Süper Anneler - 2011

merhabalar ben bu forumda yeniyim. hiç özellikle erkek bebek sahibi olmak için yumurtlama takibi yapıp da sahip olan var mı? ya da tam tersi sonuç alan. bildiğiniz kadarıyla?

merhabalar ben bu forumda yeniyim. hiç özellikle erkek bebek sahibi olmak için yumurtlama takibi yapıp da sahip olan var mı? ya da tam tersi sonuç alan. bildiğiniz kadarıyla?
ne yaparsan yap allahin dilemesiyle olur canim illaki takip edenler ve erkek bebegi olanlar var

ne yaparsan yap allahin dilemesiyle olur canim illaki takip edenler ve erkek bebegi olanlar var
cevap yazdığın için çok teşekkür ederim. senin de gönlüne göre olsun. :) orası öyle tabiki. ama madem böyle bir bilgiye sahip olduk, bu bilgiyi değerlendirmek istiyorum. önce elimden geleni yapmak sonra tevekkül etmek istiyorum. benim de bir kızım var bu sefer bir oğlum olsun istiyorum. bu topik takip ettiğim tek topik. neler yapmalıyım, neler yapmamalıyım tespit etmek istiyorum. yoksa boşa mı zaman harcıyorum? bu soruların yanıtlarını arıyorum. umarım bana da faydası dokunur bu topiğin. siz tecrübeli hanımların sayesinde tabiki. peki sen özel bir takip yaptın mı? var mı gönlünde yatan? :)

sen elinden geleni yap dedigin gibi gerisini Allaha birak verecekse zaten verecektir guzelim

Ben yazılanları yaptım ama prenses geliyor hayırlısıyla. İçin rahat edecekse yap, ama Allah biliyor, gerisi boş.

nasılsınız kızlar görüşmeyeli bebişler iyidir inşallah. gijnijim doğum yapmışsın kuzum gözün aydın bu sıcaklar beni bitirdi inşallah bende alırım hayırlısıyla paşamı kucağıma öpüyorum sizleri

Nerelerdesın canım yoktun coktandır.senınde az kalmış hadı bakalım.sen yumurtlama testıylemı deneme yapmıstın kac defa dwneme ıle hamıle kaldın canım

canım tatile çıktım istanbul da nem felaket sıcaklar bastı altınoluklaydım yeni geldim haftaya doğum iznine ayrılıcam bakalım hayırlısı artık. ben ovulasyon testi yapmıştım ilk koyu çiizgiyi gördükten 36 saat sonra deneme oldu tek ilişkiyle hamile kaldım canım tek deneme oldu. daha öncesınde jınekologa gitmiştim rahmimde yara varmış onu yaktı temizledi antıbiyotık fitil falan kullandım çabuk hamile kalmamda bu tedavinin etkisi olduğunu düşünüyorum

canım haydi hayırlııs, az kalmıs:)
bende aynı senın gibi yapacagım, tam 36 degıl de 33. saatte filan ilişki olsun diyorum,
sen cat oldugunu test etmıs mıydın? yani siliklestıgını gordukten sonra mı yapmıstın, sanki bi kac saat once yaptınız dıye hatırlıyorum.
birde fitilin adı neydi hatırlıyor musun? bi fitil varmıs alkali yapıyormus
gijgij demıstı neo lu bısey :)

Kizlar olmadi malesef bir hafta 10 gün bekleyip kürtaj olucam ondan öncede kanama olurmus acaba progestanmi izin vermio düsmesine 4mm embrio sadece cok buyumemis Gecen hafta 3.55 dı

Kizlar olmadi malesef bir hafta 10 gün bekleyip kürtaj olucam ondan öncede kanama olurmus acaba progestanmi izin vermio düsmesine 4mm embrio sadece cok buyumemis Gecen hafta 3.55 dı
hayırlısı saglıklısı olsun abla,
hep demıyor muyuz saglıklı olsun dıye. ama nedenı ıcın bı arastırma fılan yapacaklar mı?

Ne dıyosun gurbet yınemı olmadı neden ama ne olduki ıyı dıyordun offff ne dıyecegımı bılemıyorum inan çok üzüldum

Bırde tükürükle yapılan ovulasyon testı varmış o nasıl olurki acaba

Sagolun kızlar
D dorti kuzumbenimm
İlk degıl benım düşük bu 4. Düşük olacak rahım perdesı vardı amalıyat oldum 2013 eylülde onamı baglı duzelmedımı bılmıorum ama pesını bırakmıycam kızım uzuldu bellı etmesede :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…