• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphelerim boş yere mi?..

Merhaba hanımlar,
Anlatacaklarımı lütfen bir cinayeti çözer gibi sabırla dinleyin parçaları birleştirin. Zira ben düşünmekten bitap düştüm :KK43:

İçimi kemiren bir şüpheden bahsetmek istiyorum. Evimle annemlerin evinin arası arabayla 5 dakika sürüyor. Eşim uzun zaman önce anahtarını kaybettiği için evin anahtarını birimiz bir yere gidecek olduğunda eve kim erken gelecekse anahtarı o alıyor. Ben de bugün annemlere gelmiştim. Akşam üstü eşimle telefonla konuştuğumuzda istersen iftarı da orada yap dedi. Eşim ailemle görüşmüyor bu arada. Bir gün önce de annemlerle iftar yapmıştım, onların arkadaşlarıyla program yaptıklarını ve iftara dışarıda olacaklarını söyledim. Eşim de tamam masraf yapmasınlar vs deyince istersem katılabilirim onlara masrafımı seve seve üstlenirler dedim. Araları bozuk olduğu için eşim genelde lafla sataşır aileme ben de cevabını veririm. Sonra da hadi git güzelce yemeğini ye ailenle, bu kıyağımı da unutma diye şakayla karışık takıldı. Bu detayı anlatacaklarım için yazıyorum. Bu arada bugün evin anahtarını yaptıracağımı söylemiştim eşime; akşam üstü anahtarı alıp eve geçmek için aradığında anahtarı yaptırıp yaptırmadığımı sordu ben de yaptıramadım beklemek istemedim dedim. Eşim akşam iş çıkışında geldi ve anahtarı aldı. İftar için de kardeşimle ben annemlerin arkadaşlarıyla gittiği yere gitmek yerine daha güzel bir yerde yapalım diye kararlaştırdık. Evin önünde araba duruyordu. Annemleri arkadaşları aldı gittiler biz de oyalandığımız için iftarı evde yaptık kardeşimle. Araba da dolayısıyla kapının önünde. Bu da ayrı bir detay. İftar yaparken daha çorba içerken eşim aradı. Neredesin gittiniz mi diye sordu. Ben de geciktiğimiz için gidemediğimizi söyledim. Telefonu normal bir şekilde kapattık. Saat gece 12 oldu. 1,5 yaşında bebeğim var. Eve babam bıraktı bizi. Eve daha girmeden dışarıdan kimse yok sanırım diye konuştuk babamla. Çünkü pencereye yansıyan ne tv ışığı ne bir ses hiçbir şey yoktu. Kapıya vurdum baya bir, açan olmadı. Eşimi arıyorum çalıyor açmıyor. Çaresiz bebekte olduğu için annemlere döndük. Babamda evimin anahtarı vardı onu aldık ama bebeğimin çok uykusu geldiği için onu uyutup öyle çıkmak zorunda kaldım. Şimdi keşke hemen dönseydim anahtarı alıp diyorum ama oldu bir kere artık geri dönüşü yok :/ Bebeğim uyuyana kadar 1 saat geçti. 1 saat sonra eve gitttiğimde pencereye televizyonun ışığı yansıyordu. Kapıya gittim vurdum yine açan yok. Eşimi aradım bu kez telefonun sesi dış kapıdan duyuluyordu. Anahtarla açmayı denedim arkasında anahtar olduğu için açılmıyordu. Neyse ki eşim açtı daha sonra gözler kırmızı ( içiyor birkaç bira içmiş) uyuyakalmışım dedi. Evde ses yoktu telefonun çalıyordu sesi yoktu diye sorduğumda sen sinirden duymamışsındır salonda duruyordu hiç oynamadım sesiyle yatak odasında uyuyordum dedi. Büyük yeminler ediyor vs ama aklım da almıyor. İlk gittiğimde ne tv nun sesi ışığı ne de telefonunun sesi gelmedi. İkincisinde ise ikisi de açıktı. Sorduğumda uyuduğunu hiçbir şeye dokunmadığını falan söyledi ama o zaman dış kapıdan ilk gittiğimde duymadığım telefonun zil sesi ikincide nasıl duyuluyordu? Siz olsanız ne düşünürsünüz? Yeminler ediyor ben uyuyordum telefona dokunmadım diye. Tv için de aynısını söyledi bir şey yapmadım açıktı dedi. Ama içime sinmiyor ve yalan söylediğini düşünüyorum. Lütfen siz de fikir yürütün ne yapabilirim? Binanın kamera kayıtları vardır girişte ama nasıl islerim onu da bilmiyorum. Kocaman site sonuçta yönetim vs zor bir şey. Her izlemek isteyene görüntüleri de izleteceklerini sanmıyorum. Ne yapmalıyım sizce? :KK43:
Daha önce bi halt yemiş sanırım ilk değil yoksa abartiyorsunuz.

Hiç uğraşmayın birleştiremezsiniz.
Konu sahibinin evliliği uzatmaları oynuyor, Perşembenin gelişi Çarşamba'dan belliydi aslında ama arkadaşımız gözlerini kapatırsa görmeyeceğini düşündü.
Şimdi gözümü açsam mı,hepten mi yumsam?
Diye düşünüyor.
Ya siz nasıl bir insansınız? Her yorumunuz böyle acımasız!!!!! Şüphe üzerine evliliği bitirmedim. Hiçbir zaman gözlerimi yummadım! Aksine hep açık tutup değerlendirmeye çalıştım her durumu. Oradan kendi kafanıza göre yorumlar yapıyorsunuz ama sanki daha çok acıtmak için yazar gibisiniz. Ben gözlerimi kapatacak olsam buraya gelip sizlerle paylaşmam başımdan geçenleri. Eşini ne halt yerse yesin öven kadınlar gibi savunuyor olurdum ya da. Ama gelin görün ki çare arıyorum. Boşanmak insandan insana göre değişir. Benim yaşadıklarımın yarısını yaşamayan biri de bu kararı alabilir en ağırını yaşayıp bu kararı almayan da olabilir. Buradaki mesele ben elimden geleni yaparım olmuyotsa zaten önüme bakarım. Aile terapistine gittiğimizi hatırlarsınız. Daha önce de aldatmamıştı ama yalan söylemesi ve kadınla buluşması bile boşanma noktasına getirmişti. Sonrasında adla böyle bir şey olmayacak vs diye yeminler etti ve şans verdim. Şimdi yine böyle bir şey varsa zaten sonuç ortada. Ama emin olmalıyım siz bunu anlamıyor musunuz?

Son düzenleme:
birkaç gün sonra bi daha ailenize gitseniz de daha sonra eve yakın olsanız bebeği ailenize bırakıp baksanız ne yapıyor valla ilkinde duymamış olmanız biraz şüphe uyandırıcı
Evet olabilir. Eninde sonunda insan yakalanır bence. Gerçekler er ya da geç ortaya çıkar ama benim sabrım kalmadı sanırım bir an önce ne oluyorsa ne bitiyorsa öğrenmek istiyorum.

Ya siz nasıl bir insansınız? Her yorumunuz böyle acımasız!!!!!
Tam tersine size üzüldüğüm hatta kızdığım için yorumum böyle.
Kendinize değer verin biraz.
Adam sizi ezip,üzüyor yazık değil mi size?
Size iki yorum yaptım ilkini beğendiniz
bunda her yorumumun acımasız olduğunu söylüyorsunuz.
Yorumsuzum.

Bundan sonra konularınıza yorum yapıp,
sizi rahatsız etmeyeceğimden emin olabilirsiniz.

Evet ben de kaç dakika kalmış vs hepsini incelemek istiyorum. Dua edin yönetici mırın kırın edip izletemeyiz demesin :/
Dualık bir durum yok güvenlik için konuldu
Siz de evinize girildiğinden şüpheleniyorsunuz kendisi izlesin size söylesin sorun çıkarırsa.

Yorumsuzum.
Acımasız yorum gerçekleri söylemek mi ?@Papatyakb

Adam dışarıda olsa bunu kanıtlasanız ne olacak ki, çıktım ne var bunda der. Niye yalan söylüyorsun deseniz, kızarsın kavga çıkartırsın diye der. Bence kamera kayıtlarına bakmanız da gereksiz. Eğer eve başkasını aldığını düşünmüyorsanız. Ki ben de bu ihtimali düşünmüyorum.

Yorumsuzum.

Bundan sonra konularınıza yorum yapıp,
sizi rahatsız etmeyeceğimden emin olabilirsiniz.
Genel olarak adınızı öyle ağır yorumlar yaparken hatırlıyorum. Bende uyandırdığı his bu. Belki önceki konularıma da yazdıklarınızdan olsa gerek bilmiyorum. Her neyse. Kızsanız da beni gerçekleri görmek istemiyor şeklinde değerlendirmeniz üzdü. Ben gerçekler ortaya çıksın diye çabalarken bilhassa...

Adam dışarıda olsa bunu kanıtlasanız ne olacak ki, çıktım ne var bunda der. Niye yalan söylüyorsun deseniz, kızarsın kavga çıkartırsın diye der. Bence kamera kayıtlarına bakmanız da gereksiz. Eğer eve başkasını aldığını düşünmüyorsanız. Ki ben de bu ihtimali düşünmüyorum.
Yalancıya yalan çok tabi ama böyle bir yalana ihtiyaç duyacak bir yapım yok. Çıkarsa niye kızayım kızarsın diye söylemedim demesi çok saçma olur. Her halükarda emin olurum bir şeyler çevirdiğine. Suç üstü yakalamak için harekete geçerim o zaman daha fazlasıyla.

Hayır; gerçekleri görmek için çabalayan birine gözünü yummak istiyorsun demek...
Ben de konularınızı hatırlıyorum. Hatta intihar mevzusu vardı. derin sularda derin sularda yorumlarını en beğendiğim üyelerden. Eşinizin sizi aldatmasını netleştirmek gerçekleri görme çabası değil. Çünkü eve kadın girse o çıkmış olsa yine saçma sapan açıklamalar olacak ve Siz devam edeceksiniz. Gerçekler ortada zaten kameraya gerek yok diyor size. Acımasızlık değil bu.

Siz de haklısınız o kadar çok şey yaşadık ki :KK43:

yaşatmayın bunları kendinize bu kadar çok taviz verdiğiniz için de takıntı yapıyorsunuz bazı şeyleri. kendinizi düşünün. kapanmak istemiyorsanız saçlarınızı örtmek örtmeyin. hayır ben örtmeliyim diyorsanız örtün herkesin dini kendine fakat alkol alan bir adam size kapansan mı ki bile diyememeli. size kesinlikle boşanın vs diyemem belli ki istemiyorsunuz fakat taviz vermeyin.

Ben de konularınızı hatırlıyorum. Hatta intihar mevzusu vardı. derin sularda derin sularda yorumlarını en beğendiğim üyelerden. Eşinizin sizi aldatmasını netleştirmek gerçekleri görme çabası değil. Çünkü eve kadın girse o çıkmış olsa yine saçma sapan açıklamalar olacak ve Siz devam edeceksiniz. Gerçekler ortada zaten kameraya gerek yok diyor size. Acımasızlık değil bu.
Yorum yaparken biraz insanın ruh halini de anlamak gerek. Acımasız geldi bana evet çünkü ben burada kamera kayıtlarıyla bir şeyleri belgelemek istiyorum gerçekleri ortaya çıkarmak istiyorum. Göz yumsam mı diye düşünür konu sahibi demesi açıkçası şu psikolojimde üzdü. Yorumunu eleştirdiğim için böyle bir karar aldıysa da saygı duyarım. Eve kadın gelse siz yine devam edersiniz demenizi gerçekten aklım almıyor. Ben sırf dışarıda iş veya başka gerekçeyle bana yalan söyleyip buluştu diye boşanmanın eşliğinden dönmüşken bu yorumu hak ettiğimi düşünmüyorum. Herkes ikinci şansı hak eder. Ben aldatılmadığım halde yalanlarını kaldıramayıp, kadınla samimi konuşmasını kaldıramayıp ayrılacaktım bunu da hatırlarsınız. Ama düşününce aldatmamıştı. Şans verdim. Şimdi yalan söyleyip biriyle buluştuysa sizce de ayrılmaz mıyım?

yaşatmayın bunları kendinize bu kadar çok taviz verdiğiniz için de takıntı yapıyorsunuz bazı şeyleri. kendinizi düşünün. kapanmak istemiyorsanız saçlarınızı örtmek örtmeyin. hayır ben örtmeliyim diyorsanız örtün herkesin dini kendine fakat alkol alan bir adam size kapansan mı ki bile diyememeli. size kesinlikle boşanın vs diyemem belli ki istemiyorsunuz fakat taviz vermeyin.
Kapanma mevzusu ilk tanıştığımız dönemdeydi sonrasında yapamadım açıldım. Eşimin alkol problemi son 2 yıla yakın başladı. Taviz vermiyorum emin olun eskisi gibi değilim.

Desteğiniz için teşekkür ederim.
Konu sahibine belli ki ne demek istediğimi anlatamamışım,yanlış algılanmamda,
hata veya eksiklik benden kaynaklı.
Tek üzüldüğüm 'sen nasıl bir insansın' hitabı
ve acımasızca yorum yapmakla itham edilmek oldu.
Bununla birlikte;
Herkesin gerçeği,kendi algısıyla sınırlı.
Demek ki haklı veya haksız öyle bir intiba bırakmışım konu sahibinde.
Bu durumda yapmam gereken belli,
konu sahibi arkadaşımızın konularını gözardı edip özeleştiri yapmak.
Herkese hayırlı akşamlar diliyorum.

Back