- 24 Şubat 2016
- 2.032
- 7.053
- 40
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.441
Aleyküm selam cnm iyiyiz sen nasılsınselam herkese.nasilsiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleyküm selam cnm iyiyiz sen nasılsınselam herkese.nasilsiniz?
sagol canim.kizlarimla etkinlik yaptik.oynuyorlar.yaticaklr az sonra.bende internette ovulasyon testi bakiyorumdaha esimi ikna edemedim niye bakiyorsamAleyküm selam cnm iyiyiz sen nasılsın
Benimde ikna etme uğraşlarım cok olmuştur .inşallah seninkide ikna olur cnm rabbim nasip etsin anne olmak isteyen her kadinasagol canim.kizlarimla etkinlik yaptik.oynuyorlar.yaticaklr az sonra.bende internette ovulasyon testi bakiyorumdaha esimi ikna edemedim niye bakiyorsam
Canım ne kadar istersen kullan hiç zararı yok o yanmayı da indiriyor burda herkes yoğurt kullanıyor aslında ben uğraşmak istemediğim için fitil almıştım ama bende yanma geçmediği zaman iki defa kullandım gerçekten çok yarıyor. Yani kaç tane eczane bana söyledi yoğurdun etkisi bu canım. Vajina mantarlı enfeksiyonlu olduğunda ph değeri de bozuluyor yoğurt ph değerini düzeltiyor ph değeri düzelince o mantar yaralar enfeksiyon lar da kendiliğinden iyileşiyor canım sen kullan hiç zararı yok şırınga yi doldur hiç bir zararı yok etkisi gerçekten çok çok rahatlarsın o yanmayı söker inşallah
Aynen canım 4kisi kurbanlık koyun gibi dizildik hızlı hızlı hemen yolluyorlar sedyenin ustunde ortu bile yoktu of allah herkesin yardımcısı olsun mecbur kalınca insanlar ne yapsın
hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar kızlar.
Nasılsın canım. kendini nasıl hissediyorsun? senden çok umitliyiz bu ayhayırlı akşamlar canım
amin canim insaAllah.sabirla bekliycem.umarim zorlanmam.inan bende fazla istemiyordum.ama inat yaptigi icin ben daha fazla istemeye basladim belki evet dese vazgecmisdim belkide bu yüzden inat ediyor.cok istiyim diye zamni vsr demekki.kolay hamilelik diliyorum sana rahat dogum ve saglikli kalbindeki bebisiBenimde ikna etme uğraşlarım cok olmuştur .inşallah seninkide ikna olur cnm rabbim nasip etsin anne olmak isteyen her kadina
Sen istemiyormus gibi yap bak hemen değişir. erkek milleti işte . hepsi aynıamin canim insaAllah.sabirla bekliycem.umarim zorlanmam.inan bende fazla istemiyordum.ama inat yaptigi icin ben daha fazla istemeye basladim belki evet dese vazgecmisdim belkide bu yüzden inat ediyor.cok istiyim diye zamni vsr demekki.kolay hamilelik diliyorum sana rahat dogum ve saglikli kalbindeki bebisi
hakkında hayırlısı olsun inşallah ,sağol canım Allah razı olsunamin canim insaAllah.sabirla bekliycem.umarim zorlanmam.inan bende fazla istemiyordum.ama inat yaptigi icin ben daha fazla istemeye basladim belki evet dese vazgecmisdim belkide bu yüzden inat ediyor.cok istiyim diye zamni vsr demekki.kolay hamilelik diliyorum sana rahat dogum ve saglikli kalbindeki bebisi
O taktiyi ben yapmıştım ve cok işe yaramıştıSen istemiyormus gibi yap bak hemen değişir. erkek milleti işte . hepsi aynı
Amin canımSeni çok iyi anliyorum.allahim YARDIMCIN olsun guzel saglikli haberlerle don inşallah.bende ilk evlendiğimde gittim devlete.ayyy masaya ciktim ama nerdeyse bayilcaktim.fobim var.iki sn de bütün vücut buz kesildi.benim zar kalinmis ve saatin 12 yönünde yirtilma olmuş,bi arada bunun için gittim kadin dogumcuya..ayyyy o Günlerim geldi aklima..niceleri vardi..allahimmm iyi haberle dondursun herkesi
Isalhh canim benim senin utrasyon ne zaman benim uc hafta sonra verdi ayin 12 sindeHayırlısı olsun canım inşallah herşey istediğin gibi geçer Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin hepimize inşallah
Sagol canim benim Aynen Oyle allah korkuyo bebeklerimizi zatenbesirsu cnm sıkıntı yapma kendine sen bebişine dikkat et kendine dikkat et hersey yolunda gider Allahın izniyle..
@Defne3506 cok geçmiş olsun vajina enfeksiyonuna Biteral fitili tek gecerim 1 tane atıyorsun ne var ne yok temizliyor..
Hayirli aksamlar kiz Sen ne yaptin testte basladin mi canim benim bi aralar birz yogunum arada giriyom yaziyom misafirlerle ugrasiyom iki gun gelip gittiler persembe gene Var misafir yarin kan alma gidecem eve gelip hazir lik yapicam yarina Oyle valla bu hafta biraz yogunum yazamiyom ama aklim dasin yaniHayırlı akşamlar kızlar.
Yarın başlicam inş testlere. AdetiM bugün bitti. çok yorma canım kendini. riskli donemdesin. bırak olduğu kadar olsun. inşallah iyi haberler verirsin bize. kan tahlili sonuçları ne zaman çıkacakHayirli aksamlar kiz Sen ne yaptin testte basladin mi canim benim bi aralar birz yogunum arada giriyom yaziyom misafirlerle ugrasiyom iki gun gelip gittiler persembe gene Var misafir yarin kan alma gidecem eve gelip hazir lik yapicam yarina Oyle valla bu hafta biraz yogunum yazamiyom ama aklim dasin yani
Onu ben de her ay yapıyorum. ama hiç köpürmedi doğru mudur bilmem. cinsiyet tahmini için lavaboac la yapılan bi şey var. Onu dene istersenKizlar karbonati testini duydunuzmu hic gebelik testi olarak yapiliyomus denedim dogru ya kopurdu benimki hamileyim arkadasim gene degil onun ki kopurmedi
Hade hayirlisi canim benim isalhhhhhvhhhh bi ay tutar dikat et erken davranma allah gonlundekini versinYarın başlicam inş testlere. AdetiM bugün bitti. çok yorma canım kendini. riskli donemdesin. bırak olduğu kadar olsun. inşallah iyi haberler verirsin bize. kan tahlili sonuçları ne zaman çıkacak
O nasil canim lavabo acici mi o yok simdilik evde karbonatida arkadasim bizdeydi illa yapalim dedi yaptikOnu ben de her ay yapıyorum. ama hiç köpürmedi doğru mudur bilmem. cinsiyet tahmini için lavaboac la yapılan bi şey var. Onu dene istersen
hadi yaa ne gıcıkmışKizlar doktora gittim neyse muayne etti önce kalp atışı henüz yok dedi 4gün ònce özelde kalp atısı var dediler dedim yakınlaştırîp bakıcam dedi baktı evet var dedi ekranı bile göstermedi bana cıktî bile vermedi neyse testleri istedi benim doktorun istedigi testleri gıstermek istedim bunlarımı istediniz dedim bakmadı onemli olan benim ne istedigim dedi of sinir etti veni 10 gun sonra sonuclar cıkıcak eksik test varmı bimiyorum 5tüp kan bide idrar verdim su devlet hastanelerini hic sevmiyorum allah düsürmesin eksikliginide göstermesin ya