• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphelerim yersiz mi?

korku! tek sebeb bu. ama bişey daha var başka şeyler olabılırmı.sonuçta bir insan ölmüş
lakın gercekten doğum yaparken ölmüşse durum farklı. ama eşine tepki vermelısın belki boşanmak sonrakı iş ama.
bence senın guvenını yenıden kazanmalı ve sana bir daha yalan sölememeli.birde empati kurun herkes kendını birbirinin yerıne koysun

Sibel benim adım yanlış anlamışsınız o kısmını.
Bir de kimsenin çıkıp ta aferin sana bakıyorsun eşinin kızına diyebilecekleri bir aile değiller.
Aile eşrafı ile çok resmiler.
Zaten eşimin 3 halası vardı birini geçen yıl kaybettik.
Biri yurt dışında yaşıyor.
Diğeri de kimseye bişey anlatacak bir tip değil.
Kayınvalidemin tarafıda 2 erkek kardeşi var onlarda kayınvalidemle pek sıkı değiller.
Yani görüştükleri arkadaşları çok var akraba az ama arkadaşları da resmiler.

Birkaç resim var o resimlerde bir bayan var ablam dedikleri.
Belki de o başka biri gelme ihtimali olmayan..
.
Acaba onlar da Sibel ne kadar aptal bunca yıl kandırdık diye sizin gibi düşünüyormudur?
Ben bunları yaşarken çok acımasızca...

Dediğim gibi bir kaç resimde var bir bayan ama artık onunda gelme ihtimali olmayan biri olduğunu düşünüyorum.
Kayınvalideme de soramıyorum bir kaç kez neden mevlid okutmuyoruz dedim ben onun için gerekli yardımları yapıyorum dedi.
Aynı şey mi insan evladına bi Kur'an okutmazmı?

Herkes merak etmişya hiç ablasının resmini sormadın mı diye. Konu sahibi arkadaş zaten ilk mesajlarında bu konulara cevap vermiş.

Bence Naz eşinin kardeşinin kızı, aile hem isimlerini hem de kızlarını korumak amacıyla bu oyunu hazırladılar.

herkes aynı fikirde kimse ablasının çocuğu olduğuna inanmıyor senden başka.. bence biran önce gerçekleri öğrenmeye bak çocuğun gerçek annesi kim nerde diye. ayrıl yada ayrılma demek bize düşmez ona olayı öğrendikten sonra kendin karar verebilirsin ama seni daha fazla kandırmalarına izin verme.. bizim elimizden gelen sadece senin için dua etmek olur.. hakkında hayırlısı olsun

kimbilir ne olduda kız bir türlü nete giremedi. nasıl bir psikolojidedir kimbilir yaaa... tabi akşam her şey açığa çıktıysa.

Hayatımın en kötü gecesini geçirdim.
Naz, o adamın kızı.
Beni yalanlarıyla kandıran adi adamın kızı.
Ne kadar kolaymış bir insanın hayatını mahfetmek.
Sözde Naz'ın annesi ölmüş. YALAN!!!
İnanmıyorum buna da .
Anlattıkları olay sözde Naz'ın annesinin başına gelmiş. Naz'ın annesi bu adi adamdan bikaç yaş büyükmüş ve dulmuş. Bu yalancı aile istememişler. Zaten kadının niyeti hamileliğini kullanmakmış. Bunların Esenköy'de yazlık bi villaları var dublex orda kalıyormuş kadının doğumu başlamış üst kattaymış alt kata yardım istemeye inerken düşmüş. Sonra bana bu yalanları anlatan yalancı adam eve gelmiş hastahaneye götürmüşler kadının tansiyonu çok yüksekmiş Naz doğmuş kadın 2 haftaya yakın yoğun bakımda kalmış. Beyin hasarı nedeniyle kurtulamamışmıııııııııııııııııışşşşşşşşş....

Dün akşam benim Tuzla'da çalışırken kendi babamla bekarken aldığım bir evim var oraya geldim. Vukuatlı nufus örneğinin fotokopisini çekip bir zarfa koydum oraya gittik niye buraya geldik dedi. Konuşucaz dedim. Naz kşmin kızı dedim of yine başlama lütfen dedi bu aralar kafayı taktın sende kimin kızı kimin kızı dedi.

Vukuatlı nufus örneğini çıkardım çantamdan bak dedim bu DNA testi ben burda ne yazdığını biliyorum.Naz'ın gerçek babası burda yazılı dedim. Ya şimdi sen itiraf et yada ben zarfı açıp yüzüne vurıym yalanlarını deidm.
Ya saçmalama lütfen falan gibi bişeyler söyledi. Eğer dedim sen anlatırsan seni affedebilirim ama zarfı ben açıp yalanlarını suratına çarparsam geri dönüşü yok dedim. Baya uzun bir süre hiç konuşmadı kem küm etti sonra başladı anlatmaya kendi kızıymış beni kaybetmemek için yalan söylemiş o ablası diye gösterdikleri resimlerdekiler büyük görümcemin kardeşim dediği kadar yakın bir arkadaşıymış aileye girip çıkıyormuş 9-10 sene önce falan ölmüş. Kayınvalidem olucak yalancı kadının baba demesine izin vermemesinin sebebi baba derse etraftakiler benim olayı bildiğimi düşünüp belki bişeyler söylerler diyeymiş

Hiç mi utanmadınız dedim beni aptal yerine koyarken hiç mi vicdanınız sızlamadı ama dedim sizde vicdan olsa o yavruya babalık yapardın dedim. Neden korktunuz dedim çocuğu saklarken itibarınız zedelenir diyemi benim gözümde şu anda hepiniz 5 para etmez mahlukatlarsınız dedim. O çok korktuğunuz itibarınızda kalmıycak dedim herkese anlatıcam her gördüğüme her tanıdığıma.Sen dedim bunca yıl çocuğuna babalık yapma şimdi niyeüzerine almaya çalışıyorsun çok merak ediyorum dedim vicdanınmı sızladı dedim. Bana böyle sözler söyleme işte ben bunca yıl neler çektim ben istermiydim kızım bana dayı desin ben senide çocuklarımıda çok seviyorum hiçbirinizden vazgeçemem bak sen beni affet ben Naz'ı annemlere göndericem orda kalsın tamam madem istemiyosun dedi işte o an suratına tükürmek istedim gerçekten sanki ben Naz gitsin diyorum adi herif.

Naz'ı üzerine almak istemesinin sebebide kardeşleri Naz senin kızın niye babamdan miras alsın demişler. Niye hem sen hem kızın fazla pay oluyor öyle demişler. O kızın en büyük hakkı dedim kusura bakmayın ama banada onada yaptığınız eziyeti tüm varlıklarınızı dökseniz ödeyemezsiniz dedim.

Sen dedim bana babalıktan bahsetme sen önce babalık yapmadığın kızına sahip çık dedim. Ben sana kızını annene göndermi diyorum dedim sen dedim senin ne babalığın ne kocalığın 5 para etmezmiş dedim hiç kimse için hiç bir kadın ben bile olsam çocuklarını atma dedim. Ben dedi atmıyorum dedi çözüm yolu arıyorum dedi arama dedim bulamazsın bu iş bitti!!!

Naz'ın akrabalarını sordum 2 teyzesi varmış annanesi ve dedesi varmış teyzelerini okutuyormuş bu adiler vicdan borcunu ödüyorlar akıllarınca. Durumları pek iyi değilmiş onlar kızları evlenmeden hamile kaldı diye görüşmemişler sonra bunlar kız ölünce aramışlar gelmişler bebeği istemiyoruz cenazemizi alırız sadece demişler. Zaten teyzelerinin Nazdan haberleri yokmuş annane ve dede biliyormuş onlarada para göneriyorlarmış sürekli birde ev alıp adamın üstüne yapmışlar 2 tarafta adi. Gerçekten doğulu bir aileymiş aylık çok az gönderiyorlarmış birde 2 kızını okutuyomuş.

Çok şeyler konuştuk dün gece öyle ki şöyle diyim o adi adam burdan gittiğinde sabah ezanı okunuyordu. Parça parça yazdım eksiklerde muhakkak vardır şu anki halimle hoş görün ağlamaktan halim kalmadı.

Ben şimdi hala Tuzladaki evimdeyim sabah kızım ve bakıcısı geldi bilgisayarımı falanda getirmiş. Bana bi kaç parça kıyafet getirmiş. O kıyafetlere baktım eşyalara baktım neden Allahım neden bunca yıllık fedakarlıklarımın emeklerimin karşılığı bumu olmalıydı dedim. Ağladım ağladım ağladım

Yalancının, yalancı annesi aradı ne oldu kzım nerdesiniz dedi hayret dedim nasıl haberin yok yalanlarınız su yüzüne çıktı dedim. Hem dedim o adi oğlun sana tartıştığımızı anlatmış nedeni anlatmadımı dedim o anlatmadı dedi sabah işe gitmeyince baban merak edip aramış evdende uyuduğunu benim evde olmadığımı söylemişler. Uyumuş adi herif bana yaşattıklarının üstüne uyumuş birde iyi dedim uyusun o dedim rüyasında yuvasını kurtarır dedim hala bana diyor ki e kızım ne oldu anlat belki bişeyler yaparız dedi sen dedim sus git oğlunun büyük kızıyla ilgilen dedim bütün yalanlarınızı biliyorum dedim sakın beni bir daha aramayın ne yüzünüzü ne sesinizi istemiyorum dedim suratına kapttım bi kaç kez aradı açmadım telefonu kökten kapattım. Az önce Suedanın bakıcısını aramış yalancı adam beniistemiş uyuyor de dedim o uyuyabiliyorsa madem.

Yorumlar baya çoğalmış okuyamadım çoğunu kusra bakmayın şimdi anlattıklarımda karmaşık galiba çünkü psikolojim alt üst kafamı toparladıkca eksik yerleri yazmaya çalışıcam.

Bana bu mübarek günlerde bunları yaşattılar ya onları Allah' a havale ediyorum birde dindar geçinirler benim 7 yıldır yedikleri hakkımn hesabını kim vericek.

açık konuşmak gerekiyorsa bende bunu düşündüm ama yaşlarını bilemeyiz tabi.
ama şunuda düşünüyorum, öyle birşey olsaydı kayınvalideyle kayınpeder direkt kendileri alırlardı çocuğu, oğullarına bırakmazlardı

ben biraz hayal gücümü kullanıp şunu sormak istiyorum : kayınpederle kayınvalidenin çocuğa şahsen bakmamalarının sebebi nazın kayınpederinin gayrımeşru çocuğu olduğundan kaynaklanıyor olabilirmi? ve bir ihanetin meyvesi olduğu için kayınvalide kendi evinde istemiyor olabilirmi?

bu arada çocuk kime benziyor? fiziksel özellikleri nelerdir?

Hoşgeldiniz.....

canım kardeşim seni o kadar iyi anlıyorum ki tüm anlattıklarında baştan sona haklısın ama bu olayda senin nasıl ki hiç suçun yoksa naz ın da hiç suçu yok!!!
onu atma canım ya! nolur allah rızası için onu atma. seni annesi bilmiş. şu an duruma onun gözünden bir baksana annesi küçük kardeşini de alıp evden ayrıldı. neden kendisini de almadı? annesi onu sevmiyor mu? gerçekleri b,ilmese bile şu anda bir travma yaşıyor olabilir çünkü sen onu terkettin lütfen ne olur allah rızası için neye karar verdin bilmiyorum inşallah yuvan sürer inşallah boşanmazsın inşallah kardeşim rabbim yardımcın olsun

Yaşadığınız oldukça güç bir durum eşiniz de bizim dediğimiz gibi sizi kaybetmek istemediği iiçin söylememiş sakin olun lütfen.Uzun uzun düşünün ama çocuklarınızı ve bu şüphelerinizden önce ki mutlu yuvanızı da atlamayın.Allah yardımcınız olsun:26:

şimdi naz a çok üzüldüm.yavrum şimdi ne düşünüyor acaba:50:ANNESİ BİLDİĞİ KADINLA KARDEŞİ ONU BIRAKTI GİTTİ:50:

Ben naz ın annesinin öldüğüne inanmıyorummmm
ayrıca naz ın annesi ile nasıl bir ilişkisi varmış?
Bence naz ı mirastan düşürmek isteyen görümceler naz ın annesi ni de çok iyi tanıyorlar

bencede naza sahip çık..
bırakma onu o kızcağızın ne suçu var?
ona bunları yaşatmaya eşininde o ailenınde hakkı yok

ne insanlar varmış inanamıyorum,
nasıl bir vicdan?
yatacak yeri yok bunu yapanların.
neyse ki geç olsa da öğrenmişsiniz,
sürüm sürüm süründürün onları,
kızınızı ve kendinizi düşünün, sizin sorumlu olduğunuz bi çocuğunuz var.
naza da gereken ilgiyi göstereceğinize eminim.
o insanlarla yaşaması ne derece doğru bilemiyorum.

pekı butun bu olaylar sız esınızın hayatındayken mı olmus??
lutfen o kızı bırakmayın lutfen sızı anne bılmıs daha cok kucuk..

inanın çok üzüldüm bunları yaşadığınıza çok zor bir durum.. yaptıkları tabiki hiç hoş değil ama çok fazla kötülüğü konduramıyorum ben kimseye. düşünüyorum senelerdir belkide ne vicdan azabları çekmiştir içten içe.. seni aptal yerine koyduklarını düşünme her zaman inan kimse istemez hayatında bu derece büyük yalan olsun sevdiği insanı kandırsın.. tepki vermekte çok haklısın kim olsa aynı tepkiyi verirdi belkide daha fazlasını yapardı.. ama ben eşinin seni çok sevdiğine inanıyorum yinede nolur sakin düşün.geçmişte yapılan bi hata ve sen bu hatayla bile ne kadar mutluydun.. zaten ona en büyük cezayı verdin bu şekilde.. belki bana böyle yazmak kolay geliyor yaşamadan senin gibi düşünmem çok zor ama inan içim acıyo mutlu yuvalar bozulduğu zaman

Şu an ağlayasım geldi... Yazık Naz ne düşünüyordun acaba annem ile kardeşim neden gitti? Ben neden babamla kaldım?
Herkes bir şekilde atlatır ama bence en çok Naz etkilenecek hele ki 7 yaşında bir çocuk olduğu için ruhunda derin yaralar açılabilir. Yaşadığınız çoook ağır birşey olsada lütfen Naz'ı da düşünüp kollayınçç :14::14::14:

Back
X