• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

balık çok tüketenlerin kızı olduğuna bende çok rastladım acaba bilimsel bir açıklaması var mı ki? Keşke erkek bebek içinde bir formül olsaydı :KK43:
Ben ogullarimda cok balik tukettim bende var bi terslik erkek bebekte esim vitamin ilaclari kullaniyordu bide cok muz yiyordu bide 10 gun iliski olmuyordu bekliyoduk sagima yatarim genelde 2 oglum var ama kizimda soluma yattim

Ben ogullarimda cok balik tukettim bende var bi terslik erkek bebekte esim vitamin ilaclari kullaniyordu bide cok muz yiyordu bide 10 gun iliski olmuyordu bekliyoduk sagima yatarim genelde 2 oglum var ama kizimda soluma yattim
demek herkesin farklı bünyesine göre farklı yöntem denemesi lazım. kızıma ben de soluma yatmıştım. hep sol kasığımda ağrısı oldu. peki erkek bebeklerine hamileyken sağ kasığında mı ağrı vardı sol kasığında mı?

benim eşimde çok muz yiyor evet bende sağıma yatarım ama şu 10 gün ilişki olayını biraz açar mısın? Yani 10 gün hiç mi ilişki olmuyordu? ya da 10 gün içerisinde oluyor ama sadece 1 kez mi işlem oluyordu?

arkadaşlar bence sağ sol olayına takılmayın.

ben kızıma sağımdan yumurtlamıştım sağımda hissettim hep.

şimdide solumda ağrılar hissediyorum çekilmeler, hamilemiyim bilmiyorum ama bununla ilgili olmayabilir.

işyerinden arkadaşım genç ızlığında sağ yumurtalığı alınmış , ilk oğlu olmuş , şimdide kızına hamile

benim eşimde çok muz yiyor evet bende sağıma yatarım ama şu 10 gün ilişki olayını biraz açar mısın? Yani 10 gün hiç mi ilişki olmuyordu? ya da 10 gün içerisinde oluyor ama sadece 1 kez mi işlem oluyordu?
10 gun hic iliski olmuyor adetten temizlendigim gece tek iliski oluyor tabi o ay icerisinde yine iliski oluyor ama korunmali oluyor esimin saginda saga donup cenin seklinde yatarim

şimdide solumda ağrılar hissediyorum çekilmeler, hamilemiyim bilmiyorum ama bununla ilgili olmayabilir.

işyerinden arkadaşım genç ızlığında sağ yumurtalığı alınmış , ilk oğlu olmuş , şimdide kızına hamile
Canim bende kizima sagimdan yumurtladim ama soluma donup yattim ogullarimda solumdan yumurtladim ama sagima donup yattim

demek herkesin farklı bünyesine göre farklı yöntem denemesi lazım. kızıma ben de soluma yatmıştım. hep sol kasığımda ağrısı oldu. peki erkek bebeklerine hamileyken sağ kasığında mı ağrı vardı sol kasığında mı?
Canim ogullarimda hic kasik sancisi cekmedim ama kizimda sag kasigim da sanci vardi ve dr sordum sagda demisti

Arkadaslar erkek bebk icin Ali imran suresi 38.ayetini 41 gun yani cinsiyeti ogrenene kadar okuyun bide yusuf suresi ben kizimda meryem suresini ve ali imran suresi 36. Ayetini gebelik dusundugum gunden itibaren cinsiyetini ogrenene kadar okudum

tüh bu sağ sol olayı da elimizde kaldı :/ açıkçası kısmet demekki.

tüh bu sağ sol olayı da elimizde kaldı :/ açıkçası kısmet demekki.
Canim sen takilma kiz istiyosan soluna erkek istuyosan sagina don yat bu sagina soluna yatma olayiyla rahimde saginda solunda oluyir bebek olayi farkli bence ona bakarsan bende dedim sola donersem ogullarim solda oldu kizim olmaz diye dusundum ama yatakla rahim arasinda ters oluyor ogullarim soldaydi soluma yattim kizim oldu

10 gun hic iliski olmuyor adetten temizlendigim gece tek iliski oluyor tabi o ay icerisinde yine iliski oluyor ama korunmali oluyor esimin saginda saga donup cenin seklinde yatarim

canım eşimin sağında sağa dönüp yatarım demişsinya ozaman eşine arkanı dönerek yatmış oluyorsun değilmi çünkü bende sağa dönerek yatarım ama eşim benim sağımda ben onun solunda kalıyorum...

offf Allah'ım Kasım ayında ilk denemeyi gerçekleştireceğiz inşallah o ay oğlumuza hamile kalırım ama inanın aklım o kadar karışık ki adetten temizlendikten hemen sonra mı yoksa ortasında mı deneme yapalım bilemedim :( ben en iyisi bu ay adette sonra hemen ovulasyon testine başlayarak vücudumu bir kontrol edeyim ona göre denemeyi gerçekleştireyim...

Yani ya Kasım 6 'sında ovulasyon tarihimde yada Kasım 24'ünde bitiminde hemen deneme yapacağım... Tek çarem bol bol dua etmek olacak lütfen sizde benim için dua edin.

selverrr peki adet döngün kac gün? birde oğulların için herhangi bir takvim uyguladın mı çin falan?

Arkadaslar erkek bebk icin Ali imran suresi 38.ayetini 41 gun yani cinsiyeti ogrenene kadar okuyun bide yusuf suresi ben kizimda meryem suresini ve ali imran suresi 36. Ayetini gebelik dusundugum gunden itibaren cinsiyetini ogrenene kadar okudum
Selver bende Ali İmran suresi 38.ayetin erkek çocuk için okunduğunu duydum Saffat suresi 100.ayet var birde...

canım eşimin sağında degistirmistrım demişsinya ozaman eşine arkanı dönerek yatmış oluyorsun değilmi çünkü bende sağa dönerek yatarım ama eşim benim sağımda ben onun solunda kalıyorum...
Hayir canim esime dönük uyuyorum saga dondugum zaman ama yatagin yerini degistirirsen oda degisiyor
canım eşimin sağında sağa dönüp yatarım demişsinya ozaman eşine arkanı dönerek yatmış oluyorsun değilmi çünkü bende sağa dönerek yatarım ama eşim benim sağımda ben onun solunda kalıyorum...
evet canim esime arkam donuk oluyor ama sen esinin sagina gec ben kizimda yatagin yönünü degistirmistim sola yatabilmek icin yani yatagin yerine gore degisiyor

offf Allah'ım Kasım ayında ilk denemeyi gerçekleştireceğiz inşallah o ay oğlumuza hamile kalırım ama inanın aklım o kadar karışık ki adetten temizlendikten hemen sonra mı yoksa ortasında mı deneme yapalım bilemedim :KK43: ben en iyisi bu ay adette sonra hemen ovulasyon testine başlayarak vücudumu bir kontrol edeyim ona göre denemeyi gerçekleştireyim...

Yani ya Kasım 6 'sında ovulasyon tarihimde yada Kasım 24'ünde bitiminde hemen deneme yapacağım... Tek çarem bol bol dua etmek olacak lütfen sizde benim için dua edin.
Allah gonlune gore versin insallah canim bol bol dua et elinden geleni yap gerisi mevlaya kalmis bana herkes 3,bebegi yapma yine oglun olur dediler ama ben herseyi denedim kizim oldu ümidini yitirme ayji sekilde bende yitirmedim rabbim cok isteyince veriuor

Arkadaslar kuru incirlerı kaynatıp suyunu içmek faydalı olurmukı hamıle kalmaya. Burda kımler denedı bu incir kürünü

Selverrr Bacım kafam karıştı:) şimdi ben sağa dönük yatarım eşinde bana dönük yatar yani yuzyuzeyiz eşim benim sağımda kalır bende onun soluna düşmüş olurum sen diyosunki esinin sağına geç ilişki sonrası arkana dön yat dimi :) yani öyle sağına yat diyosun :)

Back