Süper Anneler - 2011

selverrr peki adet döngün kac gün? birde oğulların için herhangi bir takvim uyguladın mı çin falan?
28 gunde bir adet oluyorum canim 5 gun sürüyor adetim yok canim çin veya baska bisey uygulamadim ama cin takvimi 2 oglumda da tutyor kızımı da çine gore yapmistim ogullarim tutuyor diye çini yumurtlama zamanina gore ayarlaman gerekiyor

selverrr senin kaç çocuğun var anladığım kadarıyla 2 oğlun 1 kızın var değil mi yine 1 kız daha mı istiyorsun yani 4 çocuk mu olsun istiyorsun?

2 gündür reglim gecikti. umarım hamile değilimdir. hiç bir yöntem uygulamadım çünkü ne yapacağıma bile tam karar vermemiştim. bi de kızım daha küçük çok küçük. yaşına bile girmedi

bence öyle deme Rabbim'den ne gelirse razı ol. Yöntem demek %100 demek değildir ki...

selverrr senin kaç çocuğun var anladığım kadarıyla 2 oğlun 1 kızın var değil mi yine 1 kız daha mı istiyorsun yani 4 çocuk mu olsun istiyorsun?
Ahh canim benim,durum biraz,farkli benim 2 oglum kizimi 5 haziran da dogum yaptim 34 haftalik dogdu ama 4 gun yasayabildi prensesim cok moralim bozuk o yuzden ama atlatmaya calisiyorum sizlerle yeniden kizim olur insallah tek hayalim o rabbim,gonlumue gore versin melegim bana geri gelsin istiyorum

Evet canim ben etkili oldugunu dusunuyorum kizimda 36.ayeti okudum ama hamile kalmadan basladim okumaya 41 defa okudum
İlk çocuğum kız meryem suresi okudum çocugum olması için düşüğüm olduğu için önceden 2.de yusuf suresi 1 2 kere okudum okuyamadım yani tam olarak şimdide gebelikten önce denemelerde hep okudum muhammed yusuf ibrahim surelerini regli olana kadar ama gebe kalamadım geçen ay 30 temmuzdan yani denemeden beri bu 3 sureyi okuyorum ama geçen hafta misafirim çok geldi yatılıydı hep 3 gün okuyamadım ne yapmam lazım 3 günü nasıl telefi edecem yine başladım tabi misafirler gittikten sonra.Ali imran suresi 38.ayetide kızlar sabah namazında okuyun ...benim arkadaş Yusuf suresini safa vakti günü geçtikten bebeğin cinsiyeti belli olana kadar okumuş safa vakti ne zaman bilen varmı seher vakti değil galiba ?

Allah gönlüne göre versin canım bende senin gibiyim aynı durumumuz hemen hemen 1 hafta oldu günüm geçeli dr a da gitmedim bekliyorum canım istemiyor .Ama bi kaç gündür içim rahat iyi düşünüyorum sakinim dahada Allaha sığın canım Kuranı Kerim oku sürekli ,tesbih çek istiğfar et insan rahatlıyor...

Şafak Türkçe "tan" kelimesinin gün doğumundan önce görülen alacakaranlığın(gün ağarması)başlangıç aşamasıdır. Bu vakitte güneş ışınları zayıftır, güneş henüz doğmamıştır ve ufkun altındadır. Şafak, güneş ışınlarının ufukta belirdiği zaman anlamına gelen gün doğumundan farklıdır.

Canım öncelikle Allah yardımcın olsun benim sana tavsiyem bol bol istiğfar et sonra dua et çünkü bilerek yada bilmeyerek günah işlemiş olabiliriz. Önce arınmak sonra Allah'a teslim olmak gerek. ..

Arkadaşlar bir arkadaşım bana ben Meryem Suresini okudum oğlum oldu. Deyip bana tavsiye ediyor... Bende halk arasında kız çocuk için okunur bilirim... Nedersiniz acaba okusammı...
Dilasudecim meryem suresi çocuk olsun diye ben okudum kızım oldu Yusuf Muhammed İbrahim suresi oku sen canım ...

Canım peki yusuf suresini o vakitlerde okmuş sonra bebeğin cinsiyeti neymiş?

Safa vakti şafak vaktimi arkadaş safa vakti demişti şafak vaktini biliyorum...

zaten duanın makbulü el ayak çekilince olur Allah ile yalnız kalırsın herkes tatlı uykusundayken sen ona el açarsın buda ya gece yarısından sonra yada tan ağarmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…