- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
boşandığınız zaman naz dan uzak kalırısınız
çünkü resmi olarak naz sizin görümceniz...
yok artık ne görümcesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boşandığınız zaman naz dan uzak kalırısınız
çünkü resmi olarak naz sizin görümceniz...
Naz'ı yanıma alırsam cidden boşanmak istediğime kimse inanmaz meseleyi hallettik diye düşünürler...
Yani böyle olmaz mı bilmiyorum
İnanmayanlar neden yorum yapıp çıkmıyor?Hala konudalar demekki çok sardı...
Ya gerçekse?
kimseye doğru olduğunu ıspatlamak zorunda değilsin..
lütfen ınanmayan okumasın kaptsın ekranı..
ben olayı tam anlamış değilim ama
nazın annesiyle berabermi yaşıyorlardı yazlıklarında yoksa tek gecelik bir ilişkimi olmuş?
o zamanlar sen eşinin hayatında varmıydın?
nazın annesinin adını soyadını öğrendinmi?
yok artık ne görümcesi
bence şuan birşeylere karar vermek için en yanlış zaman.bu kadar olayın şokunu yaşıyorsun ve sağlıklı düşünemiyorsun bir süre dinlen ve sakin kafayla karar almaya çalış..
Ayrıca bilmem kaç kişi konuyu okuyor diye yazıp duranların amacı gerçekten nedir,bizim gözümüz görmüyormu kaç kişi okuduğunu,bidaha bunu mesaj olarak atmanın anlamı ne allah aşkına??
arkadaşlar daha önce uyardım şimdide uyarma zamanı geldi.lütfen şu kadar kişi okuyor diye liste vermeyin zaten herkes görüyor bir tek gören siz değilsiniz.ayrıca inanmıyorsanız bunu kötü içerikle bildirin illede inanmadığınızı herkese duyurmak zorunda değilsiniz ve konu dışı mesaj yzmayın...
Arkadaşlar daha önce uyardım şimdide uyarma zamanı geldi.Lütfen şu kadar kişi okuyor diye liste vermeyin zaten herkes görüyor bir tek gören siz değilsiniz.Ayrıca inanmıyorsanız bunu kötü içerikle bildirin illede inanmadığınızı herkese duyurmak zorunda değilsiniz ve konu dışı mesaj yzmayın...
Tek gecelikmiş kadın hamile kalıp evlenicez demiş ailesi istememeiş
Yazlığa hamileyken gitmişler son aylarında ben eşimin hayatında vardım evet yani bebek doğduğunda biz 3-4 aylık ilişki yaşıyor oluyoruz
İsmi Gülsümmüşde soyadını sormak aklıma gelmedi
vukuatlı nüfus kayıt örneği temalı bişeyler aşk ve cezadan diye anımsıyorum..
Arkadaşlar daha önce uyardım şimdide uyarma zamanı geldi.Lütfen şu kadar kişi okuyor diye liste vermeyin zaten herkes görüyor bir tek gören siz değilsiniz.Ayrıca inanmıyorsanız bunu kötü içerikle bildirin illede inanmadığınızı herkese duyurmak zorunda değilsiniz ve konu dışı mesaj yzmayın...
Tek gecelikmiş kadın hamile kalıp evlenicez demiş ailesi istememeiş
Yazlığa hamileyken gitmişler son aylarında ben eşimin hayatında vardım evet yani bebek doğduğunda biz 3-4 aylık ilişki yaşıyor oluyoruz
İsmi Gülsümmüşde soyadını sormak aklıma gelmedi