Süper Anneler - 2011

yok canım ben hissettiğim için,
ben atesle ilgili grubu da takip ediyorum da, muhim olan cattan once yapmak diyorlar ates yukseldıkten sonra erkek spermler ölüyormus, ya bide içime oyle dogru.
usg yı gormedım ben cnm
Usg yi paylaşmıştım canım bir bak istersen ateşimi ölçemedim her gün sadece 3 gün ölçtüm 14.gün 36.4 15.36.2 36.3 dü 15.günü oldu deneme. benim önceki takiplerimde ateşim 36.4 ken çatlama oluyordu hatta dr takip yaptırıyordum sabah 36.4 dü sonra dr a gittim çatlamış sabah demişti.inşallah canım hissetiğin gibi olur ...

Kac
Kac haftalik senin canim

İzmirde gelmiyor buraya merak ediyorum onuda inşallah gönlündeki olur onunda 2 kızı vardı henüz öğrenmemş cinsiyeti gelmiyorda mesaj atıp atmamakda karasız kaldım geçen hafta mesajlaştık 15 haftalıkmış 16 olmuştur...

Canım sendede pembe akıntı oldumu hiç

Ayy bende merk ediyorum onu nie gelmior acaba. Insallah oğlan olur onunkide

Sendede oldumu pembe akıntı canım

Sendede oldumu pembe akıntı canım
hayır pembe akıntım olmadı ama soğan suyu içmeden önce adet bittikten bir gün sonra yada aynı gün ilişki olursa afedersiniz lekem geliyordu oda kistlerimden kaynaklandığını düşünüyorum bende pko var 2 yıl tedavi gördüm hiçde faydasını görmedim ...senin leke adetin kaçıncı günü oldu ?

Benım ilişkiden bırgun sonra oldu yanı gece ilişki oldu ertesı gun pembe leke geldı ama peceteye geldı afedersın

Amabenım adet sancım var heran olabılır benım. Ben ılışkı gece oldu. Eertesı gun öğleden sonra geldı pembe akıntı. Senındemı oyle oldu
Dorti ya herşeyimiz aynı bendede pembe akıntı oldu ilşkinin ertesi gün ama benim 4 ay öncede olmuştu dr yum çok kaliteliyse çatlarken kanama yapar brndede oluyo dedi.inşallah erkek brbek belirtisi değildir.ma ben eminim o gün testim pozitifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…