Şüphelerim yersiz mi?

yalan söylüyorsunuz diyemem. bilmiyorum. yalan olsa çok memnun olurdum açıkçası, Naz için.. ama ben bi dizide hatırlıyorum böyle bir sahne.

Ki annelik doğurmaktan o kadar bağımsız ki. Silemezsin ki Naz'ın senin kızın olduğunu. Yedirdiğini, içirdiğini, ilke anne deyişini, ilk çişini halıya kaçırışını, ilk anaokulu günününde sana yaşattığı gururu ve hayallerinizi. Bir yaşında bir evlat annesi olarak söylüyorum doğurmak hiçbirşeymiş, ben anneliğimi hergün daha fazla anlıyorum.

söylenebilecek çok şey yok aslında tek kıyamadığım masum nazzz...

ne olur onun için de bir çöz
üm bulun....

allah yardımcınız olsun...

cok ozur dılerımde hiç inanmadım..
dün bi derece
dün akşama inanamadım
DNA testi bu anasız babasız mahkeme kararsız nerde nasılyaptırılıyor..
sızın hayatınız yerınden kaydıda bugun nasıl bıze yazıyorsunuz..
pes dogrusu

DNA testi yaptırmadım
iyice okuyun lütfen
ne yapmamı beklerdiniz yatıp uyuyamıyorum yazıp rahatlıyorum daha iyi bir öneriniz varsa buyrun...

Ben kesinlikle boşanmayı düşünüyorum ama Naz'ı da düşünüyorum o ne olucak diye düşünmekten kendimi alamıyorum...

Bence şuan birşeylere karar vermek için en yanlış zaman.Bu kadar olayın şokunu yaşıyorsun ve sağlıklı düşünemiyorsun bir süre dinlen ve sakin kafayla karar almaya çalış..

Ayrıca bilmem kaç kişi konuyu okuyor diye yazıp duranların amacı gerçekten nedir,bizim gözümüz görmüyormu kaç kişi okuduğunu,bidaha bunu mesaj olarak atmanın anlamı ne Allah aşkına??

dün bi derece
dün akşama inanamadım
pes dogrusu

bilmiyorum tatlım oarasını ALLAH bilir ama eger gerceksede en kotusu nazın yasadıklarıııı

dün bi derece
dün akşama inanamadım
pes dogrusu

Test yaptırmamış, test sonucu diye blöf yapmış. KEsin doğrudur diyemeyiz, klavyenin başında kim var göremeyiz, ama fake ise kendi sorunu. Ben burada anlatılan ile daha çok ilgiliyim. Ya doğruysa?

olay daha çok taze ani kararlar vermekten kaçınmak lazım boşanmak şu an için düşüneceğin en son şey olsun, ama tabi boşanacağım diye de kocana söyleyebilirsin durumun ciddiyetini kavraması bakımından. yine söylüyorum, bir süre ayrı kalıp kafanı dinlemen lazım. ama naz ne olacak o evde onu da düşün. onu da yanına alamaz mısın?

olay daha çok taze ani kararlar vermekten kaçınmak lazım boşanmak şu an için düşüneceğin en son şey olsun, ama tabi boşanacağım diye de kocana söyleyebilirsin durumun ciddiyetini kavraması bakımından. yine söylüyorum, bir süre ayrı kalıp kafanı dinlemen lazım. ama naz ne olacak o evde onu da düşün. onu da yanına alamaz mısın?

kimseye doğru olduğunu ıspatlamak zorunda değilsin..

lütfen ınanmayan okumasın kaptsın ekranı..

Arkadaşlar daha önce uyardım şimdide uyarma zamanı geldi.Lütfen şu kadar kişi okuyor diye liste vermeyin zaten herkes görüyor bir tek gören siz değilsiniz.Ayrıca inanmıyorsanız bunu kötü içerikle bildirin illede inanmadığınızı herkese duyurmak zorunda değilsiniz ve konu dışı mesaj yzmayın...

Naz'ı yanıma alırsam cidden boşanmak istediğime kimse inanmaz meseleyi hallettik diye düşünürler...
Yani böyle olmaz mı bilmiyorum

ben olayı tam anlamış değilim ama

nazın annesiyle berabermi yaşıyorlardı yazlıklarında yoksa tek gecelik bir ilişkimi olmuş?
o zamanlar sen eşinin hayatında varmıydın?
nazın annesinin adını soyadını öğrendinmi?

İnanmayanlar neden yorum yapıp çıkmıyor?Hala konudalar demekki çok sardı...
Ya gerçekse?

Naz'ı yanıma alırsam cidden boşanmak istediğime kimse inanmaz meseleyi hallettik diye düşünürler...
Yani böyle olmaz mı bilmiyorum

istesenizde alamazsınız ki zaten
çünkü o sizin çocuğunuz değil resmi açıdan
ayrıca reşit değil ki kendi kararıyla sizinle gelsin

düşünceniz ayrılmak/boşanmak ise

Yazmıycaktım ama yazmadanda duramadım yine olay daha okadar tazeki allah korusun benim başıma böyle bişey gelse ne buraya yazacak dermanım olurdu nede bukadar yargılanıp cevaplayacak halim olurdu önce ailemden annemden yakınlarımdan yardım alırdım onlarla paylaşırdım aradan uzun bi süre geçip biraz kendimi toplayınca belki paylaşırdım..ki siz bide yeni üyesiniz ilginç bi durum pek inandırıcı gelmiyo bana olay..umarım faketir

X