Şüphelerim yersiz mi?

millet dizilere ağlıyor gerçek hayata yalan diyor ne enteresan

bu tavsan olayi milleti süphelendirmis :) herseye fake diyorlar

bana da ceyar adli kiz erkek demisti gözüm seni tutmadi demisti ama sonra hatasini kabul etti ama özür dilemedi

cadi

yasca büyükmüs kocasindan, ve kürtmüsler. Hamileyken merdivenlereden inerken yuvarlanip beyin kanamasi gecirmis hastanede ölmüs Naz'i zor kurtarmislar

yaşça büyükse beraber olmasaymış
ee ortada nikahta yok o zaman.vayy tezgaha bak
sen elin kızının günahına gir,üstüne yuva kur

ya kendileri ittiyse kadını

yaşça büyükse beraber olmasaymış
ee ortada nikahta yok o zaman.vayy tezgaha bak
sen elin kızının günahına gir,üstüne yuva kur

ya kendileri ittiyse kadını

bende onu demiştim işte
belkide onlardan birisi itti kadını, düşük yapsın diye
yoksa kabul etmedikleri bayanı niye yazlıklarına götürsünler

belkide dertleşecek başka birileri yoktur yanında
veya paylaşmak istemiyordur tanıdıklarla..

aılesınden bırısıne anlatsın(kız kardes, kuzen ılla vardır) yakın arkadasıda vardır. buradan ne kadar tesellı olabılırsın kı??? yada bırebır gorusmedığın ınsanlar senı ne kadar rahatlatabılır kı. farklı konular olsa fıkır sorarsın. tamam anlıyorum zor bı durum(doğruluk netıcesını bılmıyorum) bu sonucta aıle problemı sanal ortamda vs. paylasılmamalı....
benım dusuncem bu!

sabaha kadar aglamis ne uyumasi? esi tel acmis oda "uyuyor de" demis. Esi uyumus

ne hakla bukadar rahat yazıp dalga geçebiliyosunuz şu mübarek günde saf takımı demek ne demek ya?ya bırgun sızın basınızada gelse böyle birşey?valla sinirden yazamıyorum.Admin görmüyormu bu yazılarıııııı....zor durumda bı insana saf diyen sen,bir insannın yüreğindeki acıyı anlayamayacak kadar asıl saf sensinn..

bende onu demiştim işte

bencede itmişte olabilirler ama belki de hani çok kıymetli itibarları varya belki o yüzden götürmüşlerdir kimse görmesin bilmesin diye

bende onu demiştim işte

Susturmak , insanlardan uzak tutmak için olmasın
Üstelik kadın ailesi reddetmiş
Eşinin ailesi bunu yapabilecek kadar cani olabilir mi :26:

Son düzenleme:

inanın o kadar güldük kiii..... (ama sizin halinize )

canım peki neden annenlere haber vermek yerine burada zaman kaybediyorusn...senin de bir ailen var ve bu zamnda en yardım alacagım kişiler onlardır...tek başına bizlerle yazışarak belki stres atıosun ama şuan yalnızsın..bence annenlere söyle

Konu sahibi başka üyeliğiyle kendi durumuna yorum falan yazmış. Hey allahım yaa.. Psikolojide bunun adı neydi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…