Süper Anneler - 2011

Selver canım sende ogullarının usg fotolarını atsana bakalım gijnijde bizi duyuyorsa o da ilk haftalarda çektiği fotosunu atsa çok sevinirdik
Biz gjnj le bu konulari cok konustuk birlikte hamileydik grubumuz vardi oda anlar bence ben kendi bildigimi soyluuorun erkek bebeklerde kese genelde bozuk gibi durur mesela uzun ince ama yuvarlak olmaz kizda da genelde yuvarlak olur kese

Slm canim ben bir yildir biraktim istemiyordum plansiz gebelik oldu oda yasamadi kim ister eziyet cekmek haklisinda ben o defteti kapatmistim coktan
Rabbimin takdiri ne yasarsam

Hayirli zamanda gelsin kuzum öle deme ven kapatzim dedigim an hamile kaldim oda yasamadi

Hayirli zamanda gelsin kuzum öle deme ven kapatzim dedigim an hamile kaldim oda yasamadi
Insanın psıkolojısı bozuluyor. Her denemeden sonra aynı şeyler. Inan kesın hamıleyım dıyorum. Cok kesin hamılelık belırtılerı yadıyorum. İştah açılması. Halsizlik. Sık idrara cıkma. Bel ve kasık agrıları. Gaz. Yani aklına ne gelıyosa bende oluyor. Taaki adet gunune kadar. Adet gunu yıne kırmızıları görunce işte ozaman tamam dıyorum. Vazgecıyorum artık. Rabbım herseyın hayırlısıını versın.

Biz gjnj le bu konulari cok konustuk birlikte hamileydik grubumuz vardi oda anlar bence ben kendi bildigimi soyluuorun erkek bebeklerde kese genelde bozuk gibi durur mesela uzun ince ama yuvarlak olmaz kizda da genelde yuvarlak olur kese
Bu gruplarda nerde selver kk dami yoksa facedemi? Gormek isterim o usg fotolarini falan...

Sinerjik bence keseye göre yorum yapmak çok sağlıklı olmaz ben çok araştırdım kese inan erkek bebektede kız bebektede farklı olabiliyor. Ama yinede bir yorum istersen bebeğin baya belli oluyor ve kafası büyük erkek olma ihtimali var ama asla kesin değil. Nub teorisi daha net olur ozamam daha iyi yorum yaparız sana

Gijnij çok saol canım benim yorumun için zaten şimdi hiçbişeyin kesinliği yok öyle meraktan bizimkiside yok bu cinsiyet tahmini yok kırmızı lahana testi hepsi meraktan dolayı oyalanmak işte rabbim çocuklarını sana bağişlasın inşallah

canım 1 yılda 3 kez adetin 3.günü gidip tüm tahlillerimi yaptırdım devlet ve özel olmak üzere yum takibi yaptırdım hatta en son özeldeki doktor yum mükemmel rahim kalınlığı harika dedi sonra çatladı ben biliyorum bende ya tüpler tıkalı yada eşimin sperm azaldı alkol sigara falan bi de geçen sene yumurtalık iltihabı geçirmişti.gitcem kuzenim zeynep kamilde doktor ama bikaç ay sonra aslında ben hala hazır değilim.hem gebe kalmaya hırs yaptım hem hazır değilim durum bu aradayım

Canım adetın 3. Gunu bende gıdecem ne yapıyolar peki. Kanmı alıyolar ultrasonlamı bakılıyor. Neler yapıyolar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…