• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Merhaba arkadaşlar, ben 2. Kızıma hamileyim. Herşeyi yaptım, yum günü tek ilişki, takviye, diyet, vs. Kısmet değilmiş. Bence kendinizi kaptırmayın. Beklentiniz yüksek olmasın. Ben başkalarının tutturamadığını görünce kesin bişeyi eksik yapmışlardır, ben tam yapacam derdim. Herşeyi Allah biliyor.
Kismet canim benimde 2 kizim var suan 3.bebegime hamileyim esinin spermler ne durumdaydi burda arkadaslar eslerine takviye haplar vermisler sorun varmis ogullari oldu ama once Allah istiycek nasib edecek hayirli olsun bebegin kac haftaliksin simdi?

Kismet canim benimde 2 kizim var suan 3.bebegime hamileyim esinin spermler ne durumdaydi burda arkadaslar eslerine takviye haplar vermisler sorun varmis ogullari oldu ama once Allah istiycek nasib edecek hayirli olsun bebegin kac haftaliksin simdi?
Test yaptı, değerler çok iyiydi, takviyede aldı. 6 aylık olduk cnm.

Hayır ama hep takip ettim, herkesi, her yapılanı. Erkek olsaydı, girip yazacaktım tüm yaptıklarımı. Ama kız olunca önce şok yaşadım, nasıl emin olmuşsam artık. Dr. A giderken bile emindim sanki erkek diyeceğinden. Yöntemler, görülen rüyalar, herkesin kesin erkektir demesi vs. Beni etkiledi. Neyse kızımı bekliyorum artık. yöntemlerin boş olduğunu, herşeyi Allah a bırakmam gerektiğini gördüm. İçiniz rahat edecekse herşeyi yapın ama sakın kaptırmayın.

Hayır ama hep takip ettim, herkesi, her yapılanı. Erkek olsaydı, girip yazacaktım tüm yaptıklarımı. Ama kız olunca önce şok yaşadım, nasıl emin olmuşsam artık. Dr. A giderken bile emindim sanki erkek diyeceğinden. Yöntemler, görülen rüyalar, herkesin kesin erkektir demesi vs. Beni etkiledi. Neyse kızımı bekliyorum artık. yöntemlerin boş olduğunu, herşeyi Allah a bırakmam gerektiğini gördüm. İçiniz rahat edecekse herşeyi yapın ama sakın kaptırmayın.
Yum takibidemi yaptirdin? Ben yontemlerin hepsini yapmadim birebir uymadim hic birseye canim yum anindada olmadi buyuk ihtimal benim deneme testleri beceremedim en son yum zamanimda cok dua ettim ediyorum nasibimde varsa olur 3.dusunuyomusun peki?

Yum takibidemi yaptirdin? Ben yontemlerin hepsini yapmadim birebir uymadim hic birseye canim yum anindada olmadi buyuk ihtimal benim deneme testleri beceremedim en son yum zamanimda cok dua ettim ediyorum nasibimde varsa olur 3.dusunuyomusun peki?
Evet yaptım, dr yaptı. 3. Yü düşünmediğimiden bu kadar uğraştım zaten. 2 çocuklu olmanın zorluklarını bilmiyorum. Ama şimdilik düşünmüyorum 3. Yü. İnşallah Allah gönlüne göre verir. Yaptığın yada yapmadığın hiçbişeye takılma. Etrafımda okadar erkek bebek varki. Sanki herkes o anı mı denk getirdi.

Dorti günaydın canım öyle olmadı eşim bikaç kez geri çekilmeyle korundu ay afedersin ya utandım şimdi ben bunu doktorumla konuştum erkeğin zevk suyundan bile hamile kalan var dedi ya zevk suyunda bile yeteri kadar sperm içeriyormuş ilk defa böyle bişey duydum ben sen hiç böyle bişey duydun mu canım
Ben duydum okulda öğretilmişti doğru o yüzden geri çekme güvenilir değil

Merhaba arkadaşlar, ben 2. Kızıma hamileyim. Herşeyi yaptım, yum günü tek ilişki, takviye, diyet, vs. Kısmet değilmiş. Bence kendinizi kaptırmayın. Beklentiniz yüksek olmasın. Ben başkalarının tutturamadığını görünce kesin bişeyi eksik yapmışlardır, ben tam yapacam derdim. Herşeyi Allah biliyor.
Tebrik ederim canım.ne güzel.ablasiyla arkadaş olucaklar.ben hep ilk 2 bebeğim ayni cinsiyyetden olsun istemişdim.çok şükür oldu.2 kizim var benimde.in şa Allah 3 cüyü erkek hayal ediyorum.Rabbim hepimizin duasini kabul etsin.kolay doğumlar dilerim canım sana.

Evet yaptım, dr yaptı. 3. Yü düşünmediğimiden bu kadar uğraştım zaten. 2 çocuklu olmanın zorluklarını bilmiyorum. Ama şimdilik düşünmüyorum 3. Yü. İnşallah Allah gönlüne göre verir. Yaptığın yada yapmadığın hiçbişeye takılma. Etrafımda okadar erkek bebek varki. Sanki herkes o anı mı denk getirdi.
Evet haklisin ozellikle kazayla kalan ogluna cok gordum halamin 3 oglu var hepmi yum gununde kaldi sonuncu kazayla oldu. ...

Poi folbiol aliyorum acaba migdemi kotu eden o mu agirmi diyosun bu ilac dr un biri folic 1 de alabilirsin demisti onumu alsam yoksa ?
Gülüm folbiol 0.5 mg diğerleri 0.04 mg sen düşün aradaki farkı günlük hamilelikte 0.04 mg yani 400mcg yeterli eğer riskli gebe değilsen dr un dediyse değiştir ben folidoce kullandım çok beğendim içinde 28 tane vardı ort aynı paraya folic1 aldım sonra içinde 90 tane var ama bana sorarsan bu da bitince hiç denemedim ama solgarınkini alcam folic1 mi folidoce mi dersen folidoce.solgarda 100 tane var.üçününde içeriği aynı ama bilmiyorum neden folic1 ilk zamanlar bende bulantı yaptı ama ben 6 ay kullandım şimdi yumdan sonra başlıyom adette bırakıyom buhün başladım evde folic1 var onu içtim bulantı yapmadı

fate yum gunu mu yaptınız, yanı cattan once mı sonra mı?
takvıyeyı eşin mi aldı? bende aynı sekılde dusunuyorum
elimden geleni yapayım, olursa kısmette vardırda olmustur dşyorum, yoksa bu dıyet vs hepsi bos

takvıye olarak ne kullanmıstınız?
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin,

Sagol sinerjik senin gebeliginde hayirli olsun bir kizmi vardi sende?bendeki degisikler simdilik 3 sabahtir yataktan kalkinca bos bos kusuyorum afedersin su geliyor migde bos oldugun icin sabah vakti kalkinca ekmek yiyorum zaten anca atistiriyorum yoksa migdem bulaniyor tiksinme bazen oluyor bende reflu var hamileyken tahada kotu oluyorum surekli yanma oluyor dun karpuz kirmizi mercimek corbasi ictim aksamdi yakti migdemi surup aldim asit giderici 3 gun once buraya iyiyim dedim ama heralde cogalacak bulantilar kizlarimda da ayniydim migde hassas ya ondan oluyor gijinijin dedigi gibi cinsiyetle ilgisi yok ha cok tiksinmem yok simdilik oda .bas donmem oluyor agzimda degisiklik hissetmedim pek ama ilk kizimda cayin tadi degismisti peynirde benzin gibi kokmustu onu hic unutmam gogus agrim yok olmaz bende pek adetliyken yuma yakin olur bildigim oyle canim simdilik durumlarim....
ben kızımda ınanılmaz kotuydum hastanelık olmustum,
kardesımde oglunda cok kotuydu
yanı velhasıl degısken bu durumlar.

benım gorumcem kondomla korunurlarken hamıle kaldı
zevk suyu bence, kondom varken hamıle kalınmaz heralde.
kızı olacak kasımda ınsallah
YOk canım kondomu kontol etmek gerekir iş bitince delik varmı diye biz onu yapmıyoruz bi de ucunda bi kısım var takarken o kısmın havasının alınması lazım yani ıcunu parmakla ezerek takmak lazım yoksa patlıyo eşi dikkat etmemiştir o patlamıştır genelde eşler çıkarıp bakmadan atıyo yoksa mümkün değil

Back