• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Canim o akintinin her ay olmasi sartmi.yani akinti olmasada yumurtluyorsunuz bence.ben ikinci kizimdan sonra tam olarak bende oldu o akinti.hep okuyordum burda eskiden ama takmiyordum.
Yumurtluyosun ama yumurta yeteri olgunluga gelmiyor yada catlamiyor olabiliyor bu konuda dr tedavisi sart yada beslenme sart

Canım ya benimki bir yıldır olmuyor... Gittiğim dr lara sordum cevap bile vermediler... Bende nette çok araştırdım fakat bu konuyla ilgili hiç bir konuya rastlamadım... Ama yumurtlama kalitesini baktırdım orda bir sıkıntı çıkmadı... Artık uzayan yuma yakın olan akıntıdan eser yok... İnşallah seninki uzun sürmez... :KK43:(
Screenshot_2015-08-23-22-18-23.png

Canım... bu bana doktorumun verdiği diyet listesi ... Sen nerden temin ettin geçen sene biz bu diyete harfiyen uyduk gebe kaldım düşük oldu.. bu sene harfiyen yaptık diyeti kimyasal geçirdim... Benim 3 kızım var canım 4.Ye dr un tavsiye siyle biraz dikkat edelim dedik fakat böyle oldu. Eşimin sağlığını etkilemesin Diye bozdurdum diyeti... Çünkü martdan beri diyeti uygulamıştık... Fakat bir türlü gebe kalamadım,,, kunfeyekun...

Canım... bu bana doktorumun verdiği diyet listesi ... Sen nerden temin ettin geçen sene biz bu diyete harfiyen uyduk gebe kaldım düşük oldu.. bu sene harfiyen yaptık diyeti kimyasal geçirdim... Benim 3 kızım var canım 4.Ye dr un tavsiye siyle biraz dikkat edelim dedik fakat böyle oldu. Eşimin sağlığını etkilemesin Diye bozdurdum diyeti... Çünkü martdan beri diyeti uygulamıştık... Fakat bir türlü gebe kalamadım,,, kunfeyekun...

Canım bişi sorucam o listede sodik mineral sular neler? ben eşime erkek bebek istediğim için sürekli limonlu soda içiriyorum da acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünmeye başladım bi an?

Canim o akintinin her ay olmasi sartmi.yani akinti olmasada yumurtluyorsunuz bence.ben ikinci kizimdan sonra tam olarak bende oldu o akinti.hep okuyordum burda eskiden ama takmiyordum.
Canım ben o akıntı ile kendimi harfiyen yum çat anını anlıyabiliyordum. Fakat bir senedir kuruluk oldu... Hafif bir akıntı var oda sulu bir şekilde ve miktarı çok az. .. Herzaman aynı şekilde... Dr kontrolünde yum takibi ve ovulasyon testleri ile takip ettirdim fakat gebelik oluşmadı. Sadece geçen ay kimyasal geçirdim embriyo rahme yerleşmeden düşük oldu... Acaba diyorum bu akıntı olamamanın gebe kalamamama bir etkisi varmı diye düşünmüyo değilim

CAnim drlar demiyormu cocugun olur diye yada herhangi biilac tedavisi falan vermedimi sana nasil bisey demezler yumurta takibi falan istemedilermi yasin kac acaba ilk bebeginmi olacak olursa
Yaşım 39 canım. Benim üç kızım var... Tekrar deneyelim dedik... belki bir oğul rabbim verir diye girdim bu yollara. Çünkü treni kaçırmama az kaldı herşey nasip... Belkide Allahım bana 4.yavruyu yazmamış... Umut larm bir bir kayboluyor...

CAnim drlar demiyormu cocugun olur diye yada herhangi biilac tedavisi falan vermedimi sana nasil bisey demezler yumurta takibi falan istemedilermi yasin kac acaba ilk bebeginmi olacak olursa
Canım benim üç kızım var drumun tavsiyesiyle erkek diyetiylegirdim bu yola bir buçuk seneden beri uğraşıyorum... Eskiden korunmayı bıraktığım ay hemen hamile kalırdım, şimdide düşükler oldu. Ne hikmetse Rabbim nasip etmiyor...

Canım benim üç kızım var drumun tavsiyesiyle erkek diyetiylegirdim bu yola bir buçuk seneden beri uğraşıyorum... Eskiden korunmayı bıraktığım ay hemen hamile kalırdım, şimdide düşükler oldu. Ne hikmetse Rabbim nasip etmiyor...
Lutfen ümitsizliğe kapılma canım. Hersey yokuna gırecek. Ummadıgın bıranda gelecek paşan sana

In sa Allah olucak canim.az stres yapmaya calis.inan oda çok etkiliyor.sen corekotu bal kürü yapdinmi?yum.kalitesini artiriyor

Nasıl oluyor canım tarıfını yazarmısın
Canim ben miktarlarini tam bilmiyorum ama anlatiyim.corekotu ve bali karistiriyorsun.gunde 3 kere yemekten 15 20 dak.kadar once yiyorsun.ama corekotular diri olucak.yani kendin disinle eziceksin.adet gununden basliyorsun 2 hafta yapiyorsun.cok etkili diyorlar

Back