" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
İnşallah zaten forumu okuyunca gördüm cesaret geldi .kizimin teog sinavi var 2/3ay sonra düşünüyorum kismetse ozamana kadar neler yapitim
o zaman kadar cok şey yapabilirsin cnm mesela eşini beslemekle işe başla hergün 1 er tane soda içilsin özellikle akıntı takibini yap bi yere not al hangi günlerde başlayıp bitiyor böyle yumurta akına benzeyip uzayan cinsten akıntıyı takip et ph şı yüksek olan su tüketin mesela piyasadaki saka marka suyun ph jı 8.2 denemeden 1 ay öncesi ovilasyon testiylede takip yap ki deneme yapacağın ay stres yapma yumurtanın ortalama ne zaman olacağını az cok tahmin edersin

Genel bir kadim doğum muayenesi düşünüyorum.yumurtlama günü içinde dr takibi sartmi
evet muayeneni yaptır mantar kist enfeksiyon olmaması lazımmış yumurta takibide yapman gerekmiyor ama perhizi ayarlamak için 1 kereye mahsus git derim ben çünki yumurtanın kac mm olduğunu bilirsek ona göre eşlere perhiz yaptırabiliriz malum bazı kişiler dayanamıyor:-):olamaz::olamaz::KK48:

Ayyy inşallah uç kizim var cook tatlılar ama gönül iste bide farklı olsun istiyorum
İnşallah Gönlünüze gore olsun yumurtlama gununuzu takip edin.ben adetimin ilk günkü ilişkiden hamile kaldim.(ilk gün adetim leke olarak belirti verir)
Benim 22 aylik oğlum var.bende sizden Kiz tiyolarini alayim.allah bagislasin bu arada

1 ci sayfada beren betül var onunda 3 kızı var şimdi rabbim izin verirse oğlu olacak ovilasyon testiyle hamile kaldı rabbim sanada nasip etsin inşallah 3 çiçeğin yanına bir böcük şart

@berenbetul allah bagislasin.3 Kizi nasil yakaladin maşallah :)))) tiyolari alalim..bu arada saglikla oglusunuda al kucagina inş.ne mutlu sana Kizi tatmissin,oglani da saglikla tat ins

İnşallah zaten forumu okuyunca gördüm cesaret geldi .kizimin teog sinavi var 2/3ay sonra düşünüyorum kismetse ozamana kadar neler yapitim
bu arada benim kızımda teog sınavına girdi rabbim hepsine yardım etsin yüzlerinin akıyla cıksınlar bu hayatlarını belirleyecek sınavdan inşallah

İnşallah Gönlünüze gore olsun yumurtlama gununuzu takip edin.ben adetimin ilk günkü ilişkiden hamile kaldim.(ilk gün adetim leke olarak belirti verir)
Benim 22 aylik oğlum var.bende sizden Kiz tiyolarini alayim.allah bagislasin bu arada
cnm sen anlattında ben yine sorayım kacırdım heralde o kısmı şimdi adetin leke olarak geldi tmm ilişkin oldu oda tmm anlamadığım adetin devam ettimi peki yani ertesi günü normal adetini oldunmu cnm

@berenbetul allah bagislasin.3 Kizi nasil yakaladin maşallah :)))) tiyolari alalim..bu arada saglikla oglusunuda al kucagina inş.ne mutlu sana Kizi tatmissin,oglani da saglikla tat ins
kendisi yok sanırım şuan istersen ben cvp vereyim gelince yine cvp yazar 3 üde adet bitimi sık ilişkiyle oldu dedi berenbetül cnm

Ayyyy su teoriler yüzünden kafayi bozcam herhalde :))))) allahim herkese gonlundekini nasip et saglikla....bana da Kiz evlat insallahhhhh.....
amin cnm cümlemizin gönlündekini nasip etsin ben kız kolay derdim ama bakıyorumda erkek kolaymış gününü bilirsen rabbim sana yüzü güzel bahtı yüzündende güzel bi prenses versin inşallah

Slmm. Kızlar ay ne kaynatmişsınız oku oku bıtmedı ya valla cok meşkulum ben mısafır hazırlıkları yaptım temızlik yaptım yemekti çocuktu derken akşam oldu valla yarında pek gıremıcem mısafır gelıyo ya ne yapalım OZLEDIM sızı ya hemen gıtmek ıstedım uyumadan once bi goz atım dedım hade kalın selametle ıyı gecelerrrr:anne::uykucu::uykucu::KK68::KK68:

Slmm. Kızlar ay ne kaynatmişsınız oku oku bıtmedı ya valla cok meşkulum ben mısafır hazırlıkları yaptım temızlik yaptım yemekti çocuktu derken akşam oldu valla yarında pek gıremıcem mısafır gelıyo ya ne yapalım OZLEDIM sızı ya hemen gıtmek ıstedım uyumadan once bi goz atım dedım hade kalın selametle ıyı gecelerrrr:anne::uykucu::uykucu::KK68::KK68:
iyi geceler cnm allah rahatlık versin sana ve bebişine :emir_bebek:

amin cnm cümlemizin gönlündekini nasip etsin ben kız kolay derdim ama bakıyorumda erkek kolaymış gününü bilirsen rabbim sana yüzü güzel bahtı yüzündende güzel bi prenses versin inşallah
Agzin bal yesin inş,gonlundekini versin allahim saglikla

Evet Cnm geldi,devam etti

Ondan önce hamile kalmam olasiligi yoktu çünkü esimle 1-1.5 ay konusmadim öncesinde.barisma ilişkisi oldu o da kucagina 9 ay sonra erkek verdim :))))) beklemiyordum sürpriz oldu iyi ki olmuş verene bin şükür

Anladim Cnm tsk ederim
rica ederim cnm parola yumurtlamaya kadar sık ilişki :KK54::KK66:

Ondan önce hamile kalmam olasiligi yoktu çünkü esimle 1-1.5 ay konusmadim öncesinde.barisma ilişkisi oldu o da kucagina 9 ay sonra erkek verdim :))))) beklemiyordum sürpriz oldu iyi ki olmuş verene bin şükür
cok şükür cnm evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı hayırsızı olurda ne yapalım deli gönüllere söz gecmiyor rabbim hayırlısını sağlıklısını :KK28::KK28:versin yinede

cok zor o ya iltihaba cevrmez insallah gebeligin baslarinda oluyo bende de olmustu ilkinde fitil toz falan verdi gecti sukur amacok iltihaplanmisti
Benim de iki çocuğum da başlarda olmuştu hatta kızımda o kadar kötü olmuştum ki iki ay geçmemiş ti en son antibiyotik aldım 10 gün boyunca ama oğlumda da hafif vardı şimdide hafif ara sıra gelip gidiyor inşallah fazla olmasın da canım

X