- 7 Şubat 2014
- 2.005
- 2.863
- 333
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.301
Evet canimCanim ikinizde sirtustu yattiginiz zaman esinin saginda olacan sende sagina donecen esin ne tarafa donerse dönsün onemli olan senin sagda ve saga dönük uyuman ve derin ilişkiSelverrr Bacım kafam karıştı:) şimdi ben sağa dönük yatarım eşinde bana dönük yatar yani yuzyuzeyiz eşim benim sağımda kalır bende onun soluna düşmüş olurum sen diyosunki esinin sağına geç ilişki sonrası arkana dön yat dimi :) yani öyle sağına yat diyosun :)
Anlatabildim insallahSelverrr Bacım kafam karıştı:) şimdi ben sağa dönük yatarım eşinde bana dönük yatar yani yuzyuzeyiz eşim benim sağımda kalır bende onun soluna düşmüş olurum sen diyosunki esinin sağına geç ilişki sonrası arkana dön yat dimi :) yani öyle sağına yat diyosun :)
Doğru demis canim aynen benimde oyle oldu oglumda uyuyor kizimda
Canim bu kitapta kiz icin degisik biseyler varmi acabs paylasirsan sevinirim bende kizim olmasini cok ıstiyorum
Nerden aldın bu kıtabı canımHer Aneye Lazım kitabı aldım okuyup ordan bebek denemesi yapan var mı?
Canımerkek bebek için okunan sureyı bana kopyalarmısınEvet canimCanim ikinizde sirtustu yattiginiz zaman esinin saginda olacan sende sagina donecen esin ne tarafa donerse dönsün onemli olan senin sagda ve saga dönük uyuman ve derin ilişki
Nerden aldın bu kıtabı canım
O kıtaptamı yazıyor bu bılgıler canımSıkıntılarınızdan kurtulmak, her hangi bir dileğinize kavuşmak için Fetih suresi çok makbul olan ve denenmiş bir suredir. Bu sure 7 günde 41 defa okunmuş olur. Fakat bunun okuma usulü vardır. Fetih suresini okumaya Cumartesi günü başlanır. Bunun için güzelce bir abdest alın(gusul abdesti olursa daha da iyi olur.) İki rekat namaz kılın Allah rızası için. Önce 3-5 ya da 7 defa“Estağfirullah”çekin. Arkasından bir salavat okuyun ve niyetinizi yapın. Şimdi okuma usulünü anlatacağım. Toplamda 41 defa okumuş oluyorsunuz. Ardından dileğinizi tüm içtenliğinizle Allah’a yalvararak isteyin. Fetih suresi adı üstünde fethetmek demek, kurtuluş demektir. Dilerim tüm kardeşlerimin hayır olan istek ve arzuları gerçekleşir.
Cumartesi günü 1 defa okuyun (yani fetih suresini)
Pazar günü 3 defa okuyun
Pazartesi günü 5 defa okuyun
Salı günü 7 defa okuyun
Çarşamba günü 7 defa okuyun
Perşembe günü 7 defa okuyun
Cuma günü sela okunmadan 11 defa okuyun.
Arkadaşlar bir arkadaşım bana ben Meryem Suresini okudum oğlum oldu. Deyip bana tavsiye ediyor... Bende halk arasında kız çocuk için okunur bilirim... Nedersiniz acaba okusammı...
canim hangi duayi istiyosun erkek bebek icin var ama hangisiCanımerkek bebek için okunan sureyı bana kopyalarmısın
Canim meryem suresi bebegin olmasi icin ama icinde kiz bebekte geciyor niyet onemli olan ama yusuf suresini okursan daha iyi erkek bebk icin ben iyle biliyorum ben meryem suresini gebelik baslamadan okumaya basladim cinsiyeti ogrenene kadar devam ettim tabii sonrasinda birakmadaim yasine devam ettim kizim olmasını istiyorum kizim olduArkadaşlar bir arkadaşım bana ben Meryem Suresini okudum oğlum oldu. Deyip bana tavsiye ediyor... Bende halk arasında kız çocuk için okunur bilirim... Nedersiniz acaba okusammı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?