Süper Anneler - 2011

gözün aydın canım allah hayırlı evlat eylesin inşallah

Amin kızlsr Allah hepinizden razı olsun hepinize tek tek yazmak isterdim ama yazamadım ama hepinize tek tek dua ettim. İnşallah Rabbim sizlerinde gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin canı gönülden dua ediyorum. Dila Sude Bebeğimin adını emir koyduk ablaları çok istedi. Daha eve gitmedik. Yarın taburcu olucaz inşallah. Riseboz dediğin göbek bakımı setini aldık burada bebek Hemşireleri özellikle aldırdı kullanımı nı gösterdi inşallah hemen düşer göbeği. Bebeği de sadece ters ten kolumuzun üstünde ve akan suyun altında beş dakika yıkamayı gösterdiler. Göbek düşünce iki gün yıkanmayacak mış. İnşallah hemen düşer rahat.ederiz. Hepinizi öpüyorum. Kızlar.ne olursa olsun duadan asla.Ama asla vazgeç meyin. Rabbim mutlaka kabul edecektir.

Canim cok sevindim rabbim hayirli evlat etsin gözün aydin Allahim bizim gibi iki üç kız annelerine erkek çoçukta nasip etsin burda olupta isteyen herkese güle güle büyüt paşani

@gijnij canımm gözün aydın.Sağlıkla huzurla uzun bir ömür paşanla kızlarinla mutlu yaşa inşallah.senin adına çok sevindim canım.Senin yaşadıklarını az çok biliyorum.Mevlam emeklerini boşa çıkarmadı çok şükür.Allahım tüm isteyenlere de bana da nasip etsin inşallah.

Canımm
Emir inizle Allahım size mutlu bir omur nasip etsin,
bende aklımdan gecıyordum acaba dogdu mu diye, cok sukur, cok.
hayırlı ugurlu olsun, sen bebegıne odaklan o mucizeyi bizim için kokla sarıl bol bol.
cok sukur cok
Allahım saglıklı huzurlu onurlu bir ömür nasip etsin Emir bebege
opuyorum seni

benim 36 saat suruyor.
ben 36 saatın sonunda sılıklesınce yapmıstım bi dnya guzelı kızım var,
ama sımdı akıntımı kontrol edip yapacagım, 36 saatın gec oldugunu dusunuyorum.
ıslaklık hıssettıgımde 30.-34 . saatte filan yapmayı planlıyouz
gerisini Rabbim bilir artık

Gjnjm hayirli olsun bebegin,Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins. Arkadaslar bu ovulasyon testinde pik olayi t nin koyulasmaya basladigi anmi yoksa t nin c den daha koyu oldugu anmi?24-36 saat olayini hangisine gore belirliyosunuz?

Gjnjm hayirli olsun bebegin,Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins. Arkadaslar bu ovulasyon testinde pik olayi t nin koyulasmaya basladigi anmi yoksa t nin c den daha koyu oldugu anmi?24-36 saat olayini hangisine gore belirliyosunuz?
ikiside ayni olmasi gereki saat kacta yapti isen bunun uzerine 24 ila en gec 30 saat koyman lazim 36 sanirim gec oluyor

kuzum gozun aydin. ingiltere de ise tam tersi bebegi hemen yikarlar ve surekli yikiyorlar ki hem bebek rahatlasin hem de sudan cikan bebis, anne karnindaki gibi bir ortama sahip olsun. ben dogumdan sonra her gun yikiyordum ve banyo sonrasi gobegini temizliyordum. ayrica burada bebekler sarilik olmamasi icin hemen gun isigiyla tanistirilir. kizimda oglumda kisin dogdu ve ingiltere sogugunda dogumun ertesi gunu balkona cikardim. turkiye de ise hic korkma. hemen balkona cikar ve bolca yika.

ben de kizimda 14. un denedim,. ama ondan once de sIk iliski olmustu. 14.gunden sonra kestim. internette ovulasyon gunun 14. gun diyordu. oglumda ise yine sIk iliski (ovulasyon gunu tek iliskiyle hamile kalamadim) ama bu seger 20. gune kadar devam. cunku ovulasyon gunumun genellikle 16. ve 17. gunler oldugunu ogrendim.

Canim gurbet yazmista anlamadim,pik yapti demek t nin koyulasmayabasladigi anmi yoksa t nin c den koyu oldugu anmi?yani 24-36 saati t nin koyulasmaya basladigi andanmi saycaz yoksa t en koyu olduktan sonrami?

Canim gurbet yazmista anlamadim,pik yapti demek t nin koyulasmayabasladigi anmi yoksa t nin c den koyu oldugu anmi?yani 24-36 saati t nin koyulasmaya basladigi andanmi saycaz yoksa t en koyu olduktan sonrami?
t ile c nin esit koyulukta oldugu an. bende t ve c diye yazmiyordu, bendeki cift cizgiydi. bunlar esit olunca vucudunuzu dinlemeye baslayin. kasik agrisi, sislik en onemli belirti. misal bende bir keresinde cift ciziyi yakaladiktan 8-9 saat sonra catlama oldu.

ikisinin esit oldugu andan itibaren saymaya baslayacaksiniz.

Ne kadar güzel bir haberdi dimi kızlarrrr... Darısı başımıza.... :)

Canımsın sabır nerelerdesin doğudaydın Bittimi o günler, eşinle aynı şehirler dediğiniz,, denemelere hazırlık yapıyordun, başladınmı... Çok merak ettim seni canım

Canım ben karıştırmış olabilirim... Senin yazının altında hamilelik takvimi yazıyo. Sen ne ara hamile kalıp ve Doğum yapmışsın... Canım senin kaç çocuğun var

gurbet yapmissin sekerim 4.yu. en son hatirladigim kadariyla vazgecmistin. kizin mi ikna etti yine?
guzelim ben vazgecmistim evet kilo verdim 55 kilo oldum formuma girdim korunurken hamile hamile kaldim dedim vardir elbet Rabbimin bildigi ondan gelene basim gozum ustune kizim hep istedi hep dua etti insAllah kucagimiza almayida nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…