- 24 Aralık 2012
- 606
- 234
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.701
Amin gijnij insaAllah bende senin gibi gonlumdekine kavusurum karisik duygular icindeyim sende anlarsin yasadin bu gunleri cok umutlanmamaya calisiyorum ama dusunmedende edemiyorum. yeme icme olayina sevinmemin sebebi kizlarda kendimden gecerdim cok fenaydim bunda migdem ac kalmasa iyiyim anca yiyorum kilo alacam bu gidisle en azindan evime cocuklarima bakiyorum yemek pisirebiliyorum yani o yonden dedim birazda ins daha kotu olmam yada yasim gecti biraz vucutta migdede degisti oylede dusunuyorum hayirlisi artik canim .Canım.Rabbim gönlüne.göre versin hayırlı olsun inşallah. Çok kafaya takma sana tavsiyem stres sıkıntı dahada zor hale getiriyor gebeliği. Birde şu yeme İçme belirtileri emin ol cinsiyet ile hiç alakası yok ben çok araştırdım hamile iken. Biliyorum eminim şimdiden bunları düşünüyor kendini strese sokuyorsundur. Hamileliğin tadını çıkar. Sormak istediğin birşeyde olursa yaz bana mutlaka. İnşallah karnında ki gönlümdekidir
Evet canim tabii rabbim gonlune gore verain insallahBu ay olursa kızmı oluyor ozaman.
hayırlı oldun :) hangı gün oldu yuma yakın mıydı?Kızlar herkese iyi akşamlar bende diğer arkadaşlar gibi kasımda deneme yapacaktım lakin bu ay kırmızıları görmeyince koştum eczaneye test aldım ve çift çizgi hamileyim nasıl oldu hala şoktayım çünkü korunuyorduk kazayla hamile kaldım hepinize dua ediyorum sizde ne olur duanızda banada edin bide sorum olacak böyle kazayla olan çocuklar erkek mi yoksa kızmı oluyor çevrenizde gördükleriniz kadarıyla herkesi öpüyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Ovu testi yapıyorum canım ya 6 tane kalmıştı uzun süredir yapmamıştım bu ay yapayım dedim sonra akıntım oluyo anlıyorumAllah sanada nasib eder bir an once gebelik poi umudunu yitirme sen sitres yapma bak benim umudum yokken hic gebe kaldim.birde sen catlamayi nasil farkediyosun kendinde....?
Hamilelikte de devam ilk 3 ayKızlar folbiol hapını hamıleykende kullanıyormuyuz. Yoksa sadece hamıl kalmak içinmi içiliyor
Folbiol bana ağır geldi normal folik asitler 400 mcg o 0.5 mg yani yaklaşık 12 katı değerdeKızlar bu folbıol hapı sanırım bana dokunuyor. Mıdem felaket durumda. Agrı yapıyor. Üç gundur içiyorum ben. Bı tuhaf oldum ben.
Walla bana denk gelen kazalar hep erkek günde ort 5 gebe gördüğüme göre ☺Kızlar herkese iyi akşamlar bende diğer arkadaşlar gibi kasımda deneme yapacaktım lakin bu ay kırmızıları görmeyince koştum eczaneye test aldım ve çift çizgi hamileyim nasıl oldu hala şoktayım çünkü korunuyorduk kazayla hamile kaldım hepinize dua ediyorum sizde ne olur duanızda banada edin bide sorum olacak böyle kazayla olan çocuklar erkek mi yoksa kızmı oluyor çevrenizde gördükleriniz kadarıyla herkesi öpüyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Hayirli olsun canim bana ,denk gelen kazalar genelde kiz ama hayirlisi gönlüne gore olsun insallahKızlar herkese iyi akşamlar bende diğer arkadaşlar gibi kasımda deneme yapacaktım lakin bu ay kırmızıları görmeyince koştum eczaneye test aldım ve çift çizgi hamileyim nasıl oldu hala şoktayım çünkü korunuyorduk kazayla hamile kaldım hepinize dua ediyorum sizde ne olur duanızda banada edin bide sorum olacak böyle kazayla olan çocuklar erkek mi yoksa kızmı oluyor çevrenizde gördükleriniz kadarıyla herkesi öpüyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Serenay hiç bilmiyorum ama çok sık ilişki değildi yumurtlamaya yakın mıydı bilmiyorum herşey nasip kısmet Allah hepimizin gönlüne göre versinHayı
hayırlı oldun :) hangı gün oldu yuma yakın mıydı?
Selver senin oğulların adet bitiminden sonra tuttu dimi yoksa yumurtlama günü mü canımHayirli olsun canim bana ,denk gelen kazalar genelde kiz ama hayirlisi gönlüne gore olsun insallah
Ben hamıle degılım henu. Peki baska hangı hapı önerırsın canım. Folbıol dışındaFolbiol bana ağır geldi normal folik asitler 400 mcg o 0.5 mg yani yaklaşık 12 katı değerde
Canım hayırlı oldun hamıleymişsin acaba adet olacam nasılolsa dıyemı korunmadınız bende oyle oluyor cunku. Nasıl olsa adet olacam dıye korunmuyoruz bazen bızde.[/QUOTE]QUOTE="Sinerjik, post: 42387521, member: 648870"]Kızlar hepinize günaydın hazal hamileymişsin Allah gönlüne göre versin canım kendindeki değişiklikleri anlatsana gögüs ağrın var mı veya büyüdüler mi bende çok ağrı oluyor bide başım çok ağrıyor arada baş dönmesi oluyor ağzımın tadı bozuk bütün yemeklerden tiksindim hep uzanmak istiyorım bendeki değişiklikler böyle sende nasıl oluyor
Oluyor canım taniki. Hersey olabılıyor.Dorti günaydın canım öyle olmadı eşim bikaç kez geri çekilmeyle korundu ay afedersin ya utandım şimdi ben bunu doktorumla konuştum erkeğin zevk suyundan bile hamile kalan var dedi ya zevk suyunda bile yeteri kadar sperm içeriyormuş ilk defa böyle bişey duydum ben sen hiç böyle bişey duydun mu canım
Sagol sinerjik senin gebeliginde hayirli olsun bir kizmi vardi sende?bendeki degisikler simdilik 3 sabahtir yataktan kalkinca bos bos kusuyorum afedersin su geliyor migde bos oldugun icin sabah vakti kalkinca ekmek yiyorum zaten anca atistiriyorum yoksa migdem bulaniyor tiksinme bazen oluyor bende reflu var hamileyken tahada kotu oluyorum surekli yanma oluyor dun karpuz kirmizi mercimek corbasi ictim aksamdi yakti migdemi surup aldim asit giderici 3 gun once buraya iyiyim dedim ama heralde cogalacak bulantilar kizlarimda da ayniydim migde hassas ya ondan oluyor gijinijin dedigi gibi cinsiyetle ilgisi yok ha cok tiksinmem yok simdilik oda .bas donmem oluyor agzimda degisiklik hissetmedim pek ama ilk kizimda cayin tadi degismisti peynirde benzin gibi kokmustu onu hic unutmam gogus agrim yok olmaz bende pek adetliyken yuma yakin olur bildigim oyle canim simdilik durumlarim....Kızlar hepinize günaydın hazal hamileymişsin Allah gönlüne göre versin canım kendindeki değişiklikleri anlatsana gögüs ağrın var mı veya büyüdüler mi bende çok ağrı oluyor bide başım çok ağrıyor arada baş dönmesi oluyor ağzımın tadı bozuk bütün yemeklerden tiksindim hep uzanmak istiyorım bendeki değişiklikler böyle sende nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?