ben ama başka bir varsayım yapıyorum
naz sibelin eşinin çocuğu değilde belki kayınpederin çocuğu
Ay hiç aklıma gelmezdi bu varsayım:26::44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ama başka bir varsayım yapıyorum
naz sibelin eşinin çocuğu değilde belki kayınpederin çocuğu
Sibel benim adım yanlış anlamışsınız o kısmını.
Bir de kimsenin çıkıp ta aferin sana bakıyorsun eşinin kızına diyebilecekleri bir aile değiller.
Aile eşrafı ile çok resmiler.
Zaten eşimin 3 halası vardı birini geçen yıl kaybettik.
Biri yurt dışında yaşıyor.
Diğeri de kimseye bişey anlatacak bir tip değil.
Kayınvalidemin tarafıda 2 erkek kardeşi var onlarda kayınvalidemle pek sıkı değiller.
Yani görüştükleri arkadaşları çok var akraba az ama arkadaşları da resmiler.
Birkaç resim var o resimlerde bir bayan var ablam dedikleri.
Belki de o başka biri gelme ihtimali olmayan...
Acaba onlar da Sibel ne kadar aptal bunca yıl kandırdık diye sizin gibi düşünüyormudur?
Ben bunları yaşarken çok acımasızca...
Dediğim gibi bir kaç resimde var bir bayan ama artık onunda gelme ihtimali olmayan biri olduğunu düşünüyorum.
Kayınvalideme de soramıyorum bir kaç kez neden mevlid okutmuyoruz dedim ben onun için gerekli yardımları yapıyorum dedi.
Aynı şey mi insan evladına bi Kur'an okutmazmı?
açık konuşmak gerekiyorsa bende bunu düşündüm ama yaşlarını bilemeyiz tabi.
ama şunuda düşünüyorum, öyle birşey olsaydı kayınvalideyle kayınpeder direkt kendileri alırlardı çocuğu, oğullarına bırakmazlardı
ben biraz hayal gücümü kullanıp şunu sormak istiyorum : kayınpederle kayınvalidenin çocuğa şahsen bakmamalarının sebebi nazın kayınpederinin gayrımeşru çocuğu olduğundan kaynaklanıyor olabilirmi? ve bir ihanetin meyvesi olduğu için kayınvalide kendi evinde istemiyor olabilirmi?
bu arada çocuk kime benziyor? fiziksel özellikleri nelerdir?
Allah'tan kullanmadığınız bir eve internet bağlatacak, her ay düzenli faturalarını ödeyecek kadar öngörülüymüşsünüz..