• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Kızlar nerdesınız yaa. Terkettınız burayı. Ben hamılelık testı ysptım negatıf. Pembe lekeyı gorunce ümitlenmiştım. Zaten olmasıda imkansızdı sanırım. Adetım yenı bıttı cunku.
Canim ben temizlik yApıyorum detaylı bi sekilde cunku buay gebelik düşünüyorum. gebe kalirsam bi sure agir is yapmam hayirlisyla tabii oyuzden giremedim

Canım 25 günde bir oluyosan muhtemelen 11,12 ve 13 günler içinde yumurtlarsın canım keşke dr gidip yumoşunu bir görseydin,,, ölçüp nezaman çatlıyacağının gününü bile söylüyor dr lar ben her ay gittim... Fakat ben zamanlamayı ayarladım ama bizim sepoşlar da bir sıkıntı var herhalde... Eşin öbür döngüde yanında olacakmı... Eylül sende çin takviminde ne gösteriyor benim tabloya göre Ağustos kız Eylül erkek... Senin canım...
Sepos ney kiz Allah iyiligini versin hahahah

Ben burda bayagı eskıyım ınanki tek denemeyle aylarca ugrasıp bosuna zaman kaybedenlerde oldu. Ama insan yınede korkuyor haklısın. Ama olacagı varsa olur zaten. Yumurtlama gunu hamıle kalıpda kızı olanlarda oldu. Hersey nasıp. Insallah gönlundekı neyse o gelsın kucagına canım.
Canim eczanelrde alkali damlasi varmis suyuna damlat esinde sende icin alkali olmak,icin ph olcersin ona gore de bi umut yanii inncir ye

gunaydın bayanlarr:)
eşim basladı takviyeleri icmeye, bende folik asite basladım.
kasım da dusunuyoruz ama kısmet tabi, benim kızım 15 aylık hala emiyor, nasıl bıraktırıcam bilmiyorum.
yasım 37 oldugundan cokda oyalanmak istemiyorum. kasıma kadar bırakır belki..
bu ay bi akıntılar geliyor ama hangı akıntı turunde o işi yapmak lazımdı? ılk akıntı beyazımsı gibi geliyr, sonra sanki hep öyle gibi geliyor anlayamadım.
birde ısıdan da anlayabiliriz sanırım,

gijgij uygun oldugunda bizi bu ısı olcme anlamında bilgilendirebilirsen sevinirizz :):KK45:

gorusmek üzereeee :):KK200::anneadayı::110:

kızlar fitil alıcam neo penotran fitili neo penotran forte diyemi geçiyor gijgij özellikle sen kullanmıştın dimi bunu bilgi verebilir misin şimdi yanlış bişey almıyayım

evet canım kasım ama şimdiden her şeye başladım diyebilirim mesela haftaya denizde olacağım her akşam bir tane fitil kullanayım ki mikrop olmasın diyorum ekim ayında da bol bol dualara başlayacağım ve eşim ve kendime diyet uygulayacağım nasip olursa da inşallah kasım ayında ilk denememiz olacak :)

Kızlar ben 1 yıllık yeni evliyim henüz çocuğumuz yok denemede yapmadık henüz Dr gittim hersey normal sadece adet dongum ve günü değişti oda evlilikten :) tabi birazda kilo aldım o yaptı sorun yok şükür kasım Çin takvimi için değil anca kendimi hazırlarım oyüzden ;)

Kızlar ben 1 yıllık yeni evliyim henüz çocuğumuz yok denemede yapmadık henüz Dr gittim hersey normal sadece adet dongum ve günü değişti oda evlilikten :) tabi birazda kilo aldım o yaptı sorun yok şükür kasım Çin takvimi için değil anca kendimi hazırlarım oyüzden ;)

Back