Süper Anneler - 2011

bugün eczaneden calinor efervesan, çinko, folibol,stevia tatlandırıcı,brodil ve bebek aspiirini aldım denemek için hepsinden birer tane attım şuan ama kafama takıldı bu hapları kullanıpta bebişlerini kucağına alan arkadaşlar günlük hangi dozlarda kullandınız. günde bir mi sabah akşam mı yoksa değişik bir yolu mu var beni bilgilendirirseniz çok sevinirim sonuçta ilaç kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum.​

erkek bebek için okuduklarımdan sonra aklıma en çok yatan yöntem yumurtanın çatladığı en yakın anı tespit edip o sırada tek ilişkide bulunmak oldu diğer yöntemler çok zahmetli diyetler ilaçlar vs.. ayrıca Allah mecbur bırakmasın ama uzun zamandır ağrı kesici bile almıyorum:nazar: her ilacın yan etkisi oluyor diye düşünüyorum

umarım allah hepimizin gönlüne göre verir sağlıklı,akıllı, hayırlı mis kokulu bebeklerimiz olur inşallah :nazar:

pirincin besin degerlerinin icinde
b1,b2;b3 fosfor sodyum potasyum demir ne ararsan var
ama ben nisastasini arindiriyorrum bilmemm niye
pirin konusund etrafimda ne kdar cok erkek anne babalari varsa deli gibi priinc tuketiyorlar ama o listey bakarsak yasakkk oyle deilmi
degerler soyllee karari siz verin
100 gr. pişirilmiş beyaz pirincin besin değerleri şunlardır: 109 kalori: 2,4 gr. protein; 24,2 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 0,1 gr. yağ; 0,1 gr. lif; 28 mgr. fosfor; 10 mgr. kalsiyum; 0,2 mgr. demir; 374 mgr. sodyum; 28 mgr. potasyum; 0,02 mgr. B1 vitamini; 0,01 mgr. B2 vitamini ve 0.4 mgr. B3 vitamini.

canım doktor bana pirinç kavunmuz patates ye soda iç şu içtigimiz sodayla duş yap dedi bir de bol bol sucuk türü ve mısır sokakta satılan tane mısır yasak falan degil yani ya orkide bioritmi çözdüysen bi bak ben kendime baktım eylül için doktorun dedeiği tarihe uyuyordu o yüzden daha da çok inandım ama emin olamıyorum doğrumu bakıyorum yanlış mı diye bilen okuyan varsa bi özelden atıversin benim dogum tarihim 3.9.82 eşimin 7,1,78 türkiye ankara

canımsın bunu bilmeni istiyorum bazen umutsuzluga düşüyorum leptopu açıp her yazdığıma bi cevap yazıyosun ya nasıl tşk etsem bilemiyorum çokkkkk öpüldün

Teravet arkadaşımız eski bir topikte 2 kız anneleri rasgele denemeyin adet günlerinizi ve saatlerinizi yazın birlikte değerlendirelim demiş ilaç kullanımı olmayacak diye de eklemiş ben bu yöntemi bilmiyorum arkadaşımız yeni katılanlar için bu konuyu tekrar ele alabilir mi acaba?bu arada ben daha önce de yazdım calinor efervesan...vb. takviyelere başladım bu yönteme göre onlarda ilaçtan sayılıyor mu?​

canım sirkelı suyun yerıne vajınal yağ kullandım dıyorsaun ya vajınal yağ ne ne işe yerıyor kız bebek için ?
bak bunu ilk defa duydum :KK37:

almanyada kullanana olmus ph 4 onunkisi ayni sirkeli su gibi, iliskiden önce bezelye ufagi kadar vajinalin girisine sürüyorlar. bu ay bende öyle yaptim. yumurtlamam cumartesi olmus. bugün doktora gittim. cuma cumartesi cok agrim oldu yumurtlama sirasinda. simdi gecti. cok merak ediyorum sonuc ne olcak, diette yaptim. yarin tatile gidiyoruz, biraz stressten uzak olcam. Icimde his var sanki bu kez tuttu, ama korkuda var. size bi kac tane ates ölcen arkadaslarin listesini yolluyum hepsi yumurtlamadan yapmis iliski. sonuc erkek.

Teravet arkadaşımız eski bir topikte 2 kız anneleri rasgele denemeyin adet günlerinizi ve saatlerinizi yazın birlikte değerlendirelim demiş ilaç kullanımı olmayacak diye de eklemiş ben bu yöntemi bilmiyorum arkadaşımız yeni katılanlar için bu konuyu tekrar ele alabilir mi acaba?bu arada ben daha önce de yazdım calinor efervesan...vb. takviyelere başladım bu yönteme göre onlarda ilaçtan sayılıyor mu?​

canım merhaba,teravet arkadaşımız artık zaman ayıramadığı için topiğini kapattı:KK43:(ama belki buradan bakar...

bugün eczaneden calinor efervesan, çinko, folibol,stevia tatlandırıcı,brodil ve bebek aspiirini aldım denemek için hepsinden birer tane attım şuan ama kafama takıldı bu hapları kullanıpta bebişlerini kucağına alan arkadaşlar günlük hangi dozlarda kullandınız. günde bir mi sabah akşam mı yoksa değişik bir yolu mu var beni bilgilendirirseniz çok sevinirim sonuçta ilaç kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum.​

stevia tatlandırıcı neden aldın? mutlaka kujllanılacak diye birşey yokki. tatlandırıcı kullanacaksanız bunu kullanın diyorlar sadece.

evet ilaçtan sayılır tabi. ilaçsız bir şekilde gün ve saatler varsa bakabilirim.

Merhaba arkadaşlar.Benim 2 hamileliğim oldu.

İlk hamileliğim de Yumurtlama günü ilişki ve 1 gün aradan sonra tekrar ilişki oldu( sabah saatlerinde ).Sonuç erkek bebek.Ama bebeğimi karnımda 37+5 de sebebi bilinemeyen bir nedenden dolayı kaybettim malesef :KK43:

İkinci hamileliğimde ise adet sonrası gün aşırı ilişki oldu.Sonuç kız bebek.Çok şükür kızımı sağlıcakla kucağıma aldım.17 aylık olduk bile :)

Erkek bebek ya da kız bebek için yazılan şartları sağlıyor bu durumlar.Ama ben bilmiyordum böyle olduğunu.Ama şunuda belirtmeden geçemeyeceğim.Allah herkesin gönlüne göre versin öncelikle ama her şeyden önemlisi sağlıkla versin.

ik aya aşkın kulandım.regl düzenim bozuldu.reglim azaldı.bu ay ramazanda bıraktım bu reglim daha iyi geldi.ve bu ay yumurtlamam zamanında olacak gibi.iki üç aydır 30un üstüne çıktı düzenim bozuldu hep ilaçlara bağladım.bakalım bu ay zamanında yumlarsam anlarımki ilaç kullanımı yumurtlamayı geciktiriyor....

almanyada kullanana olmus ph 4 onunkisi ayni sirkeli su gibi, iliskiden önce bezelye ufagi kadar vajinalin girisine sürüyorlar. bu ay bende öyle yaptim. yumurtlamam cumartesi olmus. bugün doktora gittim. cuma cumartesi cok agrim oldu yumurtlama sirasinda. simdi gecti. cok merak ediyorum sonuc ne olcak, diette yaptim. yarin tatile gidiyoruz, biraz stressten uzak olcam. Icimde his var sanki bu kez tuttu, ama korkuda var. size bi kac tane ates ölcen arkadaslarin listesini yolluyum hepsi yumurtlamadan yapmis iliski. sonuc erkek.

iişki zamanı nerde yazıyo o tablolarda.

Merhaba arkadaşlar.Benim 2 hamileliğim oldu.

İlk hamileliğim de Yumurtlama günü ilişki ve 1 gün aradan sonra tekrar ilişki oldu( sabah saatlerinde ).Sonuç erkek bebek.Ama bebeğimi karnımda 37+5 de sebebi bilinemeyen bir nedenden dolayı kaybettim malesef :KK43:

İkinci hamileliğimde ise adet sonrası gün aşırı ilişki oldu.Sonuç kız bebek.Çok şükür kızımı sağlıcakla kucağıma aldım.17 aylık olduk bile :)

Erkek bebek ya da kız bebek için yazılan şartları sağlıyor bu durumlar.Ama ben bilmiyordum böyle olduğunu.Ama şunuda belirtmeden geçemeyeceğim.Allah herkesin gönlüne göre versin öncelikle ama her şeyden önemlisi sağlıkla versin.

Başın sağolsun canım bende aynı acıyı iki kez yaşadım umarım senin gibi sağlıkla kucağıma alacak bir bebeğim olur benimde dediklerine aynen katılıyorum sevgiyle..

meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım banada yardım ederseniz çok sevinirim bu benim son şansım yaşımda geçiyo bide paşam olsun istiyorum ekimde deneme yapıcım diyet ne kadar yapıcım inşallah yumurta takibine gidicim başka yapmam gereken şeyler varsa yazarsanız sevinirim şimdiden tşk ler :KK3::KK3::KK3:

X