• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Kızlar nerdesınız yaa. Terkettınız burayı. Ben hamılelık testı ysptım negatıf. Pembe lekeyı gorunce ümitlenmiştım. Zaten olmasıda imkansızdı sanırım. Adetım yenı bıttı cunku.

Kızlar nerdesınız yaa. Terkettınız burayı. Ben hamılelık testı ysptım negatıf. Pembe lekeyı gorunce ümitlenmiştım. Zaten olmasıda imkansızdı sanırım. Adetım yenı bıttı cunku.
Canim yumurtlama lekesi ola bilirmi.ovulasyon testin varsa yap.

Canım 25 günde bir oluyosan muhtemelen 11,12 ve 13 günler içinde yumurtlarsın canım keşke dr gidip yumoşunu bir görseydin,,, ölçüp nezaman çatlıyacağının gününü bile söylüyor dr lar ben her ay gittim... Fakat ben zamanlamayı ayarladım ama bizim sepoşlar da bir sıkıntı var herhalde... Eşin öbür döngüde yanında olacakmı... Eylül sende çin takviminde ne gösteriyor benim tabloya göre Ağustos kız Eylül erkek... Senin canım...

yaa kızlar siz bu takvimlere inanıyor musunuz mesela çin takvimi çok araştırdım yabancı sitelerde tamamen farklı bir çok çeşit çin takvimi buldum

yaa kızlar siz bu takvimlere inanıyor musunuz mesela çin takvimi çok araştırdım yabancı sitelerde tamamen farklı bir çok çeşit çin takvimi buldum
Ben hiç inammıyorum canım.aslında hiç bir yönteme inanmıyorum.ama sonradan acaba dememek için yumurtlama günü tek ilişki düşünüyorum.beslenmeyede 100 de 100 olmasada uymaya çalışacam

bende 2 kez mi denesem tek mi denesem bilemedim aslında gönlümden geçen tam çift çizgi olduğunda denemek birde 2 gün sonrasında denemek ama bilemiyorum...

Ben hiç inammıyorum canım.aslında hiç bir yönteme inanmıyorum.ama sonradan acaba dememek için yumurtlama günü tek ilişki düşünüyorum.beslenmeyede 100 de 100 olmasada uymaya çalışacam

eşin ve sen bol bol muz yiyin biz şuan ona başladık bakalım hayırlısı

Canım 25 günde bir oluyosan muhtemelen 11,12 ve 13 günler içinde yumurtlarsın canım keşke dr gidip yumoşunu bir görseydin,,, ölçüp nezaman çatlıyacağının gününü bile söylüyor dr lar ben her ay gittim... Fakat ben zamanlamayı ayarladım ama bizim sepoşlar da bir sıkıntı var herhalde... Eşin öbür döngüde yanında olacakmı... Eylül sende çin takviminde ne gösteriyor benim tabloya göre Ağustos kız Eylül erkek... Senin canım...
Benım ıkı aydır dwgıstı adet gunlerım. Yani bırer gun gerı gelıyor. Mesela bu ay 16 sında beklıyordum 15 ınde oldu. Gecen syda oyle bır gun erken olmustu. Oyuzden bende saşırdım ne yapacagımı canım. Benım aralık ayına kadar kız sanırım çin takvımı. Ama o zamana kadar beklemek ıstemıyorum. Insallah eşimde burda olursa heray deneme düşünüyorum.

bende 2 kez mi denesem tek mi denesem bilemedim aslında gönlümden geçen tam çift çizgi olduğunda denemek birde 2 gün sonrasında denemek ama bilemiyorum...
Ben burda bayagı eskıyım ınanki tek denemeyle aylarca ugrasıp bosuna zaman kaybedenlerde oldu. Ama insan yınede korkuyor haklısın. Ama olacagı varsa olur zaten. Yumurtlama gunu hamıle kalıpda kızı olanlarda oldu. Hersey nasıp. Insallah gönlundekı neyse o gelsın kucagına canım.

Testım yok canım. Keske alsaydım. Sanırım zamanı gectı bu ay. Bakalım rabbım ne zaman nasıp eder.
Test çok iyiymiş.ben geçen sene plansiz bir hamile kalmışdım.eşim yanlışlıkla ovulasyon testi almışdı:KK56: bende ilk defa denedim.ve meğersem yumurtlamam 15 16 ci oluyormuş.ben hep 20 21 diye biliyordum.sitelerde öyle çıkıyordu çünki.

Ben burda bayagı eskıyım ınanki tek denemeyle aylarca ugrasıp bosuna zaman kaybedenlerde oldu. Ama insan yınede korkuyor haklısın. Ama olacagı varsa olur zaten. Yumurtlama gunu hamıle kalıpda kızı olanlarda oldu. Hersey nasıp. Insallah gönlundekı neyse o gelsın kucagına canım.
Haklısın tabii.benim kuzenim hiç bir şey yapmadı.erkek çocuk diye pekde önemsemiyordu.aramiz çok çok iyi olduğu için hep konuşuruz bu konulari.2 kizı vardi.2 gün önce oğlu oldu Maşallah.kaderde ne varsa o olucak zaten.bizimkisi bir umut sadece

Sen ne yaptın. Adet olfunmu canım. Ben doktora gıtmedıgıme cok pişmanım bu ay. Keske gıtseydım yada test alıp takıp etseydım. Zaten yumurta akıntımda yok Ne zaman yumurtladım ben acaba. :(

Back