" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Kizlar ek de benim adet tarihimi not aldigim takvim var.simdi bu takvime gore Kiz bebek tutturma sansim hangi tarihler arasi?
Ovulasyon testini hangi tarihde yapmam lazim?
Canım sen adet bitimi testlerle takip yapıcan yumurtan ne zaman catlar bilemeyiz adet bitimi sık ilişki testte ikinçi çizgi koyulaşınca bırakıcan yumdan önce yani benim 2 kızım var ikiside adet bitimi sık ilişkiyle oldu

Canım sen adet bitimi testlerle takip yapıcan yumurtan ne zaman catlar bilemeyiz adet bitimi sık ilişki testte ikinçi çizgi koyulaşınca bırakıcan yumdan önce yani benim 2 kızım var ikiside adet bitimi sık ilişkiyle oldu

Anladim Cnm allah bagislasin.2017 yaz bitimi düşünüyorum ama şimdiden adet dongumu yazip kaç günde olduguma bakayim diyorum hatta ovulasyon testi de aldim yum catlamasini son birkaç ay kala takip amaçli.sik ilişki yum catlamadan önce her gün mu,gün asirimi?

meleklerim benim2 meleklerim benim2 yukledim canim az o ce yaptim en ustten en alta dogru bak en alttaki en son yaptigim.Hala koyu.1 saat sonra yine yapicam

Eklentiler

• 1479587517229.jpg
    1479587517229.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 86
Sorma canım ya kızım sabahtan beri ne bisey yedi ne bisey icti 10 kere kustu şimdi uzanıyor ne yapacağımı bilmiyorum dün öksürüyordu biraz acaba midesini mi üsüttü :KK61:sen nasılsın canım ne yapıyorsun
gecmis olsun canim.Benim kucukte hasta sesi kisildi gozleri kipkirmizi.Cocuklar hasta olunca biz daha cok aci cekiyoruz dimi

Sorma canım ya kızım sabahtan beri ne bisey yedi ne bisey icti 10 kere kustu şimdi uzanıyor ne yapacağımı bilmiyorum dün öksürüyordu biraz acaba midesini mi üsüttü :KK61:sen nasılsın canım ne yapıyorsun
Geçmiş olsun cnm ya öksürük ve kusma varsa faranjit olabilir bogaz iltihabi yani.Allahım şifa versin kuzuna.bende iyiyim basim ağrıyor biraz

Anladim Cnm allah bagislasin.2017 yaz bitimi düşünüyorum ama şimdiden adet dongumu yazip kaç günde olduguma bakayim diyorum hatta ovulasyon testi de aldim yum catlamasini son birkaç ay kala takip amaçli.sik ilişki yum catlamadan önce her gün mu,gün asirimi?
ilkinde yeni evliydim her akşamdı galiba:KK48:ikincidede calışıyodum adetim bitti 2gün sonra gün aşırı denedik cnm

Gecmiş olsun canım üşütmüştür sütle sıcak sahlep varsa yap içsin boğazını yumuşatır

S snfogretmeni cnm son yaptığın testen 4 saat gecsin bende gecen ay 1 saat yada 2 saat arayla yapmıştım hep pikti en az testlerin arası 4 saat olsun sıvı almadan testi yap t ve c aynı koyuluğa geldiğinde catlama başlamış olur sen her ihtimale karşı eşine kahve içir yatmadan perhizin varmı kac gün

X