Süper Anneler - 2011

Her Aneye Lazım kitabı aldım okuyup ordan bebek denemesi yapan var mı?

Evet canimCanim ikinizde sirtustu yattiginiz zaman esinin saginda olacan sende sagina donecen esin ne tarafa donerse dönsün onemli olan senin sagda ve saga dönük uyuman ve derin ilişki

Anlatabildim insallah

Bak bu kitapta diyor ki, erkek kadının sağında, kadın erkeğin solunda yatarlar, sonra erkek kalkıp,cima ederlerse, çocuk Allah-u Teala'nın izni ile erkek olur diyor. Ben en iyisi ikisini de deniyim :)

Tamam hanımlar akşam eve gidince sizinle paylaşayım hatta daha önce burada paylaştığım dualarda vardı onlara da bakabilirsiniz.

Erkek bebek için özellikle Yusuf suresini 7 gün günde bir defa okumamızı belirtiyor ben yinede akşam bakacağım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)

Sıkıntılarınızdan kurtulmak, her hangi bir dileğinize kavuşmak için Fetih suresi çok makbul olan ve denenmiş bir suredir. Bu sure 7 günde 41 defa okunmuş olur. Fakat bunun okuma usulü vardır. Fetih suresini okumaya Cumartesi günü başlanır. Bunun için güzelce bir abdest alın(gusul abdesti olursa daha da iyi olur.) İki rekat namaz kılın Allah rızası için. Önce 3-5 ya da 7 defa“Estağfirullah”çekin. Arkasından bir salavat okuyun ve niyetinizi yapın. Şimdi okuma usulünü anlatacağım. Toplamda 41 defa okumuş oluyorsunuz. Ardından dileğinizi tüm içtenliğinizle Allah’a yalvararak isteyin. Fetih suresi adı üstünde fethetmek demek, kurtuluş demektir. Dilerim tüm kardeşlerimin hayır olan istek ve arzuları gerçekleşir.

Cumartesi günü 1 defa okuyun (yani fetih suresini)

Pazar günü 3 defa okuyun

Pazartesi günü 5 defa okuyun

Salı günü 7 defa okuyun

Çarşamba günü 7 defa okuyun

Perşembe günü 7 defa okuyun

Cuma günü sela okunmadan 11 defa okuyun.

O kıtaptamı yazıyor bu bılgıler canım

Hayır canım bu suresiyi çok önceden bulmuştum ama deneyen arkadaşlarım bu surenin faydasını gördü hatta bende deneyeceğim inşallah

Arkadaşlar bir arkadaşım bana ben Meryem Suresini okudum oğlum oldu. Deyip bana tavsiye ediyor... Bende halk arasında kız çocuk için okunur bilirim... Nedersiniz acaba okusammı...

Arkadaşlar bir arkadaşım bana ben Meryem Suresini okudum oğlum oldu. Deyip bana tavsiye ediyor... Bende halk arasında kız çocuk için okunur bilirim... Nedersiniz acaba okusammı...

Açıkcası canım bende öyle duydum zaten bizler ne yapsak boş sadece Allah'a tevekkül etmeliyiz bol bol dua etmeliyiz ama bende Yusuf suresini duydum hatta en yakın arkadaşlarım bana yusuf suresini ve sağa yatma olayını söylediler onların dünya tatlısı oğulları var bende böyle deneyeceğim...

Canim meryem suresi bebegin olmasi icin ama icinde kiz bebekte geciyor niyet onemli olan ama yusuf suresini okursan daha iyi erkek bebk icin ben iyle biliyorum ben meryem suresini gebelik baslamadan okumaya basladim cinsiyeti ogrenene kadar devam ettim tabii sonrasinda birakmadaim yasine devam ettim kizim olmasını istiyorum kizim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…