- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #64.261
Cnm inciri akşam zeytinyağın içine koydu eşi ve kendi yedi sabahlari aç karnina birde kecıboynuzu özu nu her akşam eşine içirmişti.Canım sen esıne incir yada keçiboynuzu suyu falan içirdinmi hamıle kalmadan önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm inciri akşam zeytinyağın içine koydu eşi ve kendi yedi sabahlari aç karnina birde kecıboynuzu özu nu her akşam eşine içirmişti.Canım sen esıne incir yada keçiboynuzu suyu falan içirdinmi hamıle kalmadan önce
Amin canım inşallah Rabbim seninde evlatlarını bağışlasın inşallah. Güzel bir şekilde motive olmana Çok sevindim. Seninle grupta heyecan ile geçirdiğimiz günler geliyorda yaşadığın acı çok büyük. O Yüzden inşallah Rabbim çabuk doldursun yerini inşallahAmin canim insallah Allah razi olsun rabbim cocuklarina saglik versin insallah evet tatildeyim dönüşüm muhtesem olacak yeni umutlarla rabbim bizlere saglikli evlatlarla mujdeler insallah
İşte asıl mesele bu canım oğlumda sık ilişki denememin asıl sebebi kızlarımda sık ilişki olmaması çok düşündüm ozamanlar tabiki yum günü Vs bilmiyordum ama iyice düşününce kızlarımda en fazla iki ilişki yada tek ilişki ile hamile kalmışım. Kürtaj olduğum bebekte de az ilişki olmuştu oda kız oldu. Ozaman dedim sık ilişki deneyelim yani kızların tam tersini denedim. Ve şunu çıkardım eşimin spermleri sık ilişki ile sürekli yenilendi ve y ler daha canlı kaldı öyle olunca y döllendi. O yüzden diyorumki bu yöntemler herkeste işe yaramıyor. Neticede kadın olsun erkek olsun herkesin vucudu bedeni farklıdır ve farklı tepkiler veriyor. O Yüzden deneme yapacaklar önceki çocuklarına bakarak tersini yapsınlargijnij oğlunda sık ilşkiyle hamile kaldın peki kızlarında nasıl oldu ?
yok canım.Senin söylediğin incir kürü ve havuç kürü onlar bakarsan ilk sayfada detaylı yazıyor. Ben sadece eşime zeytinyağında bekletilmiş incir ve akşam uyumadan önce keçiboynuzu özü içirdim okadar. O incir kürü dediğin erkek değil kadın içiyor yumurtalar içinCanım sen esıne incir yada keçiboynuzu suyu falan içirdinmi hamıle kalmadan önce
Canım sen at buraya resimleri yada benim özelime ben yorumlatayım senin içinNub dan anlayan var mı çift yumurta ikizlerinin cinsiyetleri hala net değil
Haklısın herkesin durumu farklı olabilir bende 2 kızımda sık ilişkiyle hamile kaldım senin tam tersin adet bitiminden yumun sonuna kadar deniyorduk ikisindede gebe bir türlü kalamadım dr da bana yum günlerini söylerdi hesabı yapıp tabi ben yum hesaplama falan bilmiyordum sancı akıntıda onun dediğini yaptım aynı doktordu iki kızımda ama dr mesala adetin 11. günü başla gün aşırı yap derdi 16.güne kadar ama ben adet bitiminden başlardım biraz ara verip 11.günden 16.güne kadar kadar denerdik işte ama şu var eşim isteksiz olurdu sık denemekten bu gebeliğimde eşim dinlenmişti çok denemede olmadı hatta ilişki sayısıda bu ay az oldu ama yum zamanı 2 deneme oldu sadece bakalım farklı olacakmı bu sefer.ilk kızımdan öncede bir düşüğüm oldu adetin bittiği gün gebe kaldım o ilişiden gebe kaldım kesin biliyorum düştü o bebeğim 8 haftalıkken...İşte asıl mesele bu canım oğlumda sık ilişki denememin asıl sebebi kızlarımda sık ilişki olmaması çok düşündüm ozamanlar tabiki yum günü Vs bilmiyordum ama iyice düşününce kızlarımda en fazla iki ilişki yada tek ilişki ile hamile kalmışım. Kürtaj olduğum bebekte de az ilişki olmuştu oda kız oldu. Ozaman dedim sık ilişki deneyelim yani kızların tam tersini denedim. Ve şunu çıkardım eşimin spermleri sık ilişki ile sürekli yenilendi ve y ler daha canlı kaldı öyle olunca y döllendi. O yüzden diyorumki bu yöntemler herkeste işe yaramıyor. Neticede kadın olsun erkek olsun herkesin vucudu bedeni farklıdır ve farklı tepkiler veriyor. O Yüzden deneme yapacaklar önceki çocuklarına bakarak tersini yapsınlar
yok canım.Senin söylediğin incir kürü ve havuç kürü onlar bakarsan ilk sayfada detaylı yazıyor. Ben sadece eşime zeytinyağında bekletilmiş incir ve akşam uyumadan önce keçiboynuzu özü içirdim okadar. O incir kürü dediğin erkek değil kadın içiyor yumurtalar için
@gurbet güzeli nerdesın canım nasılsın
7 agustosta ilacla dusuk yaptim kanama hala devam ediyor canim 24 agustosta kontrol varNasılsın ne yaptın kurtajmı oldun yoksa..durumun nasıl ıyıyemı gıdıyor ınsallah canım..merak ettım seni
Bende kecıboynuzu pekmezı var oda olurmukiCnm inciri akşam zeytinyağın içine koydu eşi ve kendi yedi sabahlari aç karnina birde kecıboynuzu özu nu her akşam eşine içirmişti.
Cok geçmiş olsun allah yardımcın olsun canım7 agustosta ilacla dusuk yaptim kanama hala devam ediyor canim 24 agustosta kontrol var
Gijnij canım yusuf suresini üzerinde taşıyan hamilelerin oğlu oluyormuş tavsiye ediliyor sen yapmismiydin bide yaptirsan çok uzun yusuf suresi yazmak biraz zor gibi fikir verirmisinCanım Sol kasığımda çok ağrı vardı öyle hatırlıyorum. Çünkü zaten Soldan yumurtam olmuştu ondan dolayıda sanırım solda çok ağrı oldu. Birde belim çok ağlıyordu. Belki işine yarar
Cok gecmis olsun canim en kisa zamanda sagligina kavusursun hayirlisiya yine saglikli gebelik gecirirsin insllah7 agustosta ilacla dusuk yaptim kanama hala devam ediyor canim 24 agustosta kontrol var
Evet canım onu bende duydum onu özel.bir şekilde yazılıyordu elleGijnij canım yusuf suresini üzerinde taşıyan hamilelerin oğlu oluyormuş tavsiye ediliyor sen yapmismiydin bide yaptirsan çok uzun yusuf suresi yazmak biraz zor gibi fikir verirmisin
Tesekkur ederim fotokopisi tasiyim rabbime teslim olup diliyoruz o en iyisini bilir.ben okumayada devam edeyim bi yandanEvet canım onu bende duydum onu özel.bir şekilde yazılıyordu elle
yazılıp üzerinde taşımak gerekiyormuş ama ben yapmadım. Onun yerine okudum ben. Çok uzun bir sure onu çok iyi bilen birinin yazması gerekiyor. Ama fotokopi çekipte o şekilde taşıyanlar da var
Cnm sen ne zaman deneyeceksin neler yapıyorsun bizimle paylaşabilirsin??Tesekkur ederim fotokopisi tasiyim rabbime teslim olup diliyoruz o en iyisini bilir.ben okumayada devam edeyim bi yandan
Cok geçmiş olsun allah yardımcın olsun canım
Cok gecmis olsun canim en kisa zamanda sagligina kavusursun hayirlisiya yine saglikli gebelik gecirirsin insllah
sagolun kizlar Allah razi olsun dilediginize kavusun insAllahGurbetGuzeli geçmiş olsun Rabbim gönlüne göre versin yardım etsin...
merhabalar, siz de kız bebek istiyorsunuz demek. ben kızıma hamile kaldığım sıralar balık çok tüketirdim bi de adet biter bitmez tek ilişki oldu. belki işine yarayabilir canım. bi de çin takvimine göre kız çıkıyordu. bi de ne kadar doğru payı var bilmem ama her falda yakında kız bebeğin olacak diye bi yorum buluyordum, rüya tabirlerinde, kahve fallarında vs. biz beklemiyorduk süpriz bir şekilde oldu. beklenmedik bi gebelikti. ama olunca oldu artık şimdi paylaşılamayan bebek oldu.Merhaba arkadaslar herkes erkek bebek icin sormus kiz bebek icin formulleri sayacak falan yokmu bende kizim olsun istiyorum ama herkes erkek bebek istiyor rabbim herkesin gonlune gote versin insallah erkek isteyene erkek kiz isteyene hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Cok sagol canim ama ben kizimda baliktan tiksindim bide adet bitiminden sonra tek iliskiyle ogullarima hamile kaldim ama çin takvimine gore yapmistim kızımı tutmustu yine ayni sekilde deneyecegim sezeryanla dogum yaptim 3 ayin dolmasini bekliuorim eylul yada kasim kiz bebk diyor cinde kismet bakalimmerhabalar, siz de kız bebek istiyorsunuz demek. ben kızıma hamile kaldığım sıralar balık çok tüketirdim bi de adet biter bitmez tek ilişki oldu. belki işine yarayabilir canım. bi de çin takvimine göre kız çıkıyordu. bi de ne kadar doğru payı var bilmem ama her falda yakında kız bebeğin olacak diye bi yorum buluyordum, rüya tabirlerinde, kahve fallarında vs. biz beklemiyorduk süpriz bir şekilde oldu. beklenmedik bi gebelikti. ama olunca oldu artık şimdi paylaşılamayan bebek oldu.
Cok sagol canim ama ben kizimda baliktan tiksindim bide adet bitiminden sonra tek iliskiyle ogullarima hamile kaldim ama çin takvimine gore yapmistim kızımı tutmustu yine ayni sekilde deneyecegim sezeryanla dogum yaptim 3 ayin dolmasini bekliuorim eylul yada kasim kiz bebk diyor cinde kismet bakalim