• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

arkadaşlar hepinize günaydın.

ben dün ve bugün çok regl sancısı yaşıyorum.
öğlene kalmaz olacağımı biliyorum.

şimdi kafama şu takıldı bugün 24 temmuz.

benim ovülasyon testim 10 temmuzda akşama doğru koyulaşmaya başladı - 11 temmuzda çok koyuydu , 12 temmuz sabah pik yapmıştı.12 temmuz akşama doğru silikleşmeye başlamıştı.

eğer bugün regl olursam demek ki koyulaşmaya başladığı an yapmak mı lazım ?

biz 11 temmuz 12 temmuz çalıştık.

bugün ilk koyulaşmaya başladığı günün 14.günü , eee çatladıktan 14 gün sonra regl oluyorsak ???

silikleşmeye başlamasını beklemek yada piki beklemek yanlış mı ?

bi arkadaşım bahsetmişti
ovülasyon testinde t çizgisi c ye yakın koyuluğa başladığında yumurtan çatlıyor aslında.Çatladıktan sonra LH hormonu vücutta daha yüksek olduğundan pik yapıyor , LH hormonu azaldığında silikleşiyor diye , saçma gelmişti ama sanırım benim için doğru ??

yumurtanın ömrü 12-24 saat olduğu için eğer benim 10 temmuzda çatladıysa , biz 11 temmuz gece 2 gibi çalısınca kaçırdık o zaman.

offf ne kadar matematik hesabı var ya...

çenem düştü ama yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var

MERHABALAR arkadaşlar... Gijnijin bebeği doğmuşmudur acaba. Harika bir gün hemde cuma,,, kızlar Cumamız mübarek olsun... Hayırlısı ile Allâh ın izniyle gijnij bebeğini Paşasını kucağına almıştır İnşanlahhh. Ameliyatı çok başarılı geçmiştir İnşanlahhh... Güzel ve sağlıklı haberlerini bekliyoruz canım... Allaha emanet ol Kuzun ve sen...

arkadaşlar hepinize günaydın.

ben dün ve bugün çok regl sancısı yaşıyorum.
öğlene kalmaz olacağımı biliyorum.

şimdi kafama şu takıldı bugün 24 temmuz.

benim ovülasyon testim 10 temmuzda akşama doğru koyulaşmaya başladı - 11 temmuzda çok koyuydu , 12 temmuz sabah pik yapmıştı.12 temmuz akşama doğru silikleşmeye başlamıştı.

eğer bugün regl olursam demek ki koyulaşmaya başladığı an yapmak mı lazım ?

biz 11 temmuz 12 temmuz çalıştık.

bugün ilk koyulaşmaya başladığı günün 14.günü , eee çatladıktan 14 gün sonra regl oluyorsak ???

silikleşmeye başlamasını beklemek yada piki beklemek yanlış mı ?

bi arkadaşım bahsetmişti
ovülasyon testinde t çizgisi c ye yakın koyuluğa başladığında yumurtan çatlıyor aslında.Çatladıktan sonra LH hormonu vücutta daha yüksek olduğundan pik yapıyor , LH hormonu azaldığında silikleşiyor diye , saçma gelmişti ama sanırım benim için doğru ??

yumurtanın ömrü 12-24 saat olduğu için eğer benim 10 temmuzda çatladıysa , biz 11 temmuz gece 2 gibi çalısınca kaçırdık o zaman.

offf ne kadar matematik hesabı var ya...

çenem düştü ama yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var
Ovulasyon testi pozitif sonuç verdiğinde:
Markaya göre değişmekle birlikte genellikle iki pembe çizgi çıkması testin pozitif olduğunu yani yumurtlama olacağını gösterir, tek çizgi olması o gün yumurtlama olmayacağını gösterir. Eğer test pozitif (olumlu) çıkarsa yani LH artışı saptanırsa bu ortalama 24-36 saat sonra yumurtlama olacağı anlamına gelir. Bu durumda yumurtlama testini uyguladıktan 24 saat sonra ilişkiye girmeniz uygun olacaktır. Çünkü yumurtlama LH artışından 24-36 saat sonra gerçekleşir ve yumurta hücresi 24 saat canlı kalabilir.
Sperm ortalama 3 gün canlı kalabilir, kadının yumurtası ise ortalama 1 gün canlı kalablir. Bu nedenle insanlar tam yumurtlama gününde ilişkide bulunmasalar bile hamilelik oluşabilir. Örneğin ayın 10'unda yumurtlama olacak bir kadında ilişki ayın 7-8'inde olsa bile sperm 3 gün yaşayabileceği için gebelik oluşabilir. Aynı şekilde ilşki ayın 11'inde olsa bile yumurta hücresi 24 saat canlı kalabileceği için gebelik oluşabilir. Bu nedenle kadının her adet döngüsünde hamile kalabileceği yumurtlama öncesi ve sorasını kapsayan yaklaşık 5 günlük süre vardır. Diğer günlerde ilişki olsa da hamilelik olması imkansızdır

Canım dün akşam üstü 6da pik gece 1 de yaptım yine pik.. sabahki ilk idrardan yapmadım doğru çıkmaz diye 11 de yaptım,bir saat önce siliklenmişti bayağı. Bu durumda akşamı beklermi yum...
Canım ya sende cevabını vermiş sin zaten teşekkürler canım... Benim endişem 4 aydır deniyorum fakat tutturamadım da bizde bir sıkıntı olabilir. Stresss dende olabilir...

Canım dün akşam üstü 6da pik gece 1 de yaptım yine pik.. sabahki ilk idrardan yapmadım doğru çıkmaz diye 11 de yaptım,bir saat önce siliklenmişti bayağı. Bu durumda akşamı beklermi yum...
Pozitifi ne zaman gördün diyelim bugun 10 da en gec yarin 10 da yada aksam 20 de yapmam lazim iliskiyi
Pozitiften 24 ila 36 saat sonra catliyor yumurta sperm in yasama ömrü 3 gün yumurtanin ömrü 1 gündür

Sen gece biri baz al ondan sonra hesapla 24 ila 36 saat ona göre iliski olsun esine turk kahvesi icir iliski öncesi
Soguk suyla dus alsin

Kızlar şükür bebeğimi aldım kucağıma şükür süt sıkıntısından başka sıkıntımız yok. Hepinize tek tek dua ettim. Bebeğimi görünce dahada.Çok dua ettim
Okadar güzel birşey ki inşallah dedim Rabbim beni sevindirdiğin gibi onlarıda sevindir. Canı gönülden dua ettim inşallah kızlar inşallah Rabbim sizlerinde gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Kızlar şükür bebeğimi aldım kucağıma şükür süt sıkıntısından başka sıkıntımız yok. Hepinize tek tek dua ettim. Bebeğimi görünce dahada.Çok dua ettim
Okadar güzel birşey ki inşallah dedim Rabbim beni sevindirdiğin gibi onlarıda sevindir. Canı gönülden dua ettim inşallah kızlar inşallah Rabbim sizlerinde gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Allah gule gule buyutmeyi nasip etsin arkadasim.. bize ettigin.dualari kabul etsin insallah.. yuvanda ailenle mutluluklar dilerim.. allaha emanet ol.. bol sutun.olsun..

Canım okadar duygulandım ki, anlatamam oh anlatmışsın çok şükür... Bundan sonrası çok güzel ve zevkli,,, o bebek bizimde bebeğimiz bizimde paşamız. Bizim içinde anlamı çok büyük, benim için kokusunu içine çekermisin... İsmini koydunuzmu delikanlının... rabbim minik paşaya sana ve güzel kızlarına ve eşine,sağlıklı uzuuun ömürler versin, huzur ve mutluluk hep sizinle olsun... Bizler için yaptığın duaları rabbim izzeti dergahında kabul etsin İnşanlahhh... Allaha emanet olun... Bol boool sütlerin olsun :))

Aminnnnnnnn... Canım.... Allah senden razı olsun...

cnmm inan okurken gözlerim doldu massallah subhanallah pasamizi almissin kucağına hayırlı olsun Rabbim analı babalı buyutsun inşallah salih evlatlardan olsün cnm.. Senden özel dua bekliyorum, inşallah bizlerde nasip eder Rabbim.

Ayyy canım gözunaydın çok sevındım allah analı babalı buyutsun canım

canım gözünaydın.Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Darısı bizlerin başına.

Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Canım bebeğin göbeğinin cabuk düşmesi için eczanede temizleme setleri oluyormuş,ya da doktora sorup alkol sürenler var,boylece ilk hafta içinde göbek düşmüş oluyor. Bizimkinin kendiliğinden 12.gunde düştü, o zamana kadar yıkayamamıştım. Yazık bu sicaklarda çok beklemesin yavrucak.

Hayirli ugurlu olsun gecmis olsun sütünde iner sikinti yapma guzelim

Back