- 7 Şubat 2014
- 2.004
- 2.863
- 333
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.501
Suoer bir paylaşım canim.hepimiz yapalim bunu.zarari yok faydasi var hepimize Allahin izni ileHer sabah aç karnına 1 çay kaşığı çörek otu, 1 çay kaşığı tarçın, 1 tatlı kaşığı kadar balı karıştırıp macun gibi yapılacak ve dişinizle çörekotlarını ezerek yiyeceksiniz.
Canım benimde geçen yıl öyle oldu hatırlarsın kimyasal Vs bende hiçbir sorun çıkmadı eşimin spermleri sorunlu çıktı. Ha ilaç kullanıyorsun eşine ama belkide o ilaçlar eşine yaramıyordur. Bence eşini ikna edip bir dr götür yada olmadı en azından bir Sperm testi yaptırCanım ya benimki bir yıldır olmuyor... Gittiğim dr lara sordum cevap bile vermediler... Bende nette çok araştırdım fakat bu konuyla ilgili hiç bir konuya rastlamadım... Ama yumurtlama kalitesini baktırdım orda bir sıkıntı çıkmadı... Artık uzayan yuma yakın olan akıntıdan eser yok... İnşallah seninki uzun sürmez...(
Söylediklerine okadar içten inanmak istiyorumki anlatamam....Lutfen ümitsizliğe kapılma canım. Hersey yokuna gırecek. Ummadıgın bıranda gelecek paşan sana
Tekrar gecmiş olsun gurbetım.Slm güzel anneler ve anne adaylari drdan ciktim
Hala parca var iki gun ilac alicam son kez
Iki myom ve sag yumurtalikta kistim
Var diyorum hala gebelik belirtileri devam ediyor meyer temizlenmemis 18mm den 13mm dusmus buyuklugu olmassa yine mecbur kurtaj
Benden haberler bu kadar
seviliyorsunuz
Himm anladim canim rabbim insallah gönlüne gore verir kac düşük oldu acaba dr ne dedi dusukler icin bisey kullandinmi test falan yapildimiCanım benim üç kızım var drumun tavsiyesiyle erkek diyetiylegirdim bu yola bir buçuk seneden beri uğraşıyorum... Eskiden korunmayı bıraktığım ay hemen hamile kalırdım, şimdide düşükler oldu. Ne hikmetse Rabbim nasip etmiyor...
Cok gecmis olsun canim en kisa zamanda saglina kavusursun i,insallahSlm güzel anneler ve anne adaylari drdan ciktim
Hala parca var iki gun ilac alicam son kez
Iki myom ve sag yumurtalikta kistim
Var diyorum hala gebelik belirtileri devam ediyor meyer temizlenmemis 18mm den 13mm dusmus buyuklugu olmassa yine mecbur kurtaj
Benden haberler bu kadar
seviliyorsunuz
Belki gecti sen anlamadin canim resimleri at bakalımKizlar selam.evde 4 tane ovulasyon testi vardi.tarihine 6 ay kadar kalmis.bende cope atmamak için 3 gündür yapiyorum.simdi resimlerini aticam.diger 3 4 yapmiycam zaten.benim yumurtlama donemi akintim dunden beri gelmiyor
Canim resimler yukarda.attimBelki gecti sen anlamadin canim resimleri at bakalım
31 32 günde bir olurum.Cnm kaç günde bir adet oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?