" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
gecmis olsun canim.Benim kucukte hasta sesi kisildi gozleri kipkirmizi.Cocuklar hasta olunca biz daha cok aci cekiyoruz dimi
Hiç deme canim cok sağol aynen öyle ama benim kızımın iştahsızlık sorunu var burda doktorlar bişey vermiyor Türkiye'de ne güzel iştah sorunu veriyorlar pazartesi doktora gidicem mecbur bişey yazsin kızım 4 yaşında ve 4 Aylık 13-14 kilo arası normal değil kemik kalmış :KK61:yaşıtlarına bakıyorum çok küçük duruyor onların yanında kim görse 2 yaşında sanıyor :KK61:

Geçmiş olsun cnm ya öksürük ve kusma varsa faranjit olabilir bogaz iltihabi yani.Allahım şifa versin kuzuna.bende iyiyim basim ağrıyor biraz
Geçmiş olsun canım çok sağol allah razı olsun zaten diyor boğazı da agriyor artık pazartesi doktoruna sorucam böyle olmaz hiç bişey yemiyor zaten 4 yaşını geçmiş 14 kilo bile değil içim gidiyor öyle gördükçe :KK61:

S snfogretmeni cnm son yaptığın testen 4 saat gecsin bende gecen ay 1 saat yada 2 saat arayla yapmıştım hep pikti en az testlerin arası 4 saat olsun sıvı almadan testi yap t ve c aynı koyuluğa geldiğinde catlama başlamış olur sen her ihtimale karşı eşine kahve içir yatmadan perhizin varmı kac gün
canim malesef 2 gyn var perhiz uzun degil

Geçmiş olsun canım çok sağol allah razı olsun zaten diyor boğazı da agriyor artık pazartesi doktoruna sorucam böyle olmaz hiç bişey yemiyor zaten 4 yaşını geçmiş 14 kilo bile değil içim gidiyor öyle gördükçe :KK61:
uzulme canim saglikli olsun da kilo onemli degil iyilesir insallah canm yaa annelik boyle birsey iste :anne:

Üzülme cnm ya annelik işte herhangi bi saglik sorunu yoksa kilosunu takma yapisaldir belkide.benim kizda bugun ara ara oksuruyordu bakim o nezaman hastalanacak hemen balli ilik sut icirdim iste kis geldi yandikk

Hiç deme canim cok sağol aynen öyle ama benim kızımın iştahsızlık sorunu var burda doktorlar bişey vermiyor Türkiye'de ne güzel iştah sorunu veriyorlar pazartesi doktora gidicem mecbur bişey yazsin kızım 4 yaşında ve 4 Aylık 13-14 kilo arası normal değil kemik kalmış :KK61:yaşıtlarına bakıyorum çok küçük duruyor onların yanında kim görse 2 yaşında sanıyor :KK61:
Geçmiş olsun canım. Çocukların hastalığı çok zor. Allah şifa versin

Sorma canım ya kızım sabahtan beri ne bisey yedi ne bisey icti 10 kere kustu şimdi uzanıyor ne yapacağımı bilmiyorum dün öksürüyordu biraz acaba midesini mi üsüttü :KK61:sen nasılsın canım ne yapıyorsun
Cok gecmis olsun benim kizda oyleydi agirlasti ates aldi ama dr gittik ilac verdim gecti canim simdi biraz daha iyi ama normaldir islahh bisisi yoktur coooook gecmis olsun prensese

X