- 26 Temmuz 2008
- 491
- 2
kizz ebrulii ve ezginnn anacimm kimmis sizlerii sormayyannn jhee deyin abkemm banaa:mymeka:
anamm niye sormayalimm alinganlik etmeyin yaaaa
- :çok üzgünüm::çok üzgünüm::sm_confused::sm_confused::uhm::uhm:CADIARZUCADIARZU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizz ebrulii ve ezginnn anacimm kimmis sizlerii sormayyannn jhee deyin abkemm banaa:mymeka:
anamm niye sormayalimm alinganlik etmeyin yaaaa
orkideem kis bizde tr ye gidince yasmin hapindan alalim baksana civcivimde yazmis daha oncede duymustum ama dra sormakta lazim
kizlarr kocislerree bol bol kola ve soda takviyesii kahve takviyesi yapinn birde pirinc pilavii bununda cook rolu varr unutmayinnn
tasdiklenmistirr
:roflol:suenur cok komik canim ya
orkidemin dedigi gibi bunlara ozellikle erkek bebek istiyorum dersen kotu karsiliyorlar
bende hamilelik oncesi bana yardimci olur diye tanimadigim bir drdan rv almistim gidince erkek cocuk icin naapabilirim diye oda beni kovmaktan beter etmisti cok utanmistim oda zenci bir drdu bayandi
bana cok trajedik bir olay niye boyle dusunuyorsunuz diye sordu durdu ne diyecegimi bilemedim kalakaldim pisman oldum gittigime
yine ne varsa kendi eski drumda varmis o yardim etti
sende canim en mantiklisi trye gidice once ph testi yaptir sonra yum takibi cat ignasi derken oglusu bulusun insallah
ebrulim peki sen kac gunde bir regl oluyosun onuda yazarmisinn
civcivimm pirinc pilavi evet bizim bi tanidikk gece gunduz sabah aksamm onune pirinc pilavi koyy niye koydun demezz onundaa ogluslari varr birde shettlesde de yaziyor artik tesadufmu bilememm
hımm birde yasmin hapı kullanıp bırakınca erkek bbekolma şansı artıyormuş demi.ben kullandım geçen aylarda ama yan etki oldu hergün lekelenme yaptı bıraktım bende.
offf yaa budurumda senin kizlari siralaman laziimm nasil oluyorr bu anlamis degillimm
hem 10 gun regl goruyosunn
hem 11. baslayarak birer gun arayla iliskiye giriyosunn
hem 29 30 gunde bir regl oluyosun
hemde ogluslarin oluyooo yaa pessss-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3
insanlıgın kurtarıcısı yazmıs zaten kusum baksana
borc ıcındeyım ucuza kullandıramam diyekaydirigubbakcemile3:roflol:
bekleme sen o fiyat dusecek diye-tatlicadiarzu-
canım ben pirinc ve sütün sperm sayısını arttırdıgını okumustum sütlac yiyin bol bol yazıodu:lepi:
aklıma simdi bişe gelmio gelince yazarım kusum
ebrucum yumurtalık kapasiten iyiyse yani duzgun calısıyorsa duzenli adet olursun
yoksa hapla ilgisi yok.ictigin surece duzenli olursun bırakınca yine bozulura.s
aylarca adet olamayanlar var hapı bırakınca
senin 29 30 ise bence 12 .gun filan yumurtlamıyorsundur yaa:uhm:
ısını olcsene gunun meydana cıksın
et balık sebze cıkolata erkek ıhtımalı arttırır yazıo
ben bunları cok tuketırım
ama yogurdu da cok yerım yanikafamçokkarıştı
kadına erkek ıcın cıkolata balık ye demiş erkege de kız icin cıkolata balık ye demiş nasıl oluyo bukafamçokkarıştı
zaten benim bu diet olayına kafam basmıo yaa
heryede farklı bişe yazıo
merhaba canim demek zigaraninda etkisi yok....ozaman sen feyzanin yöntemio gibi hamis kalmissin hemen reglden sonra.kizlar yorumlayin lütfen,feyzanin yöntemi dogrumu ki ya ??kaydirigubbakcemile2ezgin cim bende eşimde sigaya kullanırız normalde,,,, ama ben gebelik düşündüğüm zaman 3 4 ay öncesinde sigara ve ilaç gibi zararlı şeyleri bırakıyorum eşim 1 veya 1.5 paket sigara kullanır günde,,,,oğullarıma hamile kalırken planlı bişe yapmadım ama sadece sizlerden okuduğum şu cinsel perhiz olayından olabilir benim adetim 10 gün sürüyor ve ben iki oğlumada adetimin 11 veya 12. günü hamile kalmışım yani 10 gün ilşki olmayıpta 11 ve 12 . gün ilşki olunca erkek oldu benim daha sonraki günlerde fazla ilişki olmaz seyrek olur,,,belkide o yüzden kızı hiç tutturamadım gerçi nasip ama işte insan düşünmeden de edemiyor:sm_confused:
nice nice yillara oglunun canim kac yasina girdi??Kızlar bende müsadenizle çıkıyorum bugün küçük oğlumun doğum günü,,,,onun için bişeyler hazırlıcam,,,,sevgiyle kalın,,,,,öpüyorum,,,,
merhaba canim demek zigaraninda etkisi yok....ozaman sen feyzanin yöntemio gibi hamis kalmissin hemen reglden sonra.kizlar yorumlayin lütfen,feyzanin yöntemi dogrumu ki ya ??kaydirigubbakcemile2[/QUO ezgincim benim bildigim kadariyla yumurtlama gününde erkek ihtimali daha büyükmüs ama benim halamda reglden hemen sonra hamile kalmis ikiz oglu oldu bilmiyorum artik insan neye inanacagini sasiriyor bende sasirdim kaldimmm:uhm:
canim ne demek doganin dengesi bozulur ya
ama malesef benim basimada gelmisti
oysa gunumuzde kiz bebekler daha cok doguyormus doganin dengesi boylede bozulucak
birde sanki tum kadinlar ayni cinsiyet istemiyorki denge bozulsun kiz isteyende erkek isteyende var
ebrulim peki sen kac gunde bir regl oluyosun onuda yazarmisinn
civcivimm pirinc pilavi evet bizim bi tanidikk gece gunduz sabah aksamm onune pirinc pilavi koyy niye koydun demezz onundaa ogluslari varr birde shettlesde de yaziyor artik tesadufmu bilememm
patriaacim
seni goruncee gizemlii birisi saniyorumm hayalet gibisinn
urperiyom vallaa
kimsin nesinn hic biseyde yazmiyonn hep gulnisaya yazdin simdiye kadarr simdide
noktalamissiinn
ayy vallahi korktumm canimm biraz acilsann