Süper Anneler - 2011

Her sabah aç karnına 1 çay kaşığı çörek otu, 1 çay kaşığı tarçın, 1 tatlı kaşığı kadar balı karıştırıp macun gibi yapılacak ve dişinizle çörekotlarını ezerek yiyeceksiniz.

Suoer bir paylaşım canim.hepimiz yapalim bunu.zarari yok faydasi var hepimize Allahin izni ile

Canım benimde geçen yıl öyle oldu hatırlarsın kimyasal Vs bende hiçbir sorun çıkmadı eşimin spermleri sorunlu çıktı. Ha ilaç kullanıyorsun eşine ama belkide o ilaçlar eşine yaramıyordur. Bence eşini ikna edip bir dr götür yada olmadı en azından bir Sperm testi yaptır

Slm güzel anneler ve anne adaylari drdan ciktim
Hala parca var iki gun ilac alicam son kez
Iki myom ve sag yumurtalikta kistim
Var diyorum hala gebelik belirtileri devam ediyor meyer temizlenmemis 18mm den 13mm dusmus buyuklugu olmassa yine mecbur kurtaj
Benden haberler bu kadar
seviliyorsunuz

Tekrar gecmiş olsun gurbetım.

Kizlar selam.evde 4 tane ovulasyon testi vardi.tarihine 6 ay kadar kalmis.bende cope atmamak için 3 gündür yapiyorum.simdi resimlerini aticam.diger 3 4 yapmiycam zaten.benim yumurtlama donemi akintim dunden beri gelmiyor

Kızlar adetım bıttı üç gın oldu bıteli. Ama az önce pembe lekeler geldı peceteye. Korkulacak bısey olabılırmiki açık pembe renklıydı.

Himm anladim canim rabbim insallah gönlüne gore verir kac düşük oldu acaba dr ne dedi dusukler icin bisey kullandinmi test falan yapildimi

Cok gecmis olsun canim en kisa zamanda saglina kavusursun i,insallah

Kizlar selam.evde 4 tane ovulasyon testi vardi.tarihine 6 ay kadar kalmis.bende cope atmamak için 3 gündür yapiyorum.simdi resimlerini aticam.diger 3 4 yapmiycam zaten.benim yumurtlama donemi akintim dunden beri gelmiyor
Belki gecti sen anlamadin canim resimleri at bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…