- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.681
Canım tebrik ederim inşallah gönlündeki olurSelam kizlar nasilsiniz? saglik ocaginda test yaptirdim hamileyim dr test sonucuna gore 7 8 haftalik var dedi bizim deneme 30 temmuzdu sabahi ve gecesiydi 2 deneme oldu yazmistim sizede cin takvimi yas eklemeden 2 kizimdada tutuyordu bunuda cin takvimini erkek ayina denk getirerek denedim 31 yasindayim eylulde 32 olucam sonra hic farketmemisim 32 yasda temmuz erkek gosteriyordu...Allahim bana saglikli hayirli bir erkek evlat verir ins ama korkuyorumda cokmu istiyorum Allahim senden diyorum dua etmedende duramiyorum Allah korktuguma ugratmasin benide sizide ins .birde kizlar akintinin fazla oldugu zamanda deneyin ben kizlarimda kuruydum bu denemede akintim coktu akintinin cok oldugu gun en dogurgan gun yaziyor nette birde y lerin omru 2 gun yaziyor cokda kisa yasamiyorlar yum dan 3 4 gun hatta bir haftaya yakin tek deneme yapanlarin oglu var ozaman 2 gunden fazla yasiyorlar demek oluyor. Neyse benim bulantilar basladi acikinca oluyor sadece sabah ayaga kalkinca migdem bosken 2 3 gundur boyle devam ediyor ins ayni devam eder 2 kizimda bu haftalarda hic birsey yemez mutfaga giremezdim herseyden tiksinirdim surekli bulantim olurdu bakalim bu nasil olacak dua edim kizlar bana bende size ediyorum. Dualarda da bulusalim...
Evet cnm kullandım ben yumurta olgunlaştırıp büyütüyo ayrıca folic asit ancak bende ara kanama yaptı 1 ay kullanmıştım korktum bıraktımkızlar INOFOLIC diye bi ilac duydunuz mu?
Allah sanada nasib eder bir an once gebelik poi umudunu yitirme sen sitres yapma bak benim umudum yokken hic gebe kaldim.birde sen catlamayi nasil farkediyosun kendinde....?Kızlar ben bu ay adaçayı yağı kullandım 6 gün alttan bi de 10 gün glifor içtim kız bebek için uğraşıyorum biliyorsunuz ovu testi de yaptım ama sıkıldım artık olmuyor diye 13 ay oĺdu.yum çatlamadan 2 gün önce bide tahminen çatladıktan 6 yada 7 saat sonra ilişki oldu ovu testi bu ay çok netti pozitif galiba şeker ilacından yumu geliştiriyomuş.hatta çok az çatlama kanaması bile yaşadım anladım zaten inofolic kullandığımda kanamam 3 .4 gün sürmüştü bu kanama böyle bir kaç damla oldu akıntının içinde inşallah bu ay olur bu arada çatlama dün oldu
Canim banada bakabilicek misin
Sat 27 ekim 2015
Yum7 kasimda cat gorunuyor
05.09.1978 dogum tarihim
It'a boy yanii erkek cikiyorCanim banada bakabilicek misin
Sat 27 ekim 2015
Yum7 kasimda cat gorunuyor
05.09.1978 dogum tarihim
9.aydan 12.aya kadar hepsi erkek cikiyorYa bana rica etsem bi bakar misin 03.09.1988 2015 sonuna kadar hangi aylar erkek bebek
gurbet abla cok gecmıs olsunSLM KIZLAR BNDEN HABERLER BUGUN YINE KANAMA BASLADI
sanirim parca kan toplayip birakiyor iyi degilim sali gunu gidicem dra kontrole
vaay super, cok tesekkurederimIt'a boy yanii erkek cikiyor
Canim yaz satini bide adet tarihiniKız bacım banada baksan keşke.
23 eylul 1976 dogum tarıhım canım. 15 agustos son adet tarıhımCanim yaz satini bide adet tarihini
9.ay kiz 10.ay erkek 11,ay kiz 12,ay erkekEylul ekım aylarınada bakarmısın canımselverrr
Hamileyken kullaniyisun canim 12 yada 13 haftaya kadar onceden baslaman gerekiyorKızlar folbiol hapını hamıleykende kullanıyormuyuz. Yoksa sadece hamıl kalmak içinmi içiliyor
Bu ay olursa kızmı oluyor ozaman.9.ay kiz 10.ay erkek 11,ay kiz 12,ay erkek
Canım merhaba kaç gündür yoğunluktan yazamadım kusura bakma. Ateş ölçüm ben hamile kalacağım ay hatırlarsın ozamanda demiştim benim yerime bir arkadaş beni takip.ediyor diye zaten gün aşırı deneme yaptığım için açıkçası pek önemsemedim ama ateş topiği ne bakarsanız geneli hep erkek ondada şu şekilde mantık yürüttüm onlar genelde ateşin vucutta en düşük olduğu zaman deneme yapıyor ateş.yükseldiği.zaman hamile kalmak zor diye öncesi deniyorlar bence y spermleri Sıcakta ölüyor çünkü y ler sıcağı sevmiyor onlarda daha ateş yükselmeden yaptığı için erkek olma.ihtimali yüksel oluyor. İsterseniz ateş topiğini inceleyin daha net anlarsınızgunaydın bayanlarr:)
eşim basladı takviyeleri icmeye, bende folik asite basladım.
kasım da dusunuyoruz ama kısmet tabi, benim kızım 15 aylık hala emiyor, nasıl bıraktırıcam bilmiyorum.
yasım 37 oldugundan cokda oyalanmak istemiyorum. kasıma kadar bırakır belki..
bu ay bi akıntılar geliyor ama hangı akıntı turunde o işi yapmak lazımdı? ılk akıntı beyazımsı gibi geliyr, sonra sanki hep öyle gibi geliyor anlayamadım.
birde ısıdan da anlayabiliriz sanırım,
gijgij uygun oldugunda bizi bu ısı olcme anlamında bilgilendirebilirsen sevinirizz :)
gorusmek üzereeee :)
Evet canım kusura bakma kaç gündür sayfaya.giriyorum ama yazamıyorum dum telefonumda sorun vardı o yüzden geç cevap verdim. Fitil Neo.penotran Forte olacakkızlar fitil alıcam neo penotran fitili neo penotran forte diyemi geçiyor gijgij özellikle sen kullanmıştın dimi bunu bilgi verebilir misin şimdi yanlış bişey almıyayım
Canım.Rabbim gönlüne.göre versin hayırlı olsun inşallah. Çok kafaya takma sana tavsiyem stres sıkıntı dahada zor hale getiriyor gebeliği. Birde şu yeme İçme belirtileri emin ol cinsiyet ile hiç alakası yok ben çok araştırdım hamile iken. Biliyorum eminim şimdiden bunları düşünüyor kendini strese sokuyorsundur. Hamileliğin tadını çıkar. Sormak istediğin birşeyde olursa yaz bana mutlaka. İnşallah karnında ki gönlümdekidirSelam kizlar nasilsiniz? saglik ocaginda test yaptirdim hamileyim dr test sonucuna gore 7 8 haftalik var dedi bizim deneme 30 temmuzdu sabahi ve gecesiydi 2 deneme oldu yazmistim sizede cin takvimi yas eklemeden 2 kizimdada tutuyordu bunuda cin takvimini erkek ayina denk getirerek denedim 31 yasindayim eylulde 32 olucam sonra hic farketmemisim 32 yasda temmuz erkek gosteriyordu...Allahim bana saglikli hayirli bir erkek evlat verir ins ama korkuyorumda cokmu istiyorum Allahim senden diyorum dua etmedende duramiyorum Allah korktuguma ugratmasin benide sizide ins .birde kizlar akintinin fazla oldugu zamanda deneyin ben kizlarimda kuruydum bu denemede akintim coktu akintinin cok oldugu gun en dogurgan gun yaziyor nette birde y lerin omru 2 gun yaziyor cokda kisa yasamiyorlar yum dan 3 4 gun hatta bir haftaya yakin tek deneme yapanlarin oglu var ozaman 2 gunden fazla yasiyorlar demek oluyor. Neyse benim bulantilar basladi acikinca oluyor sadece sabah ayaga kalkinca migdem bosken 2 3 gundur boyle devam ediyor ins ayni devam eder 2 kizimda bu haftalarda hic birsey yemez mutfaga giremezdim herseyden tiksinirdim surekli bulantim olurdu bakalim bu nasil olacak dua edim kizlar bana bende size ediyorum. Dualarda da bulusalim...
Canım.iyiyiz.Şükür bu aralar çok yoğunum giden gelen var birde mevlüt yapıcam sünnet yapıcam onların hazırlığı ile uğraşıyorum. Çok aktif olamadım bu günlerde. Sizler nasılsınız arada okuyorum sizleri. İnşallah gönlünüzdekine.kavuşursunuzCanım nasıldın nerdesın. Bebiş nasıl ıyımısınız
Canım çok geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşirsinSLM KIZLAR BNDEN HABERLER BUGUN YINE KANAMA BASLADI
sanirim parca kan toplayip birakiyor iyi degilim sali gunu gidicem dra kontrole
Canım izmir bugünlerde öğrenmesi lazımdı cinsiyeti oda hiç gelmedi artık inşallah müjde vermek için gelirMerhaba kızlar nasılsınız epey bir zamandır girmiyordum,bugün içimdem geldi,evet ben hatırlayan da olabilir eskilerden ama yeniler bilmez iki kızım var ve 3.kızıma hamileyim doğacağı gün için gün sayıyorum evvela çok üzüldüm ama şimdi alıştım hatta heyecanlanıyorumda,bende sizin gibi bir sürü yöntem denedim ama olmadı bu işler tamamen kısmet zaten %50 şansımız var olunca yöntemlerden sanıyoruz sadece lütfen bu yazdıklarım moralinizi bozmasın ama fazla kaptırmayın sonra ben gibi büyük bir beklenti ve hayal kırıklığı olmasın...Rabbim gönlünüzden geçeni göbüşünüze versin..........bu arada izmir ne yaptı bilen var mı?
Izmir hamilemiydi hic haberim yok kacirmisim niye girmiyor buraya...Canım izmir bugünlerde öğrenmesi lazımdı cinsiyeti oda hiç gelmedi artık inşallah müjde vermek için gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?