- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.941
Ayy Canim Inan hep aklimdasin inaniyorum dualarinin karsiligini alacaksin bu dunyada olmasada diger dunyada....Rabbim bu dunyada xyuzunu guldurup pasani versin kucaginaCanımın içi seni nekadar merak ettim ben. K.Kulubünada giriş yapmamıştın,,, gebelik müjdesi verdin ve gittin... Canım demekki sende kimyasal gebelik geçirmişsin çok üzüldüm.geçmiş olsun canım... Bende Ağustos ayında aynısı oldu. (kimyasal gebelik) Sonra sancılı bir kanama başladı hevesim kursağımda kaldı... Hatirlarsan 3 kızım vardı,,, ben mayısın başından beri deniyorum yum takibi, ovulasyon testi, olmadı rabbim nasib etmedi... İnşanlah kavuşursun bu ay bebeğine yarın testin sonucunu öğrenir öğrenmez bize bildir...
yok canım ben hissettiğim için,Seranay bebegin usg kagidini yuklemistim gordunmu onu ona goremi diyosun yoksa oyle hissettigin icinmi insallah canim hepimiz istedigimize kavusuruz...
Benim adet dönemi ile alakalı adete 10 gün kala başlıyor adet günü yada 1 gün öncesi artıyor.baş ağrım ve bel ağrımda başlıyor.kolesterol sadece ağır yersem etkili ama bende her ay niye var aynı zamanlarda o zmnCanım bendede mide bulantısı hep oluyo eskiden olmazdı helede adet günüme yakın dahada artıyor. Geçen gittiğimde doç. dr a sordum. Başı ağrıyanı karnı ağrıyanı duydumda midesi bulananı hiç rastlamadım duymadım dedi. Seninki psikolojik tir gebelik hayalin var diye öyle geliyor sana dedi... İkinci dalgasınıda burda geçti... Ben de ona bu ay eşim uzakta neden ağır bir şekilde midem bulanıyor gene dedim kadına... Dr lar bana kafayı yedirtcek... Canım demekki seninde mide bulantıların var seninki adet dönemi ilemi alakalı yoksa kolesteroldenmi... Rabbim sağlıklı sihatli bir yavru nasip etsin sana inşallah... Eylül ayı araştırmalara göre en çok gebe kalınan aymış... İnşanlah sende bu ay kuzuna kavuşursun...
evet biliyorum en çok da erkek bebeğe gebe kalınan ay oğluma eylülde gebe kalmıştım o yüzden bu ay ben korkuyorum :)Canım bendede mide bulantısı hep oluyo eskiden olmazdı helede adet günüme yakın dahada artıyor. Geçen gittiğimde doç. dr a sordum. Başı ağrıyanı karnı ağrıyanı duydumda midesi bulananı hiç rastlamadım duymadım dedi. Seninki psikolojik tir gebelik hayalin var diye öyle geliyor sana dedi... İkinci dalgasınıda burda geçti... Ben de ona bu ay eşim uzakta neden ağır bir şekilde midem bulanıyor gene dedim kadına... Dr lar bana kafayı yedirtcek... Canım demekki seninde mide bulantıların var seninki adet dönemi ilemi alakalı yoksa kolesteroldenmi... Rabbim sağlıklı sihatli bir yavru nasip etsin sana inşallah... Eylül ayı araştırmalara göre en çok gebe kalınan aymış... İnşanlah sende bu ay kuzuna kavuşursun...
adet sancılarım 2-3 gündür az az vardı bugünde var.benim 1 hafta önceden başlar sancım.ben umudu kestim.zaten akıntımda aynı her ay gibi yani adet olcağım gibi oldu bi ara beyaz akıntıdan belki dedim ama yok arkasından sarı geldi .sonrada uzayan gelir ve adet olurum benim öyle oluyo.ıslaklıklar başladı bile 2 gün sürer uzayan gelir 2 günde o sürer adet olurum hep böyle olduAmin canım. Ben dun yaptım evde test negatıf cıktı. Kanda da cıkmadı. Bakalım yarın yada carsamba adet olurum heralde. Hayırlısı olsun. Sen ne yaptın adetlınısın canım.
Aynen canım. Bende heran adet olacagım. Sancım var.zaten üç aydır bırer gun erken oluyorum. Ben ya bugun ya yarın olurum. Iyıce kesınleştı benımki yani. Ama benım anlamadıgım ne bılıyomusun. Bu kadar kesın hamılelık belırtılerı nasıl olabılır bende. Sanırım ben kafayı bozdum ıyıce. Yani bır hammulenın yasayabılecegı butun belırtılerı her denemeden sonra fazladıyla yasıyorum. Taaki adet olacagım gune kadar. Ve adet oluyorum. Bu nasıl bır durumdur. Bu yuzden ıstemıyorum artık deneme falan yapmak. Psıkolojım bozuldu ıyıce.adet sancılarım 2-3 gündür az az vardı bugünde var.benim 1 hafta önceden başlar sancım.ben umudu kestim.zaten akıntımda aynı her ay gibi yani adet olcağım gibi oldu bi ara beyaz akıntıdan belki dedim ama yok arkasından sarı geldi .sonrada uzayan gelir ve adet olurum benim öyle oluyo.ıslaklıklar başladı bile 2 gün sürer uzayan gelir 2 günde o sürer adet olurum hep böyle oldu
sırf sende değilki bendede var bak bu ayki belirtilerimi yazayım bu yaklaşık 8 aydır böyle.yumdan sonra karında aşırı gaz kasık ağrıları şişlik.beyaz peynirimsi akıntı.bi kaç gün sonra yaklaşık 5 dk süren vajinaya bıçak batırıp çekme tarzı acı ama baya belli.ara ara kasık sancıları tek taraflı bazen sol bazen sağ yum zamanı memelerde dolgunluk.yumdan sonra başlayan hala devam eden mide bulantısı kasık ağrısı devam gaz azaldı.ishal başladı bel ve adet ağrısı başladı.daha aklıma gelmeyen neler neler var.nerde ne okusam bende oluyo bıktım walla 14 ay oldu yaAynen canım. Bende heran adet olacagım. Sancım var.zaten üç aydır bırer gun erken oluyorum. Ben ya bugun ya yarın olurum. Iyıce kesınleştı benımki yani. Ama benım anlamadıgım ne bılıyomusun. Bu kadar kesın hamılelık belırtılerı nasıl olabılır bende. Sanırım ben kafayı bozdum ıyıce. Yani bır hammulenın yasayabılecegı butun belırtılerı her denemeden sonra fazladıyla yasıyorum. Taaki adet olacagım gune kadar. Ve adet oluyorum. Bu nasıl bır durumdur. Bu yuzden ıstemıyorum artık deneme falan yapmak. Psıkolojım bozuldu ıyıce.
Canim bende de oluyor du hatta kusmusdum Bikere sanırım vucut hamilelige hazirlaniyorAynen canım. Bende heran adet olacagım. Sancım var.zaten üç aydır bırer gun erken oluyorum. Ben ya bugun ya yarın olurum. Iyıce kesınleştı benımki yani. Ama benım anlamadıgım ne bılıyomusun. Bu kadar kesın hamılelık belırtılerı nasıl olabılır bende. Sanırım ben kafayı bozdum ıyıce. Yani bır hammulenın yasayabılecegı butun belırtılerı her denemeden sonra fazladıyla yasıyorum. Taaki adet olacagım gune kadar. Ve adet oluyorum. Bu nasıl bır durumdur. Bu yuzden ıstemıyorum artık deneme falan yapmak. Psıkolojım bozuldu ıyıce.
test yapmışmıydın canım bide bat ne zamandı seninGunaydin kizlar doktordan geliyorum test yapildi ultrasyondan bakildi hamileyim üstelik hiç bir belirti yokken, ,,,,,,, ultrasyonda kucuk yuvarlak birsey vardı ne oldugu belli degil dedi ayin 30 unda Gene cagirdi. Dua edin kizlar benim dualar im sizinle
Yok kan testi yapmak icin gittin orda test yaptilr pozitif cikti kan testi degil idrar testi yaildi ultrasyonda da keseydi sanırım goruldutest yapmışmıydın canım bide bat ne zamandı senin
En son 3 ağustos ta olmusdum 11 gün surdu..adet bitiminden ilk 10 gün icin de Kaldim hamiletest yapmışmıydın canım bide bat ne zamandı senin
Canim herkes farkli dusunuyor konusuyor bu konuda mesela burda ozelden mesajlastigim bi bayan vardi adet bitiminden 11 gun sonra iliski olsun demisti reglin 6 gun suruyorsa dedi oda 16.gune denk gelmisti o ay ben onun dediklerini yapmadim ocak ayiydi hatta o ay zaten kendimi kontrol ediyordum dusunmuyordum .Kizlar bir grupta gordum o......teyzemin erkk bebek tarifi yazarsaniz cikar.....fikrinizi almak istim...ncelikle rabbim herkese gonlundeki bebegi saglikli hayirli bir sekilde nasib etsin ben tarifle yapmadim ama teyzeme ne zaman hamile kaldigimi soyledigimde bebegin erkek olucak demisti..adet dongusunu 28 gun olarak sayarsak adetim birinci gununden 14. Gunune kadar ki zamanda erkek sonrasi adete kadar kiz bebek getiriyormus..benim su sekilde olmustu ben yurt disindaydim geldim adet gordum temizlendim 8. Aksam ve 10. Aksam iliski oldu ondan oglum oldu birazyatip bekledim ve uzun sure iliskimiz olmamisti sanirim ilkinde oglumuz oldu yani o sekilde tahminediyorum ALINTi
canım bunlar hep ihtimal. bilimselliği var mı yok mu bilmiyorum. 6. ve 7. haftadaki kese şekline göre yorum yapılıyor. benim kızımın 6 haftalık kesesi yusyuvarlaktı mesela. bende tuttu. erkek bebeklerin yuvarlak olmuyorumuş. bildiğim bu canım. ileriki haftalarda değişebilir :)Ben bilmiyordum canim kesenin seklinin cinsiyeti gosterebilecegini tabi bunlar ihtimal degilmi bilimsel degildir peki bu haftalardami boyle olmasi gerekiyo kese sonra degisiyormu mesela yuvarlak kese kizda olsa bebek sekil degistiriyormu 9 10 gibi haftalarda...
Yemın ederım aynı benımde. Hele o meme agrıları meme hassaslaşmadı yokmu. Dokunamıyorum bıle. Ve sık ıdrara cıkmak ve iştah artmadı yokmu. Ayyy tamam dıyorum kesın var bu defa.sırf sende değilki bendede var bak bu ayki belirtilerimi yazayım bu yaklaşık 8 aydır böyle.yumdan sonra karında aşırı gaz kasık ağrıları şişlik.beyaz peynirimsi akıntı.bi kaç gün sonra yaklaşık 5 dk süren vajinaya bıçak batırıp çekme tarzı acı ama baya belli.ara ara kasık sancıları tek taraflı bazen sol bazen sağ yum zamanı memelerde dolgunluk.yumdan sonra başlayan hala devam eden mide bulantısı kasık ağrısı devam gaz azaldı.ishal başladı bel ve adet ağrısı başladı.daha aklıma gelmeyen neler neler var.nerde ne okusam bende oluyo bıktım walla 14 ay oldu ya
Canımm hayırlı olsun. Sen hiçmi bişey hıssetmedın peki hamıle oldugna daır yaniYok kan testi yapmak icin gittin orda test yaptilr pozitif cikti kan testi degil idrar testi yaildi ultrasyonda da keseydi sanırım goruldu
Canım sen neler yapmıtın yöntem fslan denedınmıYok kan testi yapmak icin gittin orda test yaptilr pozitif cikti kan testi degil idrar testi yaildi ultrasyonda da keseydi sanırım goruldu
Canim Fitil kullandim Saga yattim bol bol dua bukadarCanım sen neler yapmıtın yöntem fslan denedınmı
Hayir hiç birsey hissetmedim sadece Bikere pembemsi bir akintim olmusdu bukadarCanımm hayırlı olsun. Sen hiçmi bişey hıssetmedın peki hamıle oldugna daır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?