- 24 Aralık 2012
- 606
- 234
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.961
Usg yi paylaşmıştım canım bir bak istersen ateşimi ölçemedim her gün sadece 3 gün ölçtüm 14.gün 36.4 15.36.2 36.3 dü 15.günü oldu deneme. benim önceki takiplerimde ateşim 36.4 ken çatlama oluyordu hatta dr takip yaptırıyordum sabah 36.4 dü sonra dr a gittim çatlamış sabah demişti.inşallah canım hissetiğin gibi olur ...yok canım ben hissettiğim için,
ben atesle ilgili grubu da takip ediyorum da, muhim olan cattan once yapmak diyorlar ates yukseldıkten sonra erkek spermler ölüyormus, ya bide içime oyle dogru.
usg yı gormedım ben cnm
Kac haftalik senin canimUsg yi paylaşmıştım canım bir bak istersen ateşimi ölçemedim her gün sadece 3 gün ölçtüm 14.gün 36.4 15.36.2 36.3 dü 15.günü oldu deneme. benim önceki takiplerimde ateşim 36.4 ken çatlama oluyordu hatta dr takip yaptırıyordum sabah 36.4 dü sonra dr a gittim çatlamış sabah demişti.inşallah canım hissetiğin gibi olur ...
7 haftalık canım...Kac
Kac haftalik senin canim
2 hafta var aramızda, ,,,, ilk gittinde kac haftalikdi bebek gorunuyormuydu?7 haftalık canım...
Ayyrica koydugun resimde bebek bariz belli erkek bebek cabuk sekillenir derler senin erkek bence7 haftalık canım...
Pembe akıntın ilişkiden sonramı oldu canım.Hayir hiç birsey hissetmedim sadece Bikere pembemsi bir akintim olmusdu bukadar
İlişkiden bırgun sonra bendede geldı o pembe renklı akıntı. Bayagı açık pembeydı rengiHayir hiç birsey hissetmedim sadece Bikere pembemsi bir akintim olmusdu bukadar
Gece ilişki oldu sabah gordumPembe akıntın ilişkiden sonramı oldu canım.
Canım sendede pembe akıntı oldumu hiçİzmirde gelmiyor buraya merak ediyorum onuda inşallah gönlündeki olur onunda 2 kızı vardı henüz öğrenmemş cinsiyeti gelmiyorda mesaj atıp atmamakda karasız kaldım geçen hafta mesajlaştık 15 haftalıkmış 16 olmuştur...
Evet Canim Aynen öyle ins seninde hamileliktendirİlişkiden bırgun sonra bendede geldı o pembe renklı akıntı. Bayagı açık pembeydı rengi
Ayy bende merk ediyorum onu nie gelmior acaba. Insallah oğlan olur onunkideİzmirde gelmiyor buraya merak ediyorum onuda inşallah gönlündeki olur onunda 2 kızı vardı henüz öğrenmemş cinsiyeti gelmiyorda mesaj atıp atmamakda karasız kaldım geçen hafta mesajlaştık 15 haftalıkmış 16 olmuştur...
Amabenım adet sancım var heran olabılır benım. Ben ılışkı gece oldu. Eertesı gun öğleden sonra geldı pembe akıntı. Senındemı oyle olduEvet Canim Aynen öyle ins seninde hamileliktendir
Sendede oldumu pembe akıntı canımİzmirde gelmiyor buraya merak ediyorum onuda inşallah gönlündeki olur onunda 2 kızı vardı henüz öğrenmemş cinsiyeti gelmiyorda mesaj atıp atmamakda karasız kaldım geçen hafta mesajlaştık 15 haftalıkmış 16 olmuştur...
Kac deneme olmustu senın ıkımıydıAyy bende merk ediyorum onu nie gelmior acaba. Insallah oğlan olur onunkide
ağrılarım var rahatsızım giremiyorum dedi usg de bozukmuş gitmiş giremeden geri dönmüş geçen haftaydı tabi bu durum...Ayy bende merk ediyorum onu nie gelmior acaba. Insallah oğlan olur onunkide
hayır pembe akıntım olmadı ama soğan suyu içmeden önce adet bittikten bir gün sonra yada aynı gün ilişki olursa afedersiniz lekem geliyordu oda kistlerimden kaynaklandığını düşünüyorum bende pko var 2 yıl tedavi gördüm hiçde faydasını görmedim ...senin leke adetin kaçıncı günü oldu ?Sendede oldumu pembe akıntı canım
gördünmü bebeği canım ben ayrıntılı göremedim kolunu bacagını ,gijnijde gördüm dedi senin gibiAyyrica koydugun resimde bebek bariz belli erkek bebek cabuk sekillenir derler senin erkek bence
Benım ilişkiden bırgun sonra oldu yanı gece ilişki oldu ertesı gun pembe leke geldı ama peceteye geldı afedersınhayır pembe akıntım olmadı ama soğan suyu içmeden önce adet bittikten bir gün sonra yada aynı gün ilişki olursa afedersiniz lekem geliyordu oda kistlerimden kaynaklandığını düşünüyorum bende pko var 2 yıl tedavi gördüm hiçde faydasını görmedim ...senin leke adetin kaçıncı günü oldu ?
Dorti ya herşeyimiz aynı bendede pembe akıntı oldu ilşkinin ertesi gün ama benim 4 ay öncede olmuştu dr yum çok kaliteliyse çatlarken kanama yapar brndede oluyo dedi.inşallah erkek brbek belirtisi değildir.ma ben eminim o gün testim pozitiftiAmabenım adet sancım var heran olabılır benım. Ben ılışkı gece oldu. Eertesı gun öğleden sonra geldı pembe akıntı. Senındemı oyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?