- 18 Şubat 2015
- 398
- 378
- 103
- 46
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.661
evet canım bu, toz seklınde suyla karıstırıyorsun.İlac bumu Eki Görüntüle 1617895
Birde üzerinde toz karışım yazıyo.suya katarakmi içilecek?
Kac lıraymış canım bu ılacevet canım bu, toz seklınde suyla karıstırıyorsun.
sabah aksam ıcıyorsun, o arkadasıma doktoru oyle tavsıye etmıs.
Aaa sen nikinimi degıstırdın canım. Bende senı sordum bugun nerdesın dıyeyok canım değilim.
bu ay yine denedik bakalım.
Erkek olması için br yontem denemişmi canımKizlar bu gun arkadasimi aradim. Benimle yasit masallah 4 cu bebisine hamile. 2 kizi 1 oglu var.cok mutluydu 4 cude erkek. Allah isteyen her kese nasib etsin.
Ben sormadan kendisi soyledi. Sadece kendisi istekli olmamis esi olmus. Basqa bir sey denememis. Birde cokca dua. 2 kiz 2 erkek istemis hep. Kabul olmus masallah...darisi basimiza. ..Erkek olması için br yontem denemişmi canım
Çok gecmiş olsun canım. Hayırlısıyla bır duzelseydın inşallah bıran önce ıyı olursun canım.SLM KIZLAR BNDEN HABERLER BUGUN YINE KANAMA BASLADI
sanirim parca kan toplayip birakiyor iyi degilim sali gunu gidicem dra kontrole
Çok çok geçmiş olsun canım.bir an önce toparlanirsin in şa AllahSLM KIZLAR BNDEN HABERLER BUGUN YINE KANAMA BASLADI
sanirim parca kan toplayip birakiyor iyi degilim sali gunu gidicem dra kontrole
Canım sen bır kıtap ısmı vermıstın onun adı neydı. Kadınlara yonelık bır kutapfı sanırım
Ben size bi site soyleyim temmuz agustos annelerinde kime baktiysam tuttu ( ancient chinese gender prodictor )
Sagol selver insallahOncelikle masallah diyeyim,canim rabbim kucagina almayi nasip etsin hayirli evlat salih evlat versin sana insallah devaminda haberlerini bekliyiruz tebrikler
Dogrumu selver nettekiler evet 3 satima gore hesapladimNetlerdeki hesaplama dogru oluyor canim 3 aylik hesaplama yaptiysan dogrudur bende kızımı oyle yapmıştım hayirlisi olsun insallah gonlune gore verir rabbim
insaAllah canim sagol amin nasibimde insaAllah vardir hayirlisiSelam kızlar nasilsiniz?
05QHazal canım tebrik ederim.Allah sağlıklı sıhhatlı bir paşa nasib etsin sana
Kismet canim insallah hastalanmazsin herseyde bi hayir vardir mutlaka takma kafana belki böyle nasip olacak gebelikAdetımı beklıyecem canım. Adetın 3. Gunu gel dedı doktor. Buay nıye gıtmedım takıp yaptırmadım dıye kafamı duvarlara vuruyorum inan. Çok aptallık ettım. Eşimde burdaydı ne guzel.
Dogru cnim 3 aylik hesaplamalar kafan rahat olsunSagol selver insallah
Dogrumu selver nettekiler evet 3 satima gore hesapladim
insaAllah canim sagol amin nasibimde insaAllah vardir hayirlisi
Satini da yaz bide yumurtlamani yaz ona gore bakayimYa bana rica etsem bi bakar misin 03.09.1988 2015 sonuna kadar hangi aylar erkek bebek
Kız bacım banada baksan keşke.Satini da yaz bide yumurtlamani yaz ona gore bakayim
Kısmetse bugun alacam canım. Dnr da vardır inşallah. D&R DE :)Canım ismi Her Anneye Lazım kırmızı kapaklı bir kitap
Canim banada bakabilicek misinSatini da yaz bide yumurtlamani yaz ona gore bakayim
Canim benim once lekeler gelir azar azar iste onun icin kafam karisik kanama baslarsa 1 .gun sayiliyor diyende var leke gordugunde 1.gun diyende var...Dogru cnim 3 aylik hesaplamalar kafan rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?