- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
- Konu Sahibi meleklerim benim2
Tmm canım size bol eğlenceler grsz canımSanada Can'ım mısafırım var oek gıremicem optummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm canım size bol eğlenceler grsz canımSanada Can'ım mısafırım var oek gıremicem optummm
canım yumurtanı takip et benim 17 mm di perşembe günü pazar sabahı cat olmuştu yumurtam yarın bile catlayabilir takipte ol yarınSelam kizlar dr dan çıktım simdi dr stresten gecikmistir dedi.Hersey yolundaymis sagda 19 mm yumum varmis bu hafta catlar dedi progestan verdi hamileligi destekliyomus folik asit verdi bu ay olur dedi olmazsa adetin 2.gunu gel hormon testi yapalim dedi.
folik asidin tadı kötü değil acaba agızda eritilip içilmezmi sor bi doktorunaarkadaslar ben 11 haftalik hamileyim 12 olcak az kaldi :) ben hic hap yutamiyorum ne folik asit ne vitamin ne baska baska biseyler yutamiyorum ilk gebeligimde zorlada olsa bi iki yuttum sonra yutamadim korkuyorumda aceba bi sorun olurmu iyi besleniyorm saniyorum ama bilmiyorum dr da icsen iyi olcak tabi baska caresi yok dedi
ayın 28 i gibi cnmadetin ne zaman canım
valla bende ordan burdan öğreniyorum kızımda yaptım alıyodu ateşi gecmiş olsun tekrarVatyyyy neler de bılıyon ok oyle yapım cok sagol kız
olcak inşallah adeti bekliyorum bakalım nasipİşalhh hayırlısı olsun Can'ım sen ne. Yaptın deneme olucak mı bu kez
Hadi bakalım gelecek ay inşallah güzel haberini duyarız canım inşallahayın 28 i gibi cnm
inşallah hayırlısı neyse o olsunHadi bakalım gelecek ay inşallah güzel haberini duyarız canım inşallah
Amin inşallah cnminşallah hayırlısı neyse o olsun
canim sen boyle deyince bi test yapayim dedim bi de ne goreyim t c den koyu az once yani 1 saat gecmis oldu yaptim yine koyu.Demekki bu gece catlayacak Allahim hayirlisiyla gonlumuzdekini nasip eder insallah canim.Bu arada bugun smear testi de yaptirdim hafif bi kanama olducanım yumurtanı takip et benim 17 mm di perşembe günü pazar sabahı cat olmuştu yumurtam yarın bile catlayabilir takipte ol yarın
Canım dikkat et benim gibi catlamadan deneme yapma. benim yum çok geç catladi. gece catlar diye deneme yaptık sonra çok pişman oldum. inşallah smear testi de temiz çıkarcanim sen boyle deyince bi test yapayim dedim bi de ne goreyim t c den koyu az once yani 1 saat gecmis oldu yaptim yine koyu.Demekki bu gece catlayacak Allahim hayirlisiyla gonlumuzdekini nasip eder insallah canim.Bu arada bugun smear testi de yaptirdim hafif bi kanama oldu
Canım ben folio marka folik asit kullaniyorum kırmızı mercimek kadar cok kucuk istersen ondan alvalla suan sen anlatirken bile migdem bulandi inan haptan tiskindim ben bekarken ve agri kesici dahi icemiyorum sadece ilk gebeligmde troid cikmsti cok korkmustm mecbur bebegm icn aglaya sizlaya ictm ama bunlari icemiyorum decavit falan cok buyik
Benim kullandigimda bu marka. Folik asitleri sigorta karsilamiomus zaten eczaneden alabilirsin.Canım ben folio marka folik asit kullaniyorum kırmızı mercimek kadar cok kucuk istersen ondan al
Benimde gecen hafta19 mm di. Ertesi gece catladi. Takibi bırakma.canim sen boyle deyince bi test yapayim dedim bi de ne goreyim t c den koyu az once yani 1 saat gecmis oldu yaptim yine koyu.Demekki bu gece catlayacak Allahim hayirlisiyla gonlumuzdekini nasip eder insallah canim.Bu arada bugun smear testi de yaptirdim hafif bi kanama oldu
Canım hadi bakalım inşallah gönlündeki neyse o olsun dualarımız seninle canım benimcanim sen boyle deyince bi test yapayim dedim bi de ne goreyim t c den koyu az once yani 1 saat gecmis oldu yaptim yine koyu.Demekki bu gece catlayacak Allahim hayirlisiyla gonlumuzdekini nasip eder insallah canim.Bu arada bugun smear testi de yaptirdim hafif bi kanama oldu
ya işte öylesine..içim daralıyo..özel değilse neden cnm rabbim cocuklarımızı bağışlasın
Foto atabiliyonmu atsana yarında olabilir bu gecede cnm takip ol bence aynı koyulığa tekrar gelmeden ilişki olmasın cnmcanim sen boyle deyince bi test yapayim dedim bi de ne goreyim t c den koyu az once yani 1 saat gecmis oldu yaptim yine koyu.Demekki bu gece catlayacak Allahim hayirlisiyla gonlumuzdekini nasip eder insallah canim.Bu arada bugun smear testi de yaptirdim hafif bi kanama oldu
Cocuk yapın diyorlar ama ssk karşılamıyor bende ona cok kızıyorumBenim kullandigimda bu marka. Folik asitleri sigorta karsilamiomus zaten eczaneden alabilirsin.
İyiyim cnm ne olsun srn adet oldunmuya işte öylesine..içim daralıyo..
sen nasılsın canım