- 22 Ekim 2010
- 680
- 2.283
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.641
bulut29 gecmiş olsun canım inşallah ciddi bişey değildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canım yarin endokrinden once kendi doktorumuda bi göstericem bakalım o ne diyecekCanım kısmeti yokmus demekki bazen inan bazı sebepler neden oluyor onu öyle düşünüp kendini daha fazla üzme. Şimdi hamilesin demekki Rabbim öyle istemiş elden ne gelir. Ben anlamam değerlerden ama hiç aksatmadan sen doktora git sor canım ne olur ne olmaz peşine düş Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sagol canım insallahbulut29 gecmiş olsun canım inşallah ciddi bişey değildir
Ben daha yaptırmadım ama doğruluk payı varmı öğrenmek istedimCnm ben kızımın kini bilmiyorum da şuan hamileyim 26,2 çıktı erkek diyorlar ama değişmezse tabi senin kaç çıktı
O da olur her türlü belirti geçerlidiryok aynı sadece pıtır pıtır kabarcıklar var ucunda
Valla ben de tam olarak bilmiyorum ama 3-4 gunden sonra basliyormus galiba.Ne zaman başlıyo canım göğüs hassasiyeti tam olarak? 2 aydır her türlü hamilelik belirtisini yaşıyorum ama bişey yok tabi, kendimi çok dinliyorum sanırım, bu ay hiç bişey takmamaya çalışacağım bakalım becerebilirsem
Cnm kisiden kisiye değişmekle beraber en erken belirti gogus hassasiyeti ilk haftalar başlıyor sahsen benim iliskiden 2,3 gun sonra başladı bide uclari koyulasmaya başlamıştıNe zaman başlıyo canım göğüs hassasiyeti tam olarak? 2 aydır her türlü hamilelik belirtisini yaşıyorum ama bişey yok tabi, kendimi çok dinliyorum sanırım, bu ay hiç bişey takmamaya çalışacağım bakalım becerebilirsem
Tabiki cnm hoşgeldin istediğini sor kim neyden anliyorsa cevaplariz inşallahSelam arkadaşlar araniza yeni katiluyorumm babada yardimci olur musunuz
canım sordum cok emin olmamakla beraber kız gibi dedilerarkadaslar nub teorisi hakkinda bilgisi olan varmi aceba sizce nedir cinsiyeti
inşallah sağlıklı hamilelikler olsunKizlar ilk sayfaya baktımda 9 tanecik hamis var hadi coğalsın insallah bu ay sayılar
o doktor koltuğu korkusu bendede var ama mecbur katlanıyoruzEvet kadin dogumcu fobim var daha doğrusu alttan muayeneden Fobim var.o masayi görünce tir tir titriyorum.bide doğumum da Dr alttan muayene etti oluyorum sandim,korku kaldi psikolojik.doğum yaptirdigimdan beri smear testi bile yaptiramadim
kız sen okumuyonmu kac seferdir son adet tarihini yaz diyom ya yazarsan eklerim yazmazsan nerden bileyim son adet tarihini cnmYani ama böyle yazılanları değişenleri okuyunca değişirmi die düşünüyorum şuan erkek onu bunu bırakta sen niye eklemedin beni bakim
Cnm ovulasyon kiti aliyoruz internetten yada eczaneden o sekilde takip ediyoruz internetten daha uygun t cizgisi pembelesiyor sonra gitgide koyulasiyor acilmayi gordugun an yumurta catliyor demek ogun iliski oluyor birkere sonra gebelik bekleniyor bu sekilde %70sans artiyor erkek bebek icin.sen testlerden al kullaninca fotosunu atarsin buraya seni yonlendiririz inşallahForumu okudum sanirim yumurtlama günü ne denk getirmek sansi artiriyormus.evde kendim takip edebilirmiyim
cnm göğsünü arada kontrol et yama gibi kararma oluyormu birde denemeden 1 hafta kadar sonra idrara sık cıkmaya başlarsan gebelik olabilirvalla şimdilik bişey hissetmiyorum.Gögüs hassasiyeti hafif var.Sol kasıkta batma oldu bugün bir kere.Çok mu kendimi dinliyorum dedim.Bir de afedersiniz idrarım çok keskin koktu bugün az su içtiğimden mi acaba
Hadiya bende sinir oldum nie bşy yazmıyo die he 24 temmuz 2016kız sen okumuyonmu kac seferdir son adet tarihini yaz diyom ya yazarsan eklerim yazmazsan nerden bileyim son adet tarihini cnm
ekledim senide baştaki listeye hamişler kervanına katılırsın inşallahAmin canım amiinn, bu arada son adet tarihim 9 kasım