- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #64.681
Canım tebrik ederim inşallah gönlündeki olurSelam kizlar nasilsiniz? saglik ocaginda test yaptirdim hamileyim dr test sonucuna gore 7 8 haftalik var dedi bizim deneme 30 temmuzdu sabahi ve gecesiydi 2 deneme oldu yazmistim sizede cin takvimi yas eklemeden 2 kizimdada tutuyordu bunuda cin takvimini erkek ayina denk getirerek denedim 31 yasindayim eylulde 32 olucam sonra hic farketmemisim 32 yasda temmuz erkek gosteriyordu...Allahim bana saglikli hayirli bir erkek evlat verir ins ama korkuyorumda cokmu istiyorum Allahim senden diyorum dua etmedende duramiyorum Allah korktuguma ugratmasin benide sizide ins .birde kizlar akintinin fazla oldugu zamanda deneyin ben kizlarimda kuruydum bu denemede akintim coktu akintinin cok oldugu gun en dogurgan gun yaziyor nette birde y lerin omru 2 gun yaziyor cokda kisa yasamiyorlar yum dan 3 4 gun hatta bir haftaya yakin tek deneme yapanlarin oglu var ozaman 2 gunden fazla yasiyorlar demek oluyor. Neyse benim bulantilar basladi acikinca oluyor sadece sabah ayaga kalkinca migdem bosken 2 3 gundur boyle devam ediyor ins ayni devam eder 2 kizimda bu haftalarda hic birsey yemez mutfaga giremezdim herseyden tiksinirdim surekli bulantim olurdu bakalim bu nasil olacak dua edim kizlar bana bende size ediyorum. Dualarda da bulusalim...