• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Aslında 2 gün geldi ama gününü tam hatırlayamıyorum.yalnız biri pozitifin ertesi gündü hatta dedim bu yum dün gece çatladı bu kan ne ya 2 gün üst üste ya da 1 gün arayla ama bence benimki çatlama kanamasıydı yerleşme kanaması olsaydı şimdiye idrar pozitif olurdu

Kızlar bu karbonat testine inanan varmı yaklaşık 8 aydır her ay yapıyorum 1 ay köpürdü o da dojtora gitmiştim kistim vardı heryerde kisttede köpürür yazıyodu sonra hiç köpürmedi az önce yaptım köpürdü yine mi kistim var.yalnız not almışım köpürdüğü ay da yum çatlama kanaması olmuş.galiba bu yum kist oldu ondan kan geldi benim off

Kızlar bu karbonat testine inanan varmı yaklaşık 8 aydır her ay yapıyorum 1 ay köpürdü o da dojtora gitmiştim kistim vardı heryerde kisttede köpürür yazıyodu sonra hiç köpürmedi az önce yaptım köpürdü yine mi kistim var.yalnız not almışım köpürdüğü ay da yum çatlama kanaması olmuş.galiba bu yum kist oldu ondan kan geldi benim off
Bence sen hamılesın canım. Senın batın ne zaman. Umarım gelmez o bat

Aslında 2 gün geldi ama gününü tam hatırlayamıyorum.yalnız biri pozitifin ertesi gündü hatta dedim bu yum dün gece çatladı bu kan ne ya 2 gün üst üste ya da 1 gün arayla ama bence benimki çatlama kanamasıydı yerleşme kanaması olsaydı şimdiye idrar pozitif olurdu
Aynen canım. Ben bırde kan testı yaptırdım o pembe akıntıdan gunler sonra. Hem kan hem ıdrar testı ıkısıde negatıf cıktı

Bence sen hamılesın canım. Senın batın ne zaman. Umarım gelmez o bat
12 eylül.ya tam hatırlamıyorum her ay not tuttum bu ay dedim bıktım notkardan sadece ilişki günü yazcam olaya bak.2 kere kanama oldu ya 2 gün üst üste ya da 1 gün arayla.sadece hatırladığım 2.kan yum pozitifin ertesi gündü çünkü yum dün çatladı bu kan ne dedim tam hatırlamıyorum gününü delircem

12 eylül.ya tam hatırlamıyorum her ay not tuttum bu ay dedim bıktım notkardan sadece ilişki günü yazcam olaya bak.2 kere kanama oldu ya 2 gün üst üste ya da 1 gün arayla.sadece hatırladığım 2.kan yum pozitifin ertesi gündü çünkü yum dün çatladı bu kan ne dedim tam hatırlamıyorum gününü delircem
Ben heray yazıyorum adet gunlerımı. Yoksa bulamam hiç yumurtlama gunumu falan

Aynen canım. Ben bırde kan testı yaptırdım o pembe akıntıdan gunler sonra. Hem kan hem ıdrar testı ıkısıde negatıf cıktı
Dorti önceki yum kanaması şöyle oldu ben inofolic kullandım 11.gün pozitif gördüm nornalde hep 17.gün olurdu dedim ilaçtan ertesi gün ovu testi negatifti ondan 3.4 gün sonra kanama oldu çok az pembe ama 3 gün üst üste oldu son günü doktora gittim dr dedim yum var çatlamamış dedi.dedim nasıl olur geçen hafta çatladı bu arada ovu testine devam ediyodum 1 hafta sonra kontrol dedi.ovu testi hep pozitide yakındı ama hiç pozitif olmadı dedim bişi var yine gittim.bu sefer yum çatlamış kan içine dolmuş kiste dönüşmüş dedi.adetle atılır dedi.o ara karbonat testi köpürdü işte adet sonrası gittim kist atılmış

Adet günümü yazoyorum teslde program var ama ben abartıp her gün hissettiklerimi ağrılarımı ve akıntımı da yazıyodum gün gün.bu ay sadece adet ve ilişkileri yazdım
Aman kafayı yedık ıyıce. Benımde sancılar cogaldı. Pedımı bıle koydum. Beklıyorum. İniallah gelmez yaaa

Dorti önceki yum kanaması şöyle oldu ben inofolic kullandım 11.gün pozitif gördüm nornalde hep 17.gün olurdu dedim ilaçtan ertesi gün ovu testi negatifti ondan 3.4 gün sonra kanama oldu çok az pembe ama 3 gün üst üste oldu son günü doktora gittim dr dedim yum var çatlamamış dedi.dedim nasıl olur geçen hafta çatladı bu arada ovu testine devam ediyodum 1 hafta sonra kontrol dedi.ovu testi hep pozitide yakındı ama hiç pozitif olmadı dedim bişi var yine gittim.bu sefer yum çatlamış kan içine dolmuş kiste dönüşmüş dedi.adetle atılır dedi.o ara karbonat testi köpürdü işte adet sonrası gittim kist atılmış
Bende bır kere oldu pembe kanama bılemıyorumki. Ama olsaydı kan testımde cıkmazmıydıki

Belki yum çatlama kanamasıdır bnm o günlerde oldu.bilmiyorumki yerleşme kanaması olsaydı testte çıkardı bence benim yaklaşık 8.9 gün önce oldu pembe kan
Bu stres ınsanı delı edıyor. Hayatımızı nadılda etkılıyor degılmı. Ben zaten panıkatak hastasıyım. Strese sokuyorum ıyıce kendımı. Rabbım herseyın hayırlısını versın.

adet sancılarım 2-3 gündür az az vardı bugünde var.benim 1 hafta önceden başlar sancım.ben umudu kestim.zaten akıntımda aynı her ay gibi yani adet olcağım gibi oldu bi ara beyaz akıntıdan belki dedim ama yok arkasından sarı geldi .sonrada uzayan gelir ve adet olurum benim öyle oluyo.ıslaklıklar başladı bile 2 gün sürer uzayan gelir 2 günde o sürer adet olurum hep böyle oldu
Gunaydin kizlar doktordan geliyorum test yapildi ultrasyondan bakildi hamileyim üstelik hiç bir belirti yokken, ,,,,,,, ultrasyonda kucuk yuvarlak birsey vardı ne oldugu belli degil dedi ayin 30 unda Gene cagirdi. Dua edin kizlar benim dualar im sizinle
Testın kac cıktı canım. Batın neydı senın

Benim a
Bız hamıle ısek eger eyluldemı hamıle kalmıs oluyoruz canım. Çin takvımıne bakmak ıcın soruyorumda :KK69::KK72:
Benim ağustos oluyo 15 ağustostu sat.28 ağustos gece çatladı ağustos benim yani kızzz.inşallah hamileyimdir yoksa eylül ekim erkek görünüyo.bu arada oğlumda tuttu benim.çok inanmıyom aslında buna ben ama işte umut

Back