- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 29
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.621
evet sukur iyi temiz dedidoktor değerler ıyı demısse dmekkı normal bır deger
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet sukur iyi temiz dedidoktor değerler ıyı demısse dmekkı normal bır deger
Canım kısmeti yokmus demekki bazen inan bazı sebepler neden oluyor onu öyle düşünüp kendini daha fazla üzme. Şimdi hamilesin demekki Rabbim öyle istemiş elden ne gelir. Ben anlamam değerlerden ama hiç aksatmadan sen doktora git sor canım ne olur ne olmaz peşine düş Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar hastaneye gittim bugun dun devlette yaptirdigim bazî testlerin sonucu bugun digerleri 10 gun sonra cikicaktı neyse sonuclari aldim bakmadim bile oglum yanimda markete falanda gitmem lazmdi eve geldim bazi degerler cok yuksek cikmis esim hemen ozele kendi doktoruna git dedi gittim doktorum bugun yokmis baska bir doktora girdim benim korktugum testlerin onemli olmadigini ama tsh yani troid cok yüksek cikmos dedi hamilelikte 2 .5 olmasi lazimmmis benim 6.01 cikmis düsüge neden olabilir endokrine git ilac verir dedi yarîn endokrine gidicem onceki gebeligime baktim ondada 4küsürmüs simdi acaba o bebegimi doktorun ihmali yuzundenmi kaybettim diye dusunuyorum
Yani ama böyle yazılanları değişenleri okuyunca değişirmi die düşünüyorum şuan erkek onu bunu bırakta sen niye eklemedin beni bakimsendede tutmuş oldu yani
iyiym allaha sukur canim benimHoşgeldin canım nasılsın
sen nasilm canmHoşgeldin canım nasılsın
Bencede cnm sitres yapma moralini düzgün tutCanım kısmeti yokmus demekki bazen inan bazı sebepler neden oluyor onu öyle düşünüp kendini daha fazla üzme. Şimdi hamilesin demekki Rabbim öyle istemiş elden ne gelir. Ben anlamam değerlerden ama hiç aksatmadan sen doktora git sor canım ne olur ne olmaz peşine düş Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben hiç bişey anlamıyorum bu resimlerden canım yayokmu arkadaslar anlayan
bende anlamiyorum aslndaBen hiç bişey anlamıyorum bu resimlerden canım ya
ay yanlış okumuşum valla her kadında farklı oluyor akıntı nin fazla olduğu dönemde çat olmaya yakın ama akıntı yanıltıyor bazen en doğrusu test tabikicanım test kullanmadan nasıl yumurtlamayı anlarım dıye soruyor
Ben de iyim şimdilik allaha şükür idrarimda biraz yanma var başka da iyim canım şükürsen nasilm canm
cok zor o ya iltihaba cevrmez insallah gebeligin baslarinda oluyo bende de olmustu ilkinde fitil toz falan verdi gecti sukur amacok iltihaplanmistiBen de iyim şimdilik allaha şükür idrarimda biraz yanma var başka da iyim canım şükür
inşallah canım tabiki haber vericem yoğunluktan giremiyorum bazenhabersiz bırakma canım bizi inşallah iyi haberi verirsin bu ay
valla şimdilik bişey hissetmiyorum.Gögüs hassasiyeti hafif var.Sol kasıkta batma oldu bugün bir kere.Çok mu kendimi dinliyorum dedim.Bir de afedersiniz idrarım çok keskin koktu bugün az su içtiğimden mi acabaNasılsın canım. kendini nasıl hissediyorsun? senden çok umitliyiz bu ay
Göğüs hassasiyeti tam bu günlerde başlıyor galiba. peki göğüs uçlarında karara ya da lekelenme var mıvalla şimdilik bişey hissetmiyorum.Gögüs hassasiyeti hafif var.Sol kasıkta batma oldu bugün bir kere.Çok mu kendimi dinliyorum dedim.Bir de afedersiniz idrarım çok keskin koktu bugün az su içtiğimden mi acaba
Amin canım amiinn, bu arada son adet tarihim 9 kasımhayırlısı sağlıklısı gönlündeki olsun inşallah
yok aynı sadece pıtır pıtır kabarcıklar var ucundaGöğüs hassasiyeti tam bu günlerde başlıyor galiba. peki göğüs uçlarında karara ya da lekelenme var mı
Yine bu aydanda pek ümidim kalmadı ama hayırlısı, canım sanada çok geçmiş olsun inşallah önemli bir durum çıkmaz yarın bizide haberdar et mutlakaHadi hayırlısı canım
Bende de oldu cnm ilk başda kum dökme dediler ilc verdiler almadım kendiliğinden geçtiBen de iyim şimdilik allaha şükür idrarimda biraz yanma var başka da iyim canım şükür
Ne zaman başlıyo canım göğüs hassasiyeti tam olarak? 2 aydır her türlü hamilelik belirtisini yaşıyorum ama bişey yok tabi, kendimi çok dinliyorum sanırım, bu ay hiç bişey takmamaya çalışacağım bakalım becerebilirsemGöğüs hassasiyeti tam bu günlerde başlıyor galiba. peki göğüs uçlarında karara ya da lekelenme var mı