- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.921
Selvercım ben bugun her anneye lazım kıtabını sldım. Ama dualar arapca yazıuor sendekıdemı oyleTemizlik bitti bu ay denemelre basladim,insallah hayırlısıyla rabbim gonlumuze gore nasio eder
Öylesine denedim cnm yumurtlama gunune kadar ve birgün sonrasi ilişki oldu.yumurtlama günü de otomatik hesaplra göre tesadufen baktim..son ilişkimde sabah pembemsi bi kan geldi Anlamadim nedirCanım hoşgeldın. Sende ne gıbı belırtıler var peki. Kadık sancıdı göğüslerde agrı falan. Ne zaman test yapacaksın. Hayırlısı olsun inşallah. Yumurtlama gununu kendınmı buldun yoksa oylesınemı denedınız canım.
Seranay bebegin usg kagidini yuklemistim gordunmu onu ona goremi diyosun yoksa oyle hissettigin icinmi insallah canim hepimiz istedigimize kavusuruz...bence senın oglun olacak canım Allahın ıznı ile
Sen gebelık testı yaptınmı canım. HamılemısınKizlar ilişki den sonra pembemsi bir kan neden gelir. ? Yerlesme lekesi olabilirmi?
O bendede oldu canım. Bır defa oldu ama bıdahada gelmedı. Basbayagı pembeydı rengı. Ilk defa gordum ben.Kizlar ilişki den sonra pembemsi bir kan neden gelir. ? Yerlesme lekesi olabilirmi?
Ben bu ay son defa deneme yspacagım sanırım. Cunku psıkolojım bozuluyor benım. Kafaya cok takıyorum ve kendımı gercekten hamıle gıbı hıssedıyorum. Sonrada adet oluyorum. Resmen çökuyorum. Bu ay adet bıter bıtmez yumurtlamaya kadar olsun dıyorumÖylesine denedim cnm yumurtlama gunune kadar ve birgün sonrasi ilişki oldu.yumurtlama günü de otomatik hesaplra göre tesadufen baktim..son ilişkimde sabah pembemsi bi kan geldi Anlamadim nedir
Canım ne yaptın test yaptınmı. Varmı gebelıkCanım aynı durum bendede var bi de beni düşün ben 13 aydır deniyorum 14e girdim bu ay kafamdan çıkaramıyorum.dene olnazsa olmasın de olucak ben yapamıyorum.hatta bi dönem buraya girmedim unutayım diye ama öylede hep kendimi yazdıklarınızı okurken buldum yazmasam bile.yapamadım yani
Senin kac günün var cnm??Ben bu ay son defa deneme yspacagım sanırım. Cunku psıkolojım bozuluyor benım. Kafaya cok takıyorum ve kendımı gercekten hamıle gıbı hıssedıyorum. Sonrada adet oluyorum. Resmen çökuyorum. Bu ay adet bıter bıtmez yumurtlamaya kadar olsun dıyorum
Yok cnm bugun heryer kapali dukkanlar...yarın kan testi yaptiricam olmassamSen gebelık testı yaptınmı canım. Hamılemısın
Yaptım sabah ilk idrarla negatif ama daha 6 gün var.belirtilerim diğer aylarla aynı şu an geçen gece 5 dk süren kasığa bıçak saplıyolarmış gibi ağrı vardı.ama önceki aylarda olmuştu.göğüslerde şişlik yok.şu an sağ kasıkta ağrı var bulantı var.ama bende bulantı hrp olur kolesterolüm yüksek.karın şişliğim geçti.çarş sabah yapcam bi test daha bırakcam sonra kanda bakmıcam geçmedenCanım ne yaptın test yaptınmı. Varmı gebelık
İki gunum var benım. Ama kan testıde idrar testıde negatıf malesf canmSenin kac günün var cnm??
Nedenbekledınkı canım. Adetlerın duzensızmı senınYok cnm bugun heryer kapali dukkanlar...yarın kan testi yaptiricam olmassam
Sağol canim amin ins hepimizin istediğini verir...Canim Rabbim gönlündeki ni nasip eder insallah..dualarım sizinle yusuf suresini ooku hergun
Canım bendede mide bulantısı hep oluyo eskiden olmazdı helede adet günüme yakın dahada artıyor. Geçen gittiğimde doç. dr a sordum. Başı ağrıyanı karnı ağrıyanı duydumda midesi bulananı hiç rastlamadım duymadım dedi. Seninki psikolojik tir gebelik hayalin var diye öyle geliyor sana dedi... İkinci dalgasınıda burda geçti... Ben de ona bu ay eşim uzakta neden ağır bir şekilde midem bulanıyor gene dedim kadına... Dr lar bana kafayı yedirtcek... Canım demekki seninde mide bulantıların var seninki adet dönemi ilemi alakalı yoksa kolesteroldenmi... Rabbim sağlıklı sihatli bir yavru nasip etsin sana inşallah... Eylül ayı araştırmalara göre en çok gebe kalınan aymış... İnşanlah sende bu ay kuzuna kavuşursun...Yaptım sabah ilk idrarla negatif ama daha 6 gün var.belirtilerim diğer aylarla aynı şu an geçen gece 5 dk süren kasığa bıçak saplıyolarmış gibi ağrı vardı.ama önceki aylarda olmuştu.göğüslerde şişlik yok.şu an sağ kasıkta ağrı var bulantı var.ama bende bulantı hrp olur kolesterolüm yüksek.karın şişliğim geçti.çarş sabah yapcam bi test daha bırakcam sonra kanda bakmıcam geçmeden
Canım merhaba... Geçen sene seni gebe olarak hatırlıyorum yanılmışta olabilirim...Sağol canim amin ins hepimizin istediğini verir...
Benim sorum birde hamile bayan uzerinde yusuf süresi taşımalı onu eşim mi Yazmalı o belki yazmaz teldeki mesaji bile bana yazdiriyor birde arapcami olmali ben bilgisayardan çıktı alıp arapcasinin ustunden elle gecebilirmiyim
Canımın içi seni nekadar merak ettim ben. K.Kulubünada giriş yapmamıştın,,, gebelik müjdesi verdin ve gittin... Canım demekki sende kimyasal gebelik geçirmişsin çok üzüldüm.geçmiş olsun canım... Bende Ağustos ayında aynısı oldu. (kimyasal gebelik) Sonra sancılı bir kanama başladı hevesim kursağımda kaldı... Hatirlarsan 3 kızım vardı,,, ben mayısın başından beri deniyorum yum takibi, ovulasyon testi, olmadı rabbim nasib etmedi... İnşanlah kavuşursun bu ay bebeğine yarın testin sonucunu öğrenir öğrenmez bize bildir...Yok cnm bugun heryer kapali dukkanlar...yarın kan testi yaptiricam olmassam
Canım senin yarın adet günün belkide hamilesindir... Test yaptınmı evde olanlar dan idrar testi... adet günüm de bende çok belirgin pozitif çıkmıştı...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.birbirimize dualar edelim ki rabbim bizi müjdelesin...Canım hoşgeldın. Sende ne gıbı belırtıler var peki. Kadık sancıdı göğüslerde agrı falan. Ne zaman test yapacaksın. Hayırlısı olsun inşallah. Yumurtlama gununu kendınmı buldun yoksa oylesınemı denedınız canım.
Amin canım. Ben dun yaptım evde test negatıf cıktı. Kanda da cıkmadı. Bakalım yarın yada carsamba adet olurum heralde. Hayırlısı olsun. Sen ne yaptın adetlınısın canım.Canım senin yarın adet günün belkide hamilesindir... Test yaptınmı evde olanlar dan idrar testi... adet günüm de bende çok belirgin pozitif çıkmıştı...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.birbirimize dualar edelim ki rabbim bizi müjdelesin...
Evet Canim bu son ay lar duzensizlesti 10 11 hatta 14 gün adetim surdu. Bu yüz den pek takmadim Kuruluk da var bu da adet belirtim normalde. Bakalım Artikel Herseyin hayirlisiNedenbekledınkı canım. Adetlerın duzensızmı senın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?