" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Sagol canım allah razı olsun bizde hastahaneden geldik demin doktor bişey vermedi kendiliğinden geçer dedi insallah yavrum iyileşir de bende bir oh çekerim. Rabbim hier evlada çocuğa sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah
amin cnm aminnn

cnm sen erkek bebekmi istiyorsun ne zaman düşünüyorsun asla yüzde yüz demiyoruz ama ihtimalleri yükseltebilirsin yani yüzde 70 ve 80 civarı oda tam yumurtanın catladığı an ve bunu ya doktor kontrolünde yada internette cok ucuza satılan ovilasyon tesleriyle mümkün cnm allahın izniyle tabiki:KK39: bebişe karar verdiğinde burdayız tatlım
Sağol canım benim bende Mart'tan sonra düşünüyorum inşaAllah. Ben erkek istiyorum eşimin gönlü kıza daha yakın ama hayırlısını istiyormuş. Ben kızıma da ovulasyon testiyle hamile kalmıştım. Şimdi yine kullanacağım ama nasip bakalım :anneadayı:

Bence de kesinlikle tek kalmmali kardeş olmali.yillar sonra bunun buruklugunu yasamasin.ben tek çocuğum özellikle evliligimde çok yasadim,yasiyorumda zaman zaman
Benimde sadece bi kız kardeşim var keşke daha çok olsaydı diyorum. O benim dünyam çünkü. Evladımdan farksız gözümde.

Saol canım benim doğru söylüyorsun önce sağlıklı olsunda ztn biz daha yeni yeni düzeldik valla ama genede düşünüyoruz allah herkese sağlıklı shatlı evlat versin
Canım iyi düşünelim iyi olsun. Gelişmeleri yaz burdan. İçinde tutma daha kötü oluyor insan.

Kızlar benim kızın midesi enfeksiyon kapmis şimdi hastaneden geldik götürmeden rahat edemedim kuzumu doktor soğuk içecek içsin iyi gelir dedi kendiliğinden geçermiş artık hayırlısı olsun inşallah Rabbim yavrularımıza sağlıklı ömürler versin inşallah
Çok geçmiş olsun kıyamam ya. Çocuklar hiç hasta olmasın hep gülsünler.

Hiç deme canim cok sağol aynen öyle ama benim kızımın iştahsızlık sorunu var burda doktorlar bişey vermiyor Türkiye'de ne güzel iştah sorunu veriyorlar pazartesi doktora gidicem mecbur bişey yazsin kızım 4 yaşında ve 4 Aylık 13-14 kilo arası normal değil kemik kalmış :KK61:yaşıtlarına bakıyorum çok küçük duruyor onların yanında kim görse 2 yaşında sanıyor :KK61:
Canım büyük marketlerde zayıf kalmış çocuklar için özel bi süt satılıyor. Onlardan denedin mi?

Kızlar benim kızın midesi enfeksiyon kapmis şimdi hastaneden geldik götürmeden rahat edemedim kuzumu doktor soğuk içecek içsin iyi gelir dedi kendiliğinden geçermiş artık hayırlısı olsun inşallah Rabbim yavrularımıza sağlıklı ömürler versin inşallah
Gecmis olsun canimmm allah korusun yavrularimisi

Ya kizalrrrr ne olur bisisi cok merak ediyorum uyuyamadim bile yanlis anlamayin endisemi aklima geldi birden benim kasik agrim oluyo Boyle batma gibi oluyo sik sik allahhhh korusun' yaaaa dis gebelik olmasin mi cok korkuyorum vallahii uykuda gelmiyo ya tek dilegim saglikli olsun dis gebelik falan olmasin yaa niye Boyle bi korku basti ki beni Boyle insan uyanirya kendimi cekince batma oluyo aciyo bazen egilînce yada farkli bi hareket edince falan oluyo Ve cok agiriyo niye ki yaa sizde de varmi bole hamisler oluyomu Ayyy kizlar cvp yazîn ne olur allah korusun ya valla korusun bebegimi islah Oyle durumlar basimiza gelmez ya :KK42::KK42:

Ya kizalrrrr ne olur bisisi cok merak ediyorum uyuyamadim bile yanlis anlamayin endisemi aklima geldi birden benim kasik agrim oluyo Boyle batma gibi oluyo sik sik allahhhh korusun' yaaaa dis gebelik olmasin mi cok korkuyorum vallahii uykuda gelmiyo ya tek dilegim saglikli olsun dis gebelik falan olmasin yaa niye Boyle bi korku basti ki beni Boyle insan uyanirya kendimi cekince batma oluyo aciyo bazen egilînce yada farkli bi hareket edince falan oluyo Ve cok agiriyo niye ki yaa sizde de varmi bole hamisler oluyomu Ayyy kizlar cvp yazîn ne olur allah korusun ya valla korusun bebegimi islah Oyle durumlar basimiza gelmez ya :KK42::KK42:
Yok canım ya insallah değildir. Neden aklına kötü şeyleri getiriyorsun. Kasik ağrısı çok normal bişey hepimizde oluyor ve çok siddetliydi ilk zamanlar benim aynı anlattigin gibi. Sen hiç doktora gittin mi bi git için rahatlasın kese gorunur sımdılık zaten

hamılelıgının tadını çıkar kotu seyler dusunursen hıc geçmez 9 ay. ben doğrulamıyordum bıle tam olarak kasıklarımdan ama hıc kotu dusunmedım. cunku bebegın sana tutundu ve vücudun ona hazırlıyor kendını rahım buyumeye başlıyor. kasık ağrısı bel ağrısı bunlar cok normal allah korusun kanama olmadıkça bıseyden korkma

ilkinde yeni evliydim her akşamdı galiba:KK48:ikincidede calışıyodum adetim bitti 2gün sonra gün aşırı denedik cnm
:))))) adet bitsin her gün baslarim denemeye taaaa kiiii çatlama olana kadar yumurtlamadan iki gün önce birakirim.inşallah bir de kizim olur.herkesin kalbine gore versin allahim tsk ederim :))))

Benimde sadece bi kız kardeşim var keşke daha çok olsaydı diyorum. O benim dünyam çünkü. Evladımdan farksız gözümde.
Kesinlikle 2 kardeş ideal ama uç dörtte neden olmasin annede manevi güç varsa baba da maddiyati hazirlarsa gelecek için olur.bunun buruklugunu en çok 5 yillik evliligimde yasadim

Çok geçmiş olsun canım. çabucak iyileşir inşallah

Gunaydin kizlar aksam 12 de testim koyuydu gece 4 de yaptim iki cizgi esitti o zaman denedik.Sabah baktim acilmisti rengi.Hayırlısi artik.Bundan sonra beklicez.Hepinize hayirli guzel bir pazar gunu olsun canlar:KK54:
Hadi bakalım inşallah hayırlısı olsun canım. şimdi 12 den geri sayım başladı.

Canim keşke erken doktora gitme ihtimalin olsaydı. ama bence bi sorun yoktür. Çünkü bebis kendine yer yapmaya çalışıyor. mutlaka ağrı olacak

amin cnm inşallah iyi yapmışın için rahat eder gelmiş gecmiş olsun cnm
Cok sağol canım allah razı olsun aynen içim rahatladı hiç olmazsa inşallah bugün biraz olsa iyileşir gece saat 4 te kalktım kiz yaniyordu ateş düşürücü verdim şimdi daha uyuyor geçte uyudu ya yavrum. Rabbim yavrularımızi her türlü kötülükten vede hastalıklardan korusun inşallah aminnnn

X