ben olsam bu durumda ne yapardım diye düşünüyorum.
İlk kez cevapsız kalıyorum.
Allah yardımcınız olsun hem sizin hem kızlarınızın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…