Şüphelerim yersiz mi?

İnanmayanlar neden yorum yapıp çıkmıyor?Hala konudalar demekki çok sardı...
Ya gerçekse?

gerçek veya değil, sonuçta biz burda insanları değil durumları tartışıyoruz

bide ona bakarsanız, filmlerde dizilerde olup bitenler gerçek hayattakilerin yanında sönük kalır

kimseye doğru olduğunu ıspatlamak zorunda değilsin..

lütfen ınanmayan okumasın kaptsın ekranı..

ben olayı tam anlamış değilim ama

nazın annesiyle berabermi yaşıyorlardı yazlıklarında yoksa tek gecelik bir ilişkimi olmuş?
o zamanlar sen eşinin hayatında varmıydın?
nazın annesinin adını soyadını öğrendinmi?

Tek gecelikmiş kadın hamile kalıp evlenicez demiş ailesi istememeiş
Yazlığa hamileyken gitmişler son aylarında ben eşimin hayatında vardım evet yani bebek doğduğunda biz 3-4 aylık ilişki yaşıyor oluyoruz
İsmi Gülsümmüşde soyadını sormak aklıma gelmedi

naz sueda güzel isim kızın olursa bu isimleri koymalısın bence de:nazar:

benim anlamadığım şey esenköydeki dublex de kalıyolarmış tamam,ama parmak hesabı yaparsak eğer sen bu adamla sevgiliyken bunlar esenköy de aynı evde mi yaşıyormuş?ne bileyim sen aynı şirkette çalışmıyormuydun,naz nasıl kayınvalidenin üstüne geçti falan filan.

bu olayın üstüne vınn ımı getir bilgisayarımı getir bakıcı diyecek gücü nasıl buldun,
sen bekarken baban sana tuzlada ev alabildiyse niye lise 2 den beri çalıştın,yoruldun?
teyzelerinin nazdan haberi yoksa kayınbaban niye teyzelerini okutuyor,ve daha bir sürü soru...
neyse canım ya.

bence şuan birşeylere karar vermek için en yanlış zaman.bu kadar olayın şokunu yaşıyorsun ve sağlıklı düşünemiyorsun bir süre dinlen ve sakin kafayla karar almaya çalış..

Ayrıca bilmem kaç kişi konuyu okuyor diye yazıp duranların amacı gerçekten nedir,bizim gözümüz görmüyormu kaç kişi okuduğunu,bidaha bunu mesaj olarak atmanın anlamı ne allah aşkına??

arkadaşlar daha önce uyardım şimdide uyarma zamanı geldi.lütfen şu kadar kişi okuyor diye liste vermeyin zaten herkes görüyor bir tek gören siz değilsiniz.ayrıca inanmıyorsanız bunu kötü içerikle bildirin illede inanmadığınızı herkese duyurmak zorunda değilsiniz ve konu dışı mesaj yzmayın...

hiç bir anlamı yok bu yazdıgımın ...dediğim gibi 2 senedir ben böyle kalabalık bı topık gormedım ve paylaşmak istedim.....konu face demedım yazdıgımı sılerım rahatsız ettıysem af ola...

Arkadaşlar daha önce uyardım şimdide uyarma zamanı geldi.Lütfen şu kadar kişi okuyor diye liste vermeyin zaten herkes görüyor bir tek gören siz değilsiniz.Ayrıca inanmıyorsanız bunu kötü içerikle bildirin illede inanmadığınızı herkese duyurmak zorunda değilsiniz ve konu dışı mesaj yzmayın...

hatırlatayım dedim:KK51:

Yazlığa hamileyken gitmişler son aylarında ben eşimin hayatında vardım evet yani bebek doğduğunda biz 3-4 aylık ilişki yaşıyor oluyoruz

bence soyadınıda bi öğren en azındna hayattamı değilmi , detay falan öğrenirsin

vukuatlı nüfus kayıt örneği temalı bişeyler aşk ve cezadan diye anımsıyorum..

şimdiye kadar şüphe duymadım ama dün bu saatte yazılıyo konu
tam 24 saat sonra olay aydınlanıyo
e bukadar kolaydı 7 yıldır hiçmi aklına gelmiyo bu çözüm..
bugün tuzlaya gidiliyo ne ara çözüm bulunuyoda evde bakıcı laptop ve kıyafet getiriyo..
hemen vakit kaybetmeden kıyafet-laptop derdinemi düşülürmüş..
bu adam ne ara eve gidip uyuyo... ki saat daha 3.
saat az olay çok... kafam karıştı dogrsu :44:

Arkadaşlar daha önce uyardım şimdide uyarma zamanı geldi.Lütfen şu kadar kişi okuyor diye liste vermeyin zaten herkes görüyor bir tek gören siz değilsiniz.Ayrıca inanmıyorsanız bunu kötü içerikle bildirin illede inanmadığınızı herkese duyurmak zorunda değilsiniz ve konu dışı mesaj yzmayın...

İnanmadıgımı söylemek konu dışı değildir..
Aksine brezilya dizisine döndürmüşler işi..

son mesajım ;
ayretten eger anlattıgı hıkayede yanlıs anlamıyorsam sevgılıyken veya nısanlıyken dıger kadınla yatıyor veya cıddı bı ılıskıde olması gerek yanı 7 degıl daha uzun zamandır aldatılıyor.
bende aldatıldım arkadas boyle yılan hıkayesıyle edgıl cok dagılmıstım arkadas guclu masallah..

nediyim bilemedim allah yar ve yardımcın olsun
sana ve kızlarına yardım etsin

bide yazmadan geçemiycem nezaman ilginç biraz sıradışı bi konu açılsa hemen fake konu ,inandırıcı değil gibi yorumlar yapılıyor
bu kadar zormu kapat bu konuyu inandıklarını oku
neden bide olur olmaz yorum yapıp tansiyonu yükseltiyorsunuz
fake bile olsa bu konu sahibinin vicdanına kalmış
şu ramazan gününde insanların duygularını sömürüyo diyip geç

bir süre ayrı kalmanız iyi olacaktır. sizde sakinleşir tam olarak ne yapacağınıza karar verirsiniz. nazı yanınıza almamanız bence doğru olmuş. tavrınızı belli edin. zaten babası onu oyalayacak yalanlar söylemiştir, anlamaz çocuk bişiden. olayı ortaya çıkarmakla çok iyi ettiniz bu kadar sene uyutmuşlar resmen. eşiniz yaptığı yanlışın en baştan beri farkında ama sizi kaybetmek istemiyormuş belli. e tabi birde ailenin itibarı. siz mutlu bir aileymişsiniz, iyice düşünüp karar verin.

Neden konu dizilere benzetiliyor.
O zaman gelin bir topik açalım hergün gazetelerde çıkan haberlerin hangi dizilerden alındığını tartışalım.
İnanmıyorsanız bir kere yazdınız tamam daha neden uzatılıyor anlamış değilim.
Daha öncede konu sahibinin bir mesajını özellikle alıntı yaptım, çünkü bazı arkadaşların konuda açık ararken konusahibinin mesajlarını tam okuyamadıklarını göstermek istedim.
Neyse...
Arkadaşım senin için çok üzüldüm.
Ama Naz`a da ayrı üzüldüm.
Şuan bu konuyu ailenle paylaşamadın anladığım kadarıyla.
Ama burada içinden geçenleri yaz paylaş, içindeki fırtınayı hafifletirsin.
Bundan sonra atacağın adımları da sakinle atarsın.
Dilerim Naz`ı yanına alırsın.
Naz`a onca yıl emek ve sevgi vermişsin, kızım diyorsun, dilerim ortaya çıkan gerçekler bu sevgiyi yok etmez.

yaa benim aklıma daha kötü birşey geldi şimdi :26:

ya birileri mahsus merdivenlerden itmişse nazın annesini bebeği ölsün diye :26:

inanmıyorsanız okumayın ve yorum yapmayın kardeşim yaa illa böyle çetrefilli olaylar filmlerde mi olmak zorunda? tutup yok niye net bağlamış ne çamaşır getirmiş niye bize yazıyor diye laflar ediyorsunuzda şuan konuyu yüzküsür kişi takip ediyor demekki herkes yazmasını bekliyormuş...

işiniz çok zor Allah yardımcınız olsun ya.. sizi sevip sevmediği konusunda ise emin olamıyorum ben.... madem seviyor niye böyle bir ilişkisi olmuşş.. tek gecelik olsa bile... hadi olmuş bi de bu çocuk doğmuş bide gelmiş bu adamla yaşamaya başlamış... gerçekten tiyatro konusunda üstün bir başarı göstermişler.. biliyorum bir yuvayı yıkmak kolay değildir ama boşanmanız en doğru karar olur sanırım..... tüm bu rezilliğin bi bedeli olmalı... tabi gerçekten sevmişse sizi bu bir bedel olur... Allah yardımcınız olsun...

Ben en son bıraktığımda nerede acaba merak ettik yoksa fake mi diyordunuz
Sizi haberdar ediyor yinede memnun olamıyorsunuz bir türlü

Ben Naz için üzüldüm
Minnacık yüreği bu olayları kaldıramayacak kadar küçük
Sizi anne bilmiş, sevmiş bırakmanız onun kafasını karıştırır , yıkar :KK43:
Naz için Allahtan hayırlısını diliyorum .

ne kadar akıllı arkadaşlar var aramızda olayı hemen çözdüler nasıl geşiiştiğini
fake olduğunu..

kaç kez daha uyaracaklar ınanmıyorsanız yorum yapmayın dıye...

bu arada eşinde yani böyle tek gecelik bi ilişkide hiç korunmaz mı, illa gebelikten değilde insan bi sürü hastalık kapabilir

X