Süper Anneler - 2011

selam kızlar.geçmiş bayramınız kutlu olsun.......hasta oldum ben.bayramda hiç ii geçmedi.sizin nasıldı???
teroş senin tahmin tuttu galiba ben 19unda yumurtladım....
yani dr 15mm dedikten sonraki gece yumurtlamışım...çok ilginç.benim yumoşlar 18de çatlıyo kızar artık dahada eminim....yada ultrason yanlış ölçi yada dr yanlış ölçi.hangisi doğru bilmiyorum....

bende dün doktora gittim 18 mm ölctü bana cumartesi pazar catlar dedi. bugün 3 kez ovulasion testi yapti daha positif cikmadi. pazartesi gene terminim var doktorda bakalim catlamismi

Son düzenleme:
kız isteyenler bence bu kadar az ve kontrollu ilişki yaşamayın..adet sonrası gün aşırı ilişki olsun hatta hergün de olabilir ...adet ortasında tam yumurtlama dönemi 3 gün ara verin ve sonrası yine sık ilişki...yumurtlama zamanı öncesi ve hemen sonrası ilişkiden kaçının ama onun haricinde öncesinde ve sonrasında sık ilişki ideal kız bebek için

ben ik denemeyi 21inde yaptım yani geç kaldım yine...bıktım ben bu işten.bu ay iğnem var.ama komen kullanmıycaz...bakalım inşallah tutar
mimozacım bende üç kere dr gittim ve her seferinde adetten itibaren 13.gün iğnemi yaptırmamı istemişti ultrasona bakarak ama hep geç kalmıştım daha sonra anladım ki ben adetten itibaren 11.gün yumlamışım hatta ovulasyon kitimde adetten itibaren 9.günde çift çizgi göstermişti o çizgiden iki gün sonra olmuştu bence sende kendi vücudunu artık tanıdın hislerine güven dr dan çok sen kendini daha iyi biliyosundur .hadi inş eylül de oğluşun yola çıkar annesi:KK49:

kizlar birsey sormak istiyorum. bu yumurtlama akintisi yumurtlamanin tam olarak hangi evresinde
oraya cikiyor tam catlayincami yoksa catlamasina daha varken mi? yada daha ne kadar varken ???
Ayrica ates icin de bunu ogrenmek istiyorum.
son olarakta ates olsa akinti olmasa gene yumurtladim demek icin yeterlimi? dun gece atesim cikti dudagim bile catlamis bu gun adetin 15. gun.
. simdi ben kacirdinmi ? adetim normalde 28 gunde 1 olur.

Son düzenleme:
kizlar birsey sormak istiyorum. bu yumurtlama akintisi yumurtlamanin tam olarak hangi evresinde
oraya cikiyor tam catlayincami yoksa catlamasina daha varken mi? yada daha ne kadar varken ???
Ayrica ates icin de bunu ogrenmek istiyorum.
son olarakta ates olsa akinti olmasa gene yumurtladim demek icin yeterlimi? dun gece atesim cikti dudagim bile catlamis bu gun adetin 15. gun.
. simdi ben kacirdinmi ? adetim normalde 28 gunde 1 olur.
tam catlamada sari yapiskan bir akinti oluyor dr. a gitmiyorsan ve atesin bir gun oncesi yukselip catladigi gun inise gecti ise catlamis demektir o zamn deneme yapabilirsin

Aksam atesim vardi yuzum kizarmisti ordan anladim sabahta baktim kucuk bir catlak olusmus dudagimda
bende oglenden sonra 3 gibi iliskide bulundum insallah tutmustur. 15 gun gun sonra belli olucak artik.
sari akintiya hic rastgelmedim nedense krem gibi akinti vardi bu ay o su gibi akintiyi hic goremedim malesef.
sagol canim cevabin icin

KIzlar bugün kadin doktoruma gittim, ultrason yaptirdim, follikil 1,8 cm olmus, cumartesi pazar yumurtlaman olur dedi, yarin gene gir dedi iliskiye. ama bugün ovulasion testim negatifti.Suan isteyim eve gidince girerim iliskiye ama yarin girmem o zaman,akintim felan yok benim. Sirkeli su yerine vajinal yagi kullandim dün onunda ph si 4.Baska sayfada biri daha kullanmis.

Doktora sordum sol tarafim agrirsa tek erkekmi olur dedim alakasi yok dedi. Ama yemegin faydasi var dedi, bol sütlü kidalar kiz icin iyi dedi.demekkine azda olsa bizimde elimizde olan bisey, tabiki en iyisini yüce rabbim bilir, genede duamizi edelim biz.

Bneim icin dua edin kizlar insallah bu ay kalirim hamile, sali günüde antalyaya ucuyoz.. is, güc ve stressten uzakta olucam....

canım sirkelı suyun yerıne vajınal yağ kullandım dıyorsaun ya vajınal yağ ne ne işe yerıyor kız bebek için ?
bak bunu ilk defa duydum :KK37:

Aksam atesim vardi yuzum kizarmisti ordan anladim sabahta baktim kucuk bir catlak olusmus dudagimda
bende oglenden sonra 3 gibi iliskide bulundum insallah tutmustur. 15 gun gun sonra belli olucak artik.
sari akintiya hic rastgelmedim nedense krem gibi akinti vardi bu ay o su gibi akintiyi hic goremedim malesef.
sagol canim cevabin icin

Cnim ins hamis kalin gonlundeki olur

Hadi hayırlısı olsun canım...

Umarım paşa yola çıkmıştır....gönlündeki olur inşallahhhhhhhh

günaydınn herkez hala tatil modunda sanırım arkadaşlar..nasılsınız gününüz aydın olsun..güzel paylaşımlar

kızlar siz bu konuyu çok takip ettiniz aklıma bişey takıldı..
baby choice takvimi ile bio enerji aynı mı arkadaşlar..burdan nuray falan çözen olmuştu takvimi öyle hatırlıyorum ben..

X