- 14 Şubat 2011
- 1.142
- 1.006
- 37
Allah'tan kullanmadığınız bir eve internet bağlatacak, her ay düzenli faturalarını ödeyecek kadar öngörülüymüşsünüz..
belkide vın ,jet falan vardır teknoloji ilerledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'tan kullanmadığınız bir eve internet bağlatacak, her ay düzenli faturalarını ödeyecek kadar öngörülüymüşsünüz..
Sizin için büyük bir travma olmalı, geçmiş olsun...
Okurken bile garip oluyor insan.
Bence de Naz eşinizin kızı.
Evde sürekli "baba, baba!" diye dolaşsa içinize şüphe düşebilirdi.
Bunu engellemek istedikleri için "dayı" dedirtmişlerdir.
Mal paylaşımı vs gibi durumlarda karışıklık olmasın diye ileride, sizin üstünüze geçirmeye çalışıyorlar.
Naz'ı çok sevdiğinize eminim.
Ben olsam ne yapardım diye düşündüm.
Eşiniz gibi biriyle ve onun tiyatrocu ailesiyle yaşamak acı verici olurdu.
1.5 yaşındaki kızımı alıp giderdim sanırım.
Belki telden giriyordur :) Keşke "aaa canım ne olur yuvanı bozma o seni yine seviyor. bütün bu rezilliği seni kaybetmemek için yaptı. hatta suçlu sensin o kadar seviyor ki sevgisi saçmalamasına sebep oluyor yoksa çok mutlusunuz yani. üzerine meteor düşmesini bekle işte o zaman ayrılabilirisn" tarzındaki insanlarda fake olsa :)
Belki telden giriyordur :) Keşke "aaa canım ne olur yuvanı bozma o seni yine seviyor. bütün bu rezilliği seni kaybetmemek için yaptı. hatta suçlu sensin o kadar seviyor ki sevgisi saçmalamasına sebep oluyor yoksa çok mutlusunuz yani. üzerine meteor düşmesini bekle işte o zaman ayrılabilirisn" tarzındaki insanlarda fake olsa :)
bakıcı bilgisayarını getirmiş ya, ondan dedim canım..
dna testiyle ilgili sahne bir dizide daha kullanılmıştı ama hatırlayamadım şimdi.
dna testiyle ilgili sahne bir dizide daha kullanılmıştı ama hatırlayamadım şimdi.
vukuatlı nüfus kayıt örneği temalı bişeyler aşk ve cezadan diye anımsıyorum..
Hoşgeldiniz.....
offfff gelişmeleri okudum ama ne yapmayı dusunuyorsun naza da yazık yaaa