şüphe

Karta ihtiyaç yokki ben internet sitesinden de oynuyorum
Kartının numarası yetiyor
Bunun bir sürü yöntemi var.
Bence hala maç sonuçlarına bakması oynadığının kanıtı
ben sizi pasif mi diyim çok iyi niyetli mi hoşgörülü mü diyim öyle buldum.
Iddia oynasın diye çıkarıp bilezik verilir mi
Hem de çocuğu nasıl erteleyeyim diyorsunuz doğum kontrol hapı diye birşey var. Kullandığınızı anlamaz bile.
Eşinizin tek başına kredi kullanmasına izin vermeyin bankaya beraber gidin parayı alın doğru ablasına gidip verin. Bence ablasıyla önceden konuşun siz. Belki borç ona bile değildir.

500 daha verelim bu ayki maaştan dedi ihtyacı varmış ablasının, kredi henüz sonuçlanma aşamasında, aldım parayı cüzdanıma koydum aldı cüzdandan ben veririm dedi.. Neden böyle yapıyosun beraber gidip veririz dedim sen işten geç çıkıyosun ben erken çıkıcam veririm dedi bahanesi çok.. akşamda iddaa maç kodları yazmış bi kenara bu ne dedim arkadaş kupon yaptırdı bana mesaideymişde dedi istemiyorum dedim arkadaşın için bile olsa bu işlere bulaşmanı daha öncede söylemişti böyle yapma kimse için sanane demiştim, yok kavga arıyosun huzursuzluk çıkarıyosun diyo bana , parayıda aldın inş ablana verirsin dedim bizi üzecek şeyler yapma artık dedim :KK12:

Karta ihtiyaç yokki ben internet sitesinden de oynuyorum
Kartının numarası yetiyor
Bunun bir sürü yöntemi var.
Bence hala maç sonuçlarına bakması oynadığının kanıtı
ben sizi pasif mi diyim çok iyi niyetli mi hoşgörülü mü diyim öyle buldum.
Iddia oynasın diye çıkarıp bilezik verilir mi
Hem de çocuğu nasıl erteleyeyim diyorsunuz doğum kontrol hapı diye birşey var. Kullandığınızı anlamaz bile.
Eşinizin tek başına kredi kullanmasına izin vermeyin bankaya beraber gidin parayı alın doğru ablasına gidip verin. Bence ablasıyla önceden konuşun siz. Belki borç ona bile değildir.
Ablasıyla konuştum istiyorum bi an önce diyo da o kısmı doğru yani ona borç var, ama krediyi beraber çekelim verelim desem kabul etmek istemez güvenmiyomusun kavga çıkartma bunları söylüyo bana anca

Bakin sizi üzmek istemem ama böyle bir tanidigim vardi siz kartlari ellemiyor oynamiyor sanirsiniz lakin o milletten dunya kadar borca girmistir bile
Hatayi en basta yapmissiniz ilk olayinda ailesine haber vermeniz gerekirdi belki ablaya borcu bile yoktur yada o borcta kumar borcudur dugun masrafi filan zaten kayinpederinize odemissiniz belkide ailesi biliyordur kumar oynadigini ablasi neden para versin boylesine asla yüz vermeyin ve aileyi haberdar edin herşeyi ortaya cikarin yoksa ilerde cocuk fln olursa hayatinizi yakarsiniz
inş sağa sola borç yapmıyodur yapıyosa da elbet ortaya çıkacak işte o zaman film kopar bende, ailesine anlatmak için tek bi yanlışını bekliyorum zaten,tamam anlatmam gerekiyodu şimdiye kadar hem şans verdim ama artık kredisi tükendi bende

once aılene durumu anlat.gelsınler kv kp yanına gıdın konusun.bu ne boyle canım sen herseye sus herseyını ver hala akıllanmasın.kendı basına halledemezsın buyuklerı devreye sok bence
Dediğim gibi tek bi yanlışını bekliyorum daha fazla susamıcam

karşınızdakini iyice tanımadan huyunu suyunu karakterini öğrenmeden allah rızası için evlenmeyin...

lafım burada ki arkadaşa değil genel mana da.
yani kardeşim diyecek hiç bir şey bulamıyorum. sen resmen bir soyguncu ile evlenmişşin...
senin malını, altınını, ziynet eşyanı senden habersiz kumara yatırması hem haramdır hemde büyük sahtekarlıktır..
bence sen para yönetimini araştıracağına ya bir psikolog araştır ya da sağlam bir avukat....

Eşin hakikaten uzman dolandırıcı çıkmış.
Elinde avucunda kaç kuruş varsa verdin adam gitti iddiaya yatırdı sen hala onu mu ödemesem deme lütfen arkadaşım. Yani evlilik fedakarlık istiyor muhakkak ama sen yapacağını yapmışsın sonucu da kandırmaca suistimal hatta dolandırılmak olmuş onu bir gör derim ben.
Ayrıca eşin o 10.000-TL yi ne yaptı acaba. Yalan söylediği bence aşikar. Ya kumar oynayı ya çar çur etti. Yoksa hem aile düğünde takılanları alacak kadar borçlanmış hem eşin borçlanmış olacak. O da konu senin eşin olunca çelişkili geldi.

Ben senin için elimden geleni yaptım ama hep suistimal ettin kusura bakma ben sana güvenemiyorum diye söyle..
Eşine kredi çıkarsa da al elinden ablasına kendin teslim et. Yoksa seninki krediyi alıp göreceksin 2ye 3e katlayacam diye iddiaya yatıracak.
Allah sana kolaylıklar versin. Bol bol da sabır tabi..

bana göre 10 bin tl kumar borcu yaptığı evlilik ise borcunu ödemenin en nakit yolu olmuş...korkarım gerçek bu..

şimdi kredi çek o zaman dedim ablanın borcunu tamamen kapat sıkıştırıp durmasın maaşından kesilsin, o da başvurdu bakalım onaylanırsa geçmişinde sicili temizse çekecek,çekemezse benmi çekeyim diyosun yani onu ödeyeyim kalanını kenara atayım eşimde ev baksın ölemi yapsam ki :KK17:

ne safsın ya ne çekiyorsun kredi filan

canım ya onun ailesiyle konuş yada psikologtan yardım al,ben bir gün bir psikologla muhabbet etmiştim uyuşturucu bağımlılığı,kumar,iddaa,at yarışı,alkol hepsi aynıdır tek başına tedavi edilmesi çok zor demişti yani düşün iddaa uyuşturucu bağımlılığı kadar tehlikeli,
bizim bir tanıdık vardı oda ilk yıllarda karısının bileziklerini satıp at yarışı oynuyırdu,sonra ileride bilezik falan kalmayınca kız annesine ziyarete gittiği zaman evin yemek odasını satmıştı kız eve bir geldi şok
Allah korusun bu kendi kendine çözebilecğin bir durum değil ailesiyle konuş eğer olmuyosa yol yakınken dön bu evlilikten.

canım ya onun ailesiyle konuş yada psikologtan yardım al,ben bir gün bir psikologla muhabbet etmiştim uyuşturucu bağımlılığı,kumar,iddaa,at yarışı,alkol hepsi aynıdır tek başına tedavi edilmesi çok zor demişti yani düşün iddaa uyuşturucu bağımlılığı kadar tehlikeli,
bizim bir tanıdık vardı oda ilk yıllarda karısının bileziklerini satıp at yarışı oynuyırdu,sonra ileride bilezik falan kalmayınca kız annesine ziyarete gittiği zaman evin yemek odasını satmıştı kız eve bir geldi şok
Allah korusun bu kendi kendine çözebilecğin bir durum değil ailesiyle konuş eğer olmuyosa yol yakınken dön bu evlilikten.
Haklısın, baksana yemek odasını satacak kadar hırs yapmış.. eminim satayım nasılsa kazanırım paramı katlarım daha iyisini alırız diye düşünmüştür,nasıl bi illet nasıl bi bela :KK43:

karşınızdakini iyice tanımadan huyunu suyunu karakterini öğrenmeden allah rızası için evlenmeyin...

lafım burada ki arkadaşa değil genel mana da.
yani kardeşim diyecek hiç bir şey bulamıyorum. sen resmen bir soyguncu ile evlenmişşin...
senin malını, altınını, ziynet eşyanı senden habersiz kumara yatırması hem haramdır hemde büyük sahtekarlıktır..
bence sen para yönetimini araştıracağına ya bir psikolog araştır ya da sağlam bir avukat....
Tanıdığımı düşünmüştüm ne yazık ki o kadar çok güvenmiştim ki :KK43: evet hem haram hem sahtekarlık

Evimizde eşimin üzerine,aile konut şerhi koydurayım die hep aklımda ama henüz yapamadım, korkum onu da satması, bu şekilde satabilir ruhum bile duymaz dimi kızlar

Evimizde eşimin üzerine,aile konut şerhi koydurayım die hep aklımda ama henüz yapamadım, korkum onu da satması, bu şekilde satabilir ruhum bile duymaz dimi kızlar
ev sizinle beraber mi alındı sizden önce mi? orası önemli. eğer ev eşinizin üzerine ve sizden önce alındıysa siz birşey yapamazsınız onun malıdır. siz evliyken alındıysa hakkınız var...

ev sizinle beraber mi alındı sizden önce mi? orası önemli. eğer ev eşinizin üzerine ve sizden önce alındıysa siz birşey yapamazsınız onun malıdır. siz evliyken alındıysa hakkınız var...
Evlenmeden önce alındı, biliyorum hakkım yok boşanma esnasında, bu durumda aile şerhi koydurabiliyo muyum en azından satmaması için önlem amaçlı

Çok afedersiniz ama eşiniz tam bir dolandırıcı :KK43: bu kafayla giderse sonu iyi değil benden söylemesi bağımlılık olmuş yalan söylemek pes sizin yerinizde olsam ablasıyla konuşurum aynı bize anlattığınız gibi kendisine de anlatırım kadın sizi anlar eminim çünkü kocanızın tutulacak bir yeri yok maalesef :KK12:

Çok afedersiniz ama eşiniz tam bir dolandırıcı :KK43: bu kafayla giderse sonu iyi değil benden söylemesi bağımlılık olmuş yalan söylemek pes sizin yerinizde olsam ablasıyla konuşurum aynı bize anlattığınız gibi kendisine de anlatırım kadın sizi anlar eminim çünkü kocanızın tutulacak bir yeri yok maalesef :KK12:
Ben de ablasına anlatmayı düşünüyorum, en azından kredi çekerse ona ne kadar ödeme yaptığını gerçekleri ablası bana söylesin yoksa alacağını alamazsın bu adamdan dicem,borç istersede vermesin öyle kolay kolay

Evlenmeden önce alındı, biliyorum hakkım yok boşanma esnasında, bu durumda aile şerhi koydurabiliyo muyum en azından satmaması için önlem amaçlı
öyle bir şerh hakkınız yok bildiğim kadarıyla. kişi üstünde tasarruf sahibi olduğu şeylere hükmedebilir. kocanız isterse o evi satar..

X