- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.661
Marka varmi onereceginiz.bu yöntemle hamile kalan ve erkek olan kimler var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hayırlı haberlerle inşallah gelirsin bu ayyok aynı sadece pıtır pıtır kabarcıklar var ucunda
aynen özelikle ben sağda fark etmiştimO da olur her türlü belirti geçerlidir
ekledim cnm bakabilirsinHadiya bende sinir oldum nie bşy yazmıyo die he 24 temmuz 2016
Ben galenik one step kullandim ama bunun internette satisi yok sanirim sadece eczanelerde satiliyor.arkadaşlar labaquik aliyorlar internettenMarka varmi onereceginiz.bu yöntemle hamile kalan ve erkek olan kimler var
Tmm cnm teşekkürlerekledim cnm bakabilirsin
tabiki cnm hoş geldinSelam arkadaşlar araniza yeni katiluyorumm babada yardimci olur musunuz
ovilasyon testiyle şansını yüzde 70 _80 e kadar artırabilirsin cnmRabbim nasip eder inşallah erkek bebis
evet cnm evde testle takip edebilirsinForumu okudum sanirim yumurtlama günü ne denk getirmek sansi artiriyormus.evde kendim takip edebilirmiyim
- Yardim lutfenn
kullandığımız marka genelde Laboquick marka alıyoruz tabi diğer markalarıda kullananlar var adet bitimi akıntı takibiyle başlıyoruz akıntı başladığında test yapmaya başlıyoruz sabah ilk idrarla değil 2 ci idrarla olucak mesela sabah lavaboya cık 7 veya 8 gibi sonra sıvı alma üzerinden 4 saat gecince test yap cizgi koyulaşana kadar günde 1 tane yeterli cizgiler koyulaştığında 5 veya 6 saat arayla testi tekrar yap t ve c cizgisi vardır testlerin üzerinde t cizgisi c cizgisini gecince test pik olmuş oluyor sanra yine test sıvı alımına dikkat ederek 5 veya 6 saat sonra yap 2 cizgi aynı koyuluğa tekrar gelince yumurtanın catlama işlemi başlıyor ve tam o an deneme yapılıyor tek ilişki ve eşinin perhizde olmasıda lazım bence en az 3 en cok 7 gün yeterliMarka varmi onereceginiz.bu yöntemle hamile kalan ve erkek olan kimler var
Ayyy yerim ben seni çok güzel yapmışsın cnm eline sağlıkhadi hayırlı haberlerle inşallah gelirsin bu ay
genelde bir problem yoksa allahın izni ile tutan cok var canım rabbim gönlüne göre versinEvet canim daha önce almustim o markayi ama osira hamilelik düşünmüyordum kendimi tanimak aşina bakmistimgenelde16.gün çift çizgi oluyordu
saol cnm beğendiğine sevindim ya gördünmü yazınca son adet tarihini ekledim cnm hemenAyyy yerim ben seni çok güzel yapmışsın cnm eline sağlık
ne zaman denicen peki cnm bu ay mıHosbulduk hepinizecoook tesekkurler
1 ci sayfada beren betül var onunda 3 kızı var şimdi rabbim izin verirse oğlu olacak ovilasyon testiyle hamile kaldı rabbim sanada nasip etsin inşallah 3 çiçeğin yanına bir böcük şartAyyy inşallah uç kizim var cook tatlılar ama gönül iste bide farklı olsun istiyorum
Evet cnm çok gzl görünüyo saol eşimede gösterdim çok beğendik biz aileceksaol cnm ya gördünmü yazınca son adet tarihini ekledim cnm hemen
Allah gönlüne göre versin cnmAyyy inşallah uç kizim var cook tatlılar ama gönül iste bide farklı olsun istiyorum