- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.001
Normalde 30.31 günde oluyorum 17.gün çatlıyodu sat 15 ağustos.arada 28 olduğu oluyo.bu ay 14.gün çatlayınca batı 12 eylül dedim.ovu testi yapmasaydım bat 15 eylül derdimTestın kac cıktı canım. Batın neydı senın
Canim 3 agustos du son adet tarihim. Kan testi yapmadi doktorum ultrasyondan bakti kese gorduk.almanyada biraz farkli sanirim 3 hafta sonra tekrar gidicem Ozaman yapilqcak kan testiTestın kac cıktı canım. Batın neydı senın
Hosgeldin. Tarihe takilma cnm ben mayis da dusunuyorum agustos ta kaldimKizlar selam tatil bitti ve geldik tatilde deneme yapmadık çünkü eşinde bende alkol aldık vicdan yaptım bende zaten diyeti de bozduk şimdi sağlam bir şekilde Kasım ayına hazirlanacagiz inşallah
Erkek benceKızlar arkafasimin bebeginede yorum yaparmisiniz
Kiza benzettim ama erkek gibide duruyor. Hayırlısı olsun insallahKızlar arkafasimin bebeginede yorum yaparmisiniz
Sinerjik canim daha erken bence 1 2 hafta sonra daha belli olur ama kiz gibi sanki keseye gore hayirlisiyla olsun insallah
Yani bel agrisi olunca adetmi oluyosun canim insallah olmazsin kendini cok dinleme akışına birak bende bu ay bekliyorum ama düşünmüyorum ki ben bebegimi 3 ay once kaybettim sabir cok onemli stresten uzak dur kafani biraz dagit,derimŞu an adet ağrım iyice bastırdı.bel ağrımda kahrolası yine hiç şaşırmadı hep 24.gün bel ağrım oldu.tesadüf bugünde 24.gün.artık umudum kalmadı kırmızıları beklicem ben.bıktım artık ya
Haklısın ama oğlum ilk ay oldu çok ara verdim 2005 doğumlu.geçen sene ağustosta başladım denemeye hemen olur sandım her ay ağladım.artık olsunmu ondan bile emin değilim.her ay tüm belirtileri yaşıyorum olmuyo.eşim çok istiyo çocukları görünce gözü doluyo biliyorum ama yinede olmazsa olmasın diyo.bnm kuzenim zeynep kamilde doktor.kadın doğumcu değil ama geçen ay karşılaştık eşim dediki ya biz ikinci istiyoruz 1 yıl oldu olmadı.o da bana gelin dedi.ben okul açılınca dedim.şaşırım eşim tedavi istemiyodu.evde dedim sen sperm testini kabul etmedin şimdi isticekler ses çıkarmadı.ya ben kendiliğinden olsun istiyom olmuyoooYani bel agrisi olunca adetmi oluyosun canim insallah olmazsin kendini cok dinleme akışına birak bende bu ay bekliyorum ama düşünmüyorum ki ben bebegimi 3 ay once kaybettim sabir cok onemli stresten uzak dur kafani biraz dagit,derim
Selver canım sende ogullarının usg fotolarını atsana bakalım gijnijde bizi duyuyorsa o da ilk haftalarda çektiği fotosunu atsa çok sevinirdikSinerjik canim daha erken bence 1 2 hafta sonra daha belli olur ama kiz gibi sanki keseye gore hayirlisiyla olsun insallah
Bunla ilgili konular var ilk ultrasyon goruntusunden anlayanlar var. Ben Anlamadim cnm ancak nubu olusursa anlaayabilirimSelver canım sende ogullarının usg fotolarını atsana bakalım gijnijde bizi duyuyorsa o da ilk haftalarda çektiği fotosunu atsa çok sevinirdik
Canim hic tedavi olmadinmi peki yumurtaliklarina falan baktirsaydin takip yaptirsaydin yumurtluyor olabilirsin ama yumurtalar yeteri olgunluga gelmiyor olabilir yasin kac bu arada bence kısırlık bölümüne git universite hastanelerinde durumunu anlat aslinda olur ama dr kontrolunde olunca icin biraz daha rahatliyor mesela takip yaptir test falan yapsin hormon testlerine baktir ben gecengun gittim yeni evli bi bayan varsi 2 yildir olmuyomus cok dr gittim olur dediler demis ama kısırlık bölümüne gitmis meger yumurtalari yeteri kadar olgunlasmiyomus gebelik icin bi ilac vermis 2.ay hamile kalmis mesela sen de gidebilirsinHaklısın ama oğlum ilk ay oldu çok ara verdim 2005 doğumlu.geçen sene ağustosta başladım denemeye hemen olur sandım her ay ağladım.artık olsunmu ondan bile emin değilim.her ay tüm belirtileri yaşıyorum olmuyo.eşim çok istiyo çocukları görünce gözü doluyo biliyorum ama yinede olmazsa olmasın diyo.bnm kuzenim zeynep kamilde doktor.kadın doğumcu değil ama geçen ay karşılaştık eşim dediki ya biz ikinci istiyoruz 1 yıl oldu olmadı.o da bana gelin dedi.ben okul açılınca dedim.şaşırım eşim tedavi istemiyodu.evde dedim sen sperm testini kabul etmedin şimdi isticekler ses çıkarmadı.ya ben kendiliğinden olsun istiyom olmuyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?