- 5 Mayıs 2010
- 1.539
- 5
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.941
Herkeze iyi haftalar dilerim kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar nasılsınız koca bir tatil bitti :)
pirincin besin degerlerinin icinde
b1,b2;b3 fosfor sodyum potasyum demir ne ararsan var
ama ben nisastasini arindiriyorrum bilmemm niye
pirin konusund etrafimda ne kdar cok erkek anne babalari varsa deli gibi priinc tuketiyorlar ama o listey bakarsak yasakkk oyle deilmi
degerler soyllee karari siz verin
100 gr. pişirilmiş beyaz pirincin besin değerleri şunlardır: 109 kalori: 2,4 gr. protein; 24,2 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 0,1 gr. yağ; 0,1 gr. lif; 28 mgr. fosfor; 10 mgr. kalsiyum; 0,2 mgr. demir; 374 mgr. sodyum; 28 mgr. potasyum; 0,02 mgr. B1 vitamini; 0,01 mgr. B2 vitamini ve 0.4 mgr. B3 vitamini.
canım sirkelı suyun yerıne vajınal yağ kullandım dıyorsaun ya vajınal yağ ne ne işe yerıyor kız bebek için ?
bak bunu ilk defa duydum
Teravet arkadaşımız eski bir topikte 2 kız anneleri rasgele denemeyin adet günlerinizi ve saatlerinizi yazın birlikte değerlendirelim demiş ilaç kullanımı olmayacak diye de eklemiş ben bu yöntemi bilmiyorum arkadaşımız yeni katılanlar için bu konuyu tekrar ele alabilir mi acaba?bu arada ben daha önce de yazdım calinor efervesan...vb. takviyelere başladım bu yönteme göre onlarda ilaçtan sayılıyor mu?
bugün eczaneden calinor efervesan, çinko, folibol,stevia tatlandırıcı,brodil ve bebek aspiirini aldım denemek için hepsinden birer tane attım şuan ama kafama takıldı bu hapları kullanıpta bebişlerini kucağına alan arkadaşlar günlük hangi dozlarda kullandınız. günde bir mi sabah akşam mı yoksa değişik bir yolu mu var beni bilgilendirirseniz çok sevinirim sonuçta ilaç kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum.
Teravet arkadaşımız eski bir topikte 2 kız anneleri rasgele denemeyin adet günlerinizi ve saatlerinizi yazın birlikte değerlendirelim demiş ilaç kullanımı olmayacak diye de eklemiş ben bu yöntemi bilmiyorum arkadaşımız yeni katılanlar için bu konuyu tekrar ele alabilir mi acaba?bu arada ben daha önce de yazdım calinor efervesan...vb. takviyelere başladım bu yönteme göre onlarda ilaçtan sayılıyor mu?
bugün eczaneden calinor efervesan, çinko, folibol,stevia tatlandırıcı,brodil ve bebek aspiirini aldım denemek için hepsinden birer tane attım şuan ama kafama takıldı bu hapları kullanıpta bebişlerini kucağına alan arkadaşlar günlük hangi dozlarda kullandınız. günde bir mi sabah akşam mı yoksa değişik bir yolu mu var beni bilgilendirirseniz çok sevinirim sonuçta ilaç kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum.
almanyada kullanana olmus ph 4 onunkisi ayni sirkeli su gibi, iliskiden önce bezelye ufagi kadar vajinalin girisine sürüyorlar. bu ay bende öyle yaptim. yumurtlamam cumartesi olmus. bugün doktora gittim. cuma cumartesi cok agrim oldu yumurtlama sirasinda. simdi gecti. cok merak ediyorum sonuc ne olcak, diette yaptim. yarin tatile gidiyoruz, biraz stressten uzak olcam. Icimde his var sanki bu kez tuttu, ama korkuda var. size bi kac tane ates ölcen arkadaslarin listesini yolluyum hepsi yumurtlamadan yapmis iliski. sonuc erkek.
Merhaba arkadaşlar.Benim 2 hamileliğim oldu.
İlk hamileliğim de Yumurtlama günü ilişki ve 1 gün aradan sonra tekrar ilişki oldu( sabah saatlerinde ).Sonuç erkek bebek.Ama bebeğimi karnımda 37+5 de sebebi bilinemeyen bir nedenden dolayı kaybettim malesef
İkinci hamileliğimde ise adet sonrası gün aşırı ilişki oldu.Sonuç kız bebek.Çok şükür kızımı sağlıcakla kucağıma aldım.17 aylık olduk bile :)
Erkek bebek ya da kız bebek için yazılan şartları sağlıyor bu durumlar.Ama ben bilmiyordum böyle olduğunu.Ama şunuda belirtmeden geçemeyeceğim.Allah herkesin gönlüne göre versin öncelikle ama her şeyden önemlisi sağlıkla versin.