Süper Anneler - 2011

meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım banada yardım ederseniz çok sevinirim bu benim son şansım yaşımda geçiyo bide paşam olsun istiyorum ekimde deneme yapıcım diyet ne kadar yapıcım inşallah yumurta takibine gidicim başka yapmam gereken şeyler varsa yazarsanız sevinirim şimdiden tşk ler :KK3::KK3::KK3:

inşallah gönlüne göre olur canım

Başın sağolsun canım bende aynı acıyı iki kez yaşadım umarım senin gibi sağlıkla kucağıma alacak bir bebeğim olur benimde dediklerine aynen katılıyorum sevgiyle..

ikinizin de başı sağolsun arkadaşlar...Evlat çok tatlı bişey ,Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım banada yardım ederseniz çok sevinirim bu benim son şansım yaşımda geçiyo bide paşam olsun istiyorum ekimde deneme yapıcım diyet ne kadar yapıcım inşallah yumurta takibine gidicim başka yapmam gereken şeyler varsa yazarsanız sevinirim şimdiden tşk ler :KK3::KK3::KK3:

hoş geldin canım,bunların yanında eşine çinko,e vitamin vs.takviyeleri de içirdin mi oğluşunu kucaklarsın inşallah:)))herşey gönlünce olsun..

evet ilaçtan sayılır tabi. ilaçsız bir şekilde gün ve saatler varsa bakabilirim.

ahhhh malesef diyeti sıkı tutmak adına bunlara devam edecem diyete de dün başladım zaten.ama önceki reglerimi hatırlıyorum 21 ağustostaki saat 16.00 gelmişti iftara 4 saat kala olur mu diye de üzülmüştüm diğerlerinin tam saatini hatırlamıyorum sadece 18 temmuz sabah,10 haziran sabah diye biliyorum tam saati yok:KK5:

ya kızlar nerelerdesiniz nazar mı değdi buraya ramazanda bile performansınız nekadar yüksekken şimdi bizi bilgilendirecek arkadaşlar yoklar üzülüyoruz ama

Allah gönlüne göre sağlıkla versin canım

ikinizin de başı sağolsun arkadaşlar...Evlat çok tatlı bişey ,Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
amin canım İnşallah

selam kızlarr.nasılsınız..bayram rehaveti geçmedi sanırım.:)
evet fırtına öncesi sessizlik galiba :)

ahhhh malesef diyeti sıkı tutmak adına bunlara devam edecem diyete de dün başladım zaten.ama önceki reglerimi hatırlıyorum 21 ağustostaki saat 16.00 gelmişti iftara 4 saat kala olur mu diye de üzülmüştüm diğerlerinin tam saatini hatırlamıyorum sadece 18 temmuz sabah,10 haziran sabah diye biliyorum tam saati yok:KK5:

bacım zaten 28 gün üstü senin siklus. bu yöntemde 28 altı olmalı zaten.

selam bacılar. nasılsınız?

erkek bebekte en önemli 2 şey sperm sayısının mutlaka fazla olması ve tam yumurtlama zamanında cinsel ilişki.
yumurtlama zamanında kızı olan babaların sperm sayımında düşük sperm sayısı genelde tespit edilmiş.
bundan dolayı hamilelik düşünülen aydan 2,5-3 ay öncesinden baba adayı çinko, l- arigin takviyesi almalı. bunun için önerim gnc firmasının arginmax isimli hapı. kutunun üzerinde günde 6 hap içilmeli yazıyor ama 3 adet içilmesi infertilite sorunu olmayan bir erkek için yeterli deniliyor.
ayrıca bol giymek ve serin tutmak da spermi artırır.

erkek bebekte en önemli 2 şey sperm sayısının mutlaka fazla olması ve tam yumurtlama zamanında cinsel ilişki.
yumurtlama zamanında kızı olan babaların sperm sayımında düşük sperm sayısı genelde tespit edilmiş.
bundan dolayı hamilelik düşünülen aydan 2,5-3 ay öncesinden baba adayı çinko, l- arigin takviyesi almalı. bunun için önerim gnc firmasının arginmax isimli hapı. kutunun üzerinde günde 6 hap içilmeli yazıyor ama 3 adet içilmesi infertilite sorunu olmayan bir erkek için yeterli deniliyor.

teravetcim benim eşim durmak bilmiyor dışarıya boşalma yapıyor ama bir risk taşırmı acaba:18:

sen kız bebek istiyosun zaten. sorun olmaz.

4 ünde yumurtlamam oldu.son ilişki 2 sinde sabah oldu.şu saatten sonra içine yaparsa bişey olmaz dimi.benim adam azgın durmuyor .inşallah tutmuştur bebişim pek ümidim yok ama kendimi odaklamıycam düşünmüycem

Son düzenleme:

selam arkadasim nasilsin?
benim reql tarihlerim soyle
1/06/2011
31/07/2011
31/08/2011

cnm bu ay Allahin yardimiyla bebek dusunuyorum
biliyosun 2 kizim var
agustosta yumurtlama testi aldigimda artik gecti
yumurtlama gunum bitmisti.
bu aya kaldim yani
reqlim bitti sayilir
simdi bi tek yumurtlama takibi ile hamile kalmak istiyorum tabii ki yukurta kiti ile.
sence hangi tarihte iliski olmali?
bir de korunarak dun iliski oldu
boyle iliskiler etkiler demi?

teravet teşekkürler canım 28 günden uzun evet 35-38 günde olurum o zaman tek güvenilir yol yumurtlama tespiti herhalde ovulasyon testinde yumurtanın çatladığını anlamak için çift çizgiyi görünce ertesi gün tekrar test yapıyoruz yine koyuysa silikleşene kadar bekliyoruz silikleşmeye başladımı ve ateş hızlı yükselişten inişe geçtimi yumurta çatlamış demek oluyor ve o gece ilişki olacak buraya kadar yanlışım var mı varsa düzeltir misiniz?​

bu arada yeni aklıma geldi ben bazen yumurtladığımı kasıklarımdaki sancıdan anlıyabiliyorum bazen sol bazen de sağ ağrıyor erkek bebekte bu sağdan yumurtlayınca oluyor bu doğru mu?​

X