Şüphelerim yersiz mi?

Sizin için büyük bir travma olmalı, geçmiş olsun...
Okurken bile garip oluyor insan.

Bence de Naz eşinizin kızı.
Evde sürekli "baba, baba!" diye dolaşsa içinize şüphe düşebilirdi.
Bunu engellemek istedikleri için "dayı" dedirtmişlerdir.

Mal paylaşımı vs gibi durumlarda karışıklık olmasın diye ileride, sizin üstünüze geçirmeye çalışıyorlar.

Naz'ı çok sevdiğinize eminim.
Ben olsam ne yapardım diye düşündüm.
Eşiniz gibi biriyle ve onun tiyatrocu ailesiyle yaşamak acı verici olurdu.

1.5 yaşındaki kızımı alıp giderdim sanırım.

Bunları dün gece yazmıştım, o an yaşadıklarınızın özetini yazıyormuşum meğer.
Allah onlara da size de yapılanların karşılığını verecektir.

Belki telden giriyordur :) Keşke "aaa canım ne olur yuvanı bozma o seni yine seviyor. bütün bu rezilliği seni kaybetmemek için yaptı. hatta suçlu sensin o kadar seviyor ki sevgisi saçmalamasına sebep oluyor yoksa çok mutlusunuz yani. üzerine meteor düşmesini bekle işte o zaman ayrılabilirisn" tarzındaki insanlarda fake olsa :)

bakıcı bilgisayarını getirmiş ya, ondan dedim canım..

Belki telden giriyordur :) Keşke "aaa canım ne olur yuvanı bozma o seni yine seviyor. bütün bu rezilliği seni kaybetmemek için yaptı. hatta suçlu sensin o kadar seviyor ki sevgisi saçmalamasına sebep oluyor yoksa çok mutlusunuz yani. üzerine meteor düşmesini bekle işte o zaman ayrılabilirisn" tarzındaki insanlarda fake olsa :)

sonuna kadar katılıyorummm:KK60::KK60::KK60::KK60:
dehşetle izliyorum yeminle:KK52::KK52::KK52:

Lütfen nasıl anlamadım niye anlamadın gibi sorular sormayın anlamadım işte.
Hani basireti bağlanmak derler ya aynen öyle oldu demek ki.

Bir de bu fake falan yazanlar...
Ben burda yaşadıklarımı anlatıyorum size ağır geliyorsa neden yalan oluyor ki anlamadım gazetelerde ne haberler çıkıyor onlarda mı yalan!

Kimseyi inandıracak gücüm de mecburiyetim de yok...

Deniz yıldızı diye bir dizi varya onun konusuna çook benzettim....demekki diziler insanları yansıtıyormuş...allah sabır versin...çook zor bir durum...ortada 7 yasında ve 1.5 yasında kız cocugu var bence tekrar dusunmeye deger..bu cocuklar için ..hakkınızda hayırlısı...

Lütfen nasıl anlamadım niye anlamadın gibi sorular sormayın anlamadım işte.
Hani basireti bağlanmak derler ya aynen öyle oldu demek ki.

Bir de bu fake falan yazanlar...
Ben burda yaşadıklarımı anlatıyorum size ağır geliyorsa neden yalan oluyor ki anlamadım gazetelerde ne haberler çıkıyor onlarda mı yalan!

Kimseyi inandıracak gücüm de mecburiyetim de yok...

Allah'tan kullanmadığınız bir eve internet bağlatacak, her ay düzenli faturalarını ödeyecek kadar öngörülüymüşsünüz..

Sertap Erener'li Turkcell reklamlarını izlemenizi öneririm o reklamlardan birinde dağın başında pc ye bir usb takıyor ya hah işte o vınn...

bakıcı bilgisayarını getirmiş ya, ondan dedim canım..

Bilgisayarımı, vınnı, bi kaç çamaşır sayayımmı neler olduğunu
mesela bir eşofman takımı getirmiş onu çöpe attım o adi adam almıştı bana...

tabi bir süre inzivaya çekilmen yerinde olur. bırak biraz sürünsünler yalvarsınlar kapına gelip. ama naz ı da düşün olmadı onu da al yanına. yazık günah o çocuğa

Bir karar verdiniz mi?
Herkesin kendi fikri ama madem bunca yıldır mutlu süren bir evliliğiniz var bozmayın bence.Eşinizin başka bir kötülüğünü görmediyseniz özellikle.
Yıllar önce bir hata yapmış ve bii şekilde saklamak zorunda hissetmiş.Ama geçen yıllarda hep sizi sevmiş,iki kızda ikinizin evladı olmuş.
Kesin bir karara varmadan önce iyi düşünün,bunla yaşayamam mı dersiniz yoksa affedebilir misiniz..
Çocuklarınızı düşünün,o kızcağıza bunca yıl annelik etmişsiniz ne günahı varki..
Büyük öfkelerle büyük kararlar almayın bir süre sakinleşmeyi bekleyin derim..

....................................................................

Son düzenleme:
Ben kesinlikle boşanmayı düşünüyorum ama Naz'ı da düşünüyorum o ne olucak diye düşünmekten kendimi alamıyorum...

Sana da o kuzuya da kıyamadım ya. Ama sen bu kadar iyi kalpli bir insansın ya Naz'dan vazgeçme. Say ki sana emanet. Onun da velayetini al, bırakma. Ama tabi ki sen de insansın. Yapamam artık diyorsan ve ileride vazgeçecek bile olsan Naz'dan hiç değilse bu kadar ani olmasın. Travmasını en az hasarla atlatmasına tek yardım edebilecek kişi sensin.

offfff gelişmeleri okudum ama ne yapmayı dusunuyorsun naza da yazık yaaa

cok ozur dılerımde hiç inanmadım..
dün bi derece
dün akşama inanamadım
DNA testi bu anasız babasız mahkeme kararsız nerde nasılyaptırılıyor..
sızın hayatınız yerınden kaydıda bugun nasıl bıze yazıyorsunuz..
pes dogrusu

X