" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
sagol canim.kizlarimla etkinlik yaptik.oynuyorlar.yaticaklr az sonra.bende internette ovulasyon testi bakiyorum:KK45:daha esimi ikna edemedim niye bakiyorsam:kızgın:
Benimde ikna etme uğraşlarım cok olmuştur :confused::KK31:.inşallah seninkide ikna olur cnm rabbim nasip etsin anne olmak isteyen her kadina:dua:

Canım ne kadar istersen kullan hiç zararı yok o yanmayı da indiriyor burda herkes yoğurt kullanıyor aslında ben uğraşmak istemediğim için fitil almıştım ama bende yanma geçmediği zaman iki defa kullandım gerçekten çok yarıyor. Yani kaç tane eczane bana söyledi yoğurdun etkisi bu canım. Vajina mantarlı enfeksiyonlu olduğunda ph değeri de bozuluyor yoğurt ph değerini düzeltiyor ph değeri düzelince o mantar yaralar enfeksiyon lar da kendiliğinden iyileşiyor canım sen kullan hiç zararı yok şırınga yi doldur hiç bir zararı yok etkisi gerçekten çok çok rahatlarsın o yanmayı söker inşallah :KK39:

Tamam deneyecegim.peki yoğurdun kendisini de cekermi siringa,yoksa direk suyunumu cekiyor

Aynen canım 4kisi kurbanlık koyun gibi dizildik hızlı hızlı hemen yolluyorlar sedyenin ustunde ortu bile yoktu of allah herkesin yardımcısı olsun mecbur kalınca insanlar ne yapsın

Seni çok iyi anliyorum.allahim YARDIMCIN olsun guzel saglikli haberlerle don inşallah.bende ilk evlendiğimde gittim devlete.ayyy masaya ciktim ama nerdeyse bayilcaktim.fobim var.iki sn de bütün vücut buz kesildi.benim zar kalinmis ve saatin 12 yönünde yirtilma olmuş,bi arada bunun için gittim kadin dogumcuya..ayyyy o Günlerim geldi aklima..niceleri vardi..allahimmm iyi haberle dondursun herkesi

Benimde ikna etme uğraşlarım cok olmuştur :confused::KK31:.inşallah seninkide ikna olur cnm rabbim nasip etsin anne olmak isteyen her kadina:dua:
amin canim insaAllah.sabirla bekliycem.umarim zorlanmam.inan bende fazla istemiyordum.ama inat yaptigi icin ben daha fazla istemeye basladim:KK45: belki evet dese vazgecmisdim:KK53: belkide bu yüzden inat ediyor.cok istiyim diye:KK48: zamni vsr demekki.kolay hamilelik diliyorum sana rahat dogum ve saglikli kalbindeki bebisi:KK200::anneadayı:

amin canim insaAllah.sabirla bekliycem.umarim zorlanmam.inan bende fazla istemiyordum.ama inat yaptigi icin ben daha fazla istemeye basladim:KK45: belki evet dese vazgecmisdim:KK53: belkide bu yüzden inat ediyor.cok istiyim diye:KK48: zamni vsr demekki.kolay hamilelik diliyorum sana rahat dogum ve saglikli kalbindeki bebisi:KK200::anneadayı:
Sen istemiyormus gibi yap bak hemen değişir. erkek milleti işte . hepsi aynı :ıslık:

hakkında hayırlısı olsun inşallah ,sağol canım Allah razı olsun:KK36:

Seni çok iyi anliyorum.allahim YARDIMCIN olsun guzel saglikli haberlerle don inşallah.bende ilk evlendiğimde gittim devlete.ayyy masaya ciktim ama nerdeyse bayilcaktim.fobim var.iki sn de bütün vücut buz kesildi.benim zar kalinmis ve saatin 12 yönünde yirtilma olmuş,bi arada bunun için gittim kadin dogumcuya..ayyyy o Günlerim geldi aklima..niceleri vardi..allahimmm iyi haberle dondursun herkesi
Amin canım

Hayırlısı olsun canım inşallah herşey istediğin gibi geçer Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin hepimize inşallah
Isalhh canim benim senin utrasyon ne zaman benim uc hafta sonra verdi ayin 12 sinde
besirsu besirsu cnm sıkıntı yapma kendine sen bebişine dikkat et kendine dikkat et hersey yolunda gider Allahın izniyle..
@Defne3506 cok geçmiş olsun vajina enfeksiyonuna Biteral fitili tek gecerim 1 tane atıyorsun ne var ne yok temizliyor..
Sagol canim benim Aynen Oyle allah korkuyo bebeklerimizi zaten
Hayırlı akşamlar kızlar.
Hayirli aksamlar kiz Sen ne yaptin testte basladin mi canim benim bi aralar birz yogunum arada giriyom yaziyom misafirlerle ugrasiyom iki gun gelip gittiler persembe gene Var misafir yarin kan alma gidecem eve gelip hazir lik yapicam yarina Oyle valla bu hafta biraz yogunum yazamiyom ama aklim dasin yani

Hayirli aksamlar kiz Sen ne yaptin testte basladin mi canim benim bi aralar birz yogunum arada giriyom yaziyom misafirlerle ugrasiyom iki gun gelip gittiler persembe gene Var misafir yarin kan alma gidecem eve gelip hazir lik yapicam yarina Oyle valla bu hafta biraz yogunum yazamiyom ama aklim dasin yani
Yarın başlicam inş testlere. AdetiM bugün bitti. çok yorma canım kendini. riskli donemdesin. bırak olduğu kadar olsun. inşallah iyi haberler verirsin bize. kan tahlili sonuçları ne zaman çıkacak

Kizlar karbonati testini duydunuzmu hic gebelik testi olarak yapiliyomus denedim dogru ya kopurdu benimki hamileyim arkadasim gene degil onun ki kopurmedi
Onu ben de her ay yapıyorum. ama hiç köpürmedi :dondurma: doğru mudur bilmem. cinsiyet tahmini için lavaboac la yapılan bi şey var. Onu dene istersen

Yarin yapicam artik sonuc direk doktoruma gidiyo bi anormallik varsa ariyolar yoksa oteki randevuda bana o kagitlari veriyolar Oyle burda yani benim gittigim doktor Ve bolumu hasta edi Oyle heryer ayni degil burda bén bunlar dan cok memnun oldugum icin oraya gidiyom
Yarın başlicam inş testlere. AdetiM bugün bitti. çok yorma canım kendini. riskli donemdesin. bırak olduğu kadar olsun. inşallah iyi haberler verirsin bize. kan tahlili sonuçları ne zaman çıkacak
Hade hayirlisi canim benim isalhhhhhvhhhh bi ay tutar dikat et erken davranma allah gonlundekini versin

Kizlar doktora gittim neyse muayne etti önce kalp atışı henüz yok dedi 4gün ònce özelde kalp atısı var dediler dedim yakınlaştırîp bakıcam dedi baktı evet var dedi ekranı bile göstermedi bana cıktî bile vermedi neyse testleri istedi benim doktorun istedigi testleri gıstermek istedim bunlarımı istediniz dedim bakmadı onemli olan benim ne istedigim dedi of sinir etti veni 10 gun sonra sonuclar cıkıcak eksik test varmı bimiyorum 5tüp kan bide idrar verdim su devlet hastanelerini hic sevmiyorum allah düsürmesin eksikliginide göstermesin ya
:KK57::KK57::KK57: hadi yaa ne gıcıkmış

X