Süper Anneler - 2011

Canim bende eski sayfalardan foto çekiyorum saklıyorum lazım olur diye artim herseyi ezberledik dr gibi olduk sen sorunlarını bastan bi yaz arkadasim kactane düşük var drlar ne diyor ne zamandir gebe kalamiyosun

Hayir canim...artik yapmiycam.sadece elimde olduğu için çok merak ettim.kacinci gunde.yum.oluyo diye.aslinda anlamadim pek.nasil arka arkaya 3 gün pozitiv oluyor
3 gün pozitif değilki sadece 22 pozitif diğerleri negatif pozitif olması için t cden daha koyu yada eşit koyulukta olmalı

Canim bende eski sayfalardan foto çekiyorum saklıyorum lazım olur diye artim herseyi ezberledik dr gibi olduk sen sorunlarını bastan bi yaz arkadasim kactane düşük var drlar ne diyor ne zamandir gebe kalamiyosun
Canım ben 2.kızımdan sonra 4.aylık düşüğüm oldu. Fakat normal değildi gebeliğim sıkıntılıydı sürekli kanamada oluyordum... Ve o erkekti her bir şeyi yaratılmıştı elim kadardı ellerimle gömdüm onu... Sonrasında gebekaldım ve üçüncü kızım dünyaya geldi diğer Kızlarımda olduğu gibi hiç bir sorun yaşamadım hamilelik boyunca leke bile görmedim... Sürekli gittiğim dr um bana eşe dosta verdiğim bir diyet var istersen uygula 2 ay önce başlamanız lazım dedi...Ve bize bu diyeti kime verdiysem yüzde doksan erkek oluyor dedi ve,,, üç kızdan 4 kızdan sonra erkeği bulan çok oldu. Deyince biz eşimle çok heyecanlandık. Karar verdik üçüncü ay ilk denememde hamile kaldım iki aylıktım sancı ve kanama başladı. Ve düşük oldu... Tabi biz o arada diyeti bozduğumuz için denemede yapmadık, ve vazgeçtik,, aradan bir buçuk yıl geçti hep içimde bir hüzün vardı bir eksiklik sonra gijnij in güzel haberi ile tekrar karar verdim hem diyet ve gijnij in takviyelerini eşime içirdim martta başladık mayısta da denemelere başladık. 5 döngüdür hamile kalamadım... Dr kontrolünde yum takibi ettirdim ramazan da dr takibi ettiremedim ovulasyon testleri ile takip ettim. Olmadı kalamadım aslında hemende ilk denemelerimde hamile kalırdım belkide eşime içirdiğim takviyeler ona yaramadı, dr a gitmeyi ikna edemedim onu..Velhasıl geçen ay adet günüm iki gün geçince evdeki gebelik testlerden yaptım ve pozitif di çok sevindik tahmin edemezsin cinsiyeti önemini artık yitirmişti güzel bir haberdi ve bir gece sancılandım çok ve sabahı kanama oldum... Dr kontrolünde kimyasal geçiriyorsun dedi. Ve benim bütün umutlarım yıkıldı. Artık eşimin diyetini kestim hemen peynir yoğurt süt bal vermeye başladım. Nasibimde bir evlat daha varsa beni bulacaktır sağlıklı olsunda gerisi boş... Ne yapalım herkes nasibini yaşar.. Belkide rabbim bana 4.evladı yazmamış... İki yıldır bu topikde yim sadece ismimi değiştirdim... Paylaştığın diyet fotosuda benim bu topikde paylaşmışdım fotoyu hatırladım... Canım benim biraz uzun oldu ama bayağı doluymuşum... Rabbim sana sağlık lı sıhhatli hayırlı bir kız evlat nasip etsin... Banada sağlıklı sihatli hayırlı bir oğul nasip etsin inşallahhhhhhhhhh...tek bir isteğim var yıllardır içimde kalan bir arzu oğlum olursa ona kocaman en büyüklerinden damperli oyuncak bir kamyon almak... İnşallah o günleride görürüm...

Son düzenleme:
Amin canim insallah rabbim sana da aratmadan nasip etsin

İnşallah canım Rabbim ol der ve oluverir sen yeter ki duanı eksik etme..

Dün aksam pembe leke geldı. Ilk defa goruyorum bunu. Sende oldumu hiçcanım. Adetım bıtelı bır hafta oluyor nerdeyse

Seninle aynı döngüye sahibiz bende 31 günde falan oluyorum aynen benimde tam bitti derken idrarla birlikte geldi ama biz şuan çalışma yapmıyoruz kasım gibi ilk deneme düşünüyorum.

Seninle aynı döngüye sahibiz bende 31 günde falan oluyorum aynen benimde tam bitti derken idrarla birlikte geldi ama biz şuan çalışma yapmıyoruz kasım gibi ilk deneme düşünüyorum.
Benım adetlerım 27 gun olurdu sonra 26 ya düstü. Bır kac ay duzenlı gıdıyordu. Ama gecen ay ve bu ay bırer gun erken oldu. Sanırım yumurtlamada erken oluyor bu durumda. Sen hesap yapabılıyomusun yumoş için canım

Kızlar folukasıt hapını hamıle olmadan içebılıyormuyuz. Benım aklımda sadece hamıleyken içiliyor dıye kalmışda

Canım evet hamile olmadan başlıyorsun ben 3 aydır her gün günde 1 tane içiyorum. Çünkü vücut kendini hazırlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…