• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

GurbetGuzeli canım senin için ve düşük yapanlar için yazıyorum insan suresini okuyun ve yazıp üzerinizde taşıyın ben ilk bebeğimde öyle yaptım arkadaşda aynını denedi bebeklerimizi kucagımıza selametle aldık...

Duaların en çok kabul olduğu vakitler

Ezan okunurken ve ezan ile kamet arasında yapılan dua.
Kur’an okunurken, Kur’an-ı kerim hatmedilince…
Kâbe-i şerifi görünce…
Yağmur yağarken…
Düşmanla karşılaşınca, zulme uğrayınca…
Cemaat halinde iken, farz namazlardan sonra, kalbinde incelik hissettiği an…
Esma-i hüsna ile, ism-i a’zam ile dua edince..
(Her gece seher vakti, Allahü teâlâ buyurur ki: İstiğfar eden yok mu, affedeyim. İsteyen yok mu, vereyim, duasını kabul edeyim.) [Müslim]
Cuma günü ve gecesi, Recebin ilk, Şabanın 15. gecesi, Bayramın birinci geceleri, Arefe günü, Ramazan gün ve geceleri, iftar zamanı edilen dualar makbuldür.
(Şu beş gecede yapılan dua kabul olur: Regaib, Berat ve Cuma gecesi ile Ramazan ve Kurban bayramının birinci gecesi.) [İbni Asakir]

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun benim sana tavsiyem bol bol istiğfar et sonra dua et çünkü bilerek yada bilmeyerek günah işlemiş olabiliriz. Önce arınmak sonra Allah'a teslim olmak gerek. ..
Aynen canim hic isyan etmedim rabbim verdi rabbim aldi yine verecek allahin izniyle insallah onemli olan hayirlsi saglikli olmalari

İlk çocuğum kız meryem suresi okudum çocugum olması için düşüğüm olduğu için önceden 2.de yusuf suresi 1 2 kere okudum okuyamadım yani tam olarak şimdide gebelikten önce denemelerde hep okudum muhammed yusuf ibrahim surelerini regli olana kadar ama gebe kalamadım geçen ay 30 temmuzdan yani denemeden beri bu 3 sureyi okuyorum ama geçen hafta misafirim çok geldi yatılıydı hep 3 gün okuyamadım ne yapmam lazım 3 günü nasıl telefi edecem yine başladım tabi misafirler gittikten sonra.Ali imran suresi 38.ayetide kızlar sabah namazında okuyun ...benim arkadaş Yusuf suresini safa vakti günü geçtikten bebeğin cinsiyeti belli olana kadar okumuş safa vakti ne zaman bilen varmı seher vakti değil galiba ?
Canim 3 gun fazla okursun sonucta hamile kalip cinsiyeti ogrenene kadar oku
İlk çocuğum kız meryem suresi okudum çocugum olması için düşüğüm olduğu için önceden 2.de yusuf suresi 1 2 kere okudum okuyamadım yani tam olarak şimdide gebelikten önce denemelerde hep okudum muhammed yusuf ibrahim surelerini regli olana kadar ama gebe kalamadım geçen ay 30 temmuzdan yani denemeden beri bu 3 sureyi okuyorum ama geçen hafta misafirim çok geldi yatılıydı hep 3 gün okuyamadım ne yapmam lazım 3 günü nasıl telefi edecem yine başladım tabi misafirler gittikten sonra.Ali imran suresi 38.ayetide kızlar sabah namazında okuyun ...benim arkadaş Yusuf suresini safa vakti günü geçtikten bebeğin cinsiyeti belli olana kadar okumuş safa vakti ne zaman bilen varmı seher vakti değil galiba ?
Canim hamile kalmadan okumaya basliyosun sayisina takilma cinsiyeti ogrenene oku derim ben oyle,yapmistim fazla sayi tutmadim onemli olan inananrak okumak Allah gonlumuze gore saglikli hayirli evlatlat versin

Dileklerin Kabulü İçin Okunacak Dua(Nihat HATİPOĞLU):
Nihat HATİPOĞLU bu dua için bizzat "kendimde Allahtan bir isteğim,bir hacetim,bir dileğim olduğunda,bu duaları sık sık okurum" deyip bunun altını çizmiş ve bu duaları tavsiye etmiştir.

Dileklerin kabulü için iyi bir kul olmamız, vazifelerimizi yerine getirmemiz gerekmektedir. Sadece dualardan beklentimiz olmamalı önce sebepleri ortaya koymalıyız. Dileklerin kabulü için dua olarak Nihat HATİPOĞLUcanlı yayında şu duayı tavsiyede bulunmuştur;

Dileklerin Kabulü İçin Dua

''Kullarını bağışlayan onlara cömert olan Allah'tan başka yaratıcı yoktur. Büyük arşın sahibi olan Allah bütün eksiklerden uzaktır. Hamd, alemlerin Rabbi olan Allah'a dır.

Ya rabbi;Senin rahmetini, mağfiretinin büyüklüğünü dilerim. Bütün günahlardan ve kötülüklerden beni koru. Bütün iyiliklere de beni yönelt. Bağışlanmamış günahımı bırakma ya Rabbi! Sıkıntılarımı gider, rızana uygun olan bütün isteklerimi kabul et. Ey merhamet sahibi olan Rabbim...!''

Cuma günü hangi saat'e olursa olsun kıbleye yönelik oturup bu mübarek duayı 7 defa okursa dua kabul olurmuş.
"La ilahe ille ente ya hannanu ya mennenu ya bediussemavati vel erde ya zel celali vel ikram."

Yatsı namazını kıldıktan Sonra sağ ve sola bakmadan ve kıpırdamadan Konuşmadan.

7 fatiha Şerif okursa Kişi ve Dileğini söylerse Muhakkak kabul Olur.
Teheccüt namazları da Çok önemlidir arkadaşlar.
Çünkü Allah teala deniyor,Kim Teheccüte kalkacak diye.
Kim ne isteyecek diye.

O yüzden Teheccüt namazlarıda çok önemlidir.

Herhangi bir kimse cuma gecesi (perşembeyi cumaya bağlayan gece) her ne hayırlı dileği için olursa olsun 100 kere : "Essalatü ves-selamü aleyke ya seyyidi ya rasulallah huz bi yedi.kallet hileti edrikni."salavat-ı şerifini okursa dileği gerçekleşir, bu dünya ve ahirete ait hayırlı muratlarına erişir.

20150818_191822.jpg

Dileklerin Kabulü İçin Okunacak Dua(Nihat HATİPOĞLU):
Nihat HATİPOĞLU
bu dua için bizzat "kendimde Allahtan bir isteğim,bir hacetim,bir dileğim olduğunda,bu duaları sık sık okurum" deyip bunun altını çizmiş ve bu duaları tavsiye etmiştir.

Dileklerin kabulü için iyi bir kul olmamız, vazifelerimizi yerine getirmemiz gerekmektedir. Sadece dualardan beklentimiz olmamalı önce sebepleri ortaya koymalıyız. Dileklerin kabulü için dua olarak Nihat HATİPOĞLUcanlı yayında şu duayı tavsiyede bulunmuştur;

Dileklerin Kabulü İçin Dua

''Kullarını bağışlayan onlara cömert olan Allah'tan başka yaratıcı yoktur. Büyük arşın sahibi olan Allah bütün eksiklerden uzaktır. Hamd, alemlerin Rabbi olan Allah'a dır.

Ya rabbi;Senin rahmetini, mağfiretinin büyüklüğünü dilerim. Bütün günahlardan ve kötülüklerden beni koru. Bütün iyiliklere de beni yönelt. Bağışlanmamış günahımı bırakma ya Rabbi! Sıkıntılarımı gider, rızana uygun olan bütün isteklerimi kabul et. Ey merhamet sahibi olan Rabbim...!''

Cuma günü hangi saat'e olursa olsun kıbleye yönelik oturup bu mübarek duayı 7 defa okursa dua kabul olurmuş.
"La ilahe ille ente ya hannanu ya mennenu ya bediussemavati vel erde ya zel celali vel ikram."

Yatsı namazını kıldıktan Sonra sağ ve sola bakmadan ve kıpırdamadan Konuşmadan.

7 fatiha Şerif okursa Kişi ve Dileğini söylerse Muhakkak kabul Olur.
Teheccüt namazları da Çok önemlidir arkadaşlar.
Çünkü Allah teala deniyor,Kim Teheccüte kalkacak diye.
Kim ne isteyecek diye.

O yüzden Teheccüt namazlarıda çok önemlidir.

Herhangi bir kimse cuma gecesi (perşembeyi cumaya bağlayan gece) her ne hayırlı dileği için olursa olsun 100 kere : "Essalatü ves-selamü aleyke ya seyyidi ya rasulallah huz bi yedi.kallet hileti edrikni."salavat-ı şerifini okursa dileği gerçekleşir, bu dünya ve ahirete ait hayırlı muratlarına erişir.
Paylaşımın icin cok saol canim Allah razi olsun

Aynen canim hic isyan etmedim rabbim verdi rabbim aldi yine verecek allahin izniyle insallah onemli olan hayirlsi saglikli olmalari
INSALLAH SELVER
ben cidden seni gecırıyorum aklımdan,
ınsallah dunyalar guzelı bır kızın olur, saglıklı sıhhatli.
Allahım okadar buyuk ki, sen ısyan etmek yerine yine O' na sıgınmıssın, bu okadar kıymetli ki..
cok sukur, buna da sukur

INSALLAH SELVER
ben cidden seni gecırıyorum aklımdan,
ınsallah dunyalar guzelı bır kızın olur, saglıklı sıhhatli.
Allahım okadar buyuk ki, sen ısyan etmek yerine yine O' na sıgınmıssın, bu okadar kıymetli ki..
cok sukur, buna da sukur
Insallah canim aynen canim mevla ne eylerse guzel eyler her zman hayirlisini istedim o daha iyi bilir dedim rabbim kimseyi anasiz hicbir anneyide evlatsiz birakmasin insllah herkesin gonlune gore versin

Insallah canim aynen canim mevla ne eylerse guzel eyler her zman hayirlisini istedim o daha iyi bilir dedim rabbim kimseyi anasiz hicbir anneyide evlatsiz birakmasin insllah herkesin gonlune gore versin
amiinn
benı pazartesi gunu elektrik carpti, ve duvara fırlattı. hastaneye filan gittik, iyiyim simdi.
ama ya bana bısey olsaydı kızıma canıma benden daha iyi kim bakardı ki, o napardı :(
okadar etkisindeyim ki, Allah ım sen hıc bır bebegı annesiz bırakma. Amin

amiinn
benı pazartesi gunu elektrik carpti, ve duvara fırlattı. hastaneye filan gittik, iyiyim simdi.
ama ya bana bısey olsaydı kızıma canıma benden daha iyi kim bakardı ki, o napardı :KK43:
okadar etkisindeyim ki, Allah ım sen hıc bır bebegı annesiz bırakma. Amin
Ayy Allah korumus canim senii evladina bagislamis cok gecmis olsun hersey olabilirdi rabbim korusun

Hanımlar günaydın... Eylül'ün ilk haftası tatile gideceğim ama hiç heyecanlı değilim benim tek derdim tatil bitsin hemen bebiş çalışmasına başlamak artık vücudum buna hazır duygularım bu yönde ağır basıyor... 1 yıllık evliyiz ve ikimize ait miniğimiz olsun istiyorum, aslında relax olmak istiyorum hamile kalmak ayrı bir şey cinsiyetinin erkek olmasını istemek ayrı bir şey açıkcası çok mu şey istiyorum ben yaa Allah'ım benim gibi düşünen herkesin gönlüne göre verir inşallah.

Back