- 12 Eylül 2014
- 287
- 168
- 43
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #63.961
arkadaşlar hepinize günaydın.
ben dün ve bugün çok regl sancısı yaşıyorum.
öğlene kalmaz olacağımı biliyorum.
şimdi kafama şu takıldı bugün 24 temmuz.
benim ovülasyon testim 10 temmuzda akşama doğru koyulaşmaya başladı - 11 temmuzda çok koyuydu , 12 temmuz sabah pik yapmıştı.12 temmuz akşama doğru silikleşmeye başlamıştı.
eğer bugün regl olursam demek ki koyulaşmaya başladığı an yapmak mı lazım ?
biz 11 temmuz 12 temmuz çalıştık.
bugün ilk koyulaşmaya başladığı günün 14.günü , eee çatladıktan 14 gün sonra regl oluyorsak ???
silikleşmeye başlamasını beklemek yada piki beklemek yanlış mı ?
bi arkadaşım bahsetmişti
ovülasyon testinde t çizgisi c ye yakın koyuluğa başladığında yumurtan çatlıyor aslında.Çatladıktan sonra LH hormonu vücutta daha yüksek olduğundan pik yapıyor , LH hormonu azaldığında silikleşiyor diye , saçma gelmişti ama sanırım benim için doğru ??
yumurtanın ömrü 12-24 saat olduğu için eğer benim 10 temmuzda çatladıysa , biz 11 temmuz gece 2 gibi çalısınca kaçırdık o zaman.
offf ne kadar matematik hesabı var ya...
çenem düştü ama yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var
ben dün ve bugün çok regl sancısı yaşıyorum.
öğlene kalmaz olacağımı biliyorum.
şimdi kafama şu takıldı bugün 24 temmuz.
benim ovülasyon testim 10 temmuzda akşama doğru koyulaşmaya başladı - 11 temmuzda çok koyuydu , 12 temmuz sabah pik yapmıştı.12 temmuz akşama doğru silikleşmeye başlamıştı.
eğer bugün regl olursam demek ki koyulaşmaya başladığı an yapmak mı lazım ?
biz 11 temmuz 12 temmuz çalıştık.
bugün ilk koyulaşmaya başladığı günün 14.günü , eee çatladıktan 14 gün sonra regl oluyorsak ???
silikleşmeye başlamasını beklemek yada piki beklemek yanlış mı ?
bi arkadaşım bahsetmişti
ovülasyon testinde t çizgisi c ye yakın koyuluğa başladığında yumurtan çatlıyor aslında.Çatladıktan sonra LH hormonu vücutta daha yüksek olduğundan pik yapıyor , LH hormonu azaldığında silikleşiyor diye , saçma gelmişti ama sanırım benim için doğru ??
yumurtanın ömrü 12-24 saat olduğu için eğer benim 10 temmuzda çatladıysa , biz 11 temmuz gece 2 gibi çalısınca kaçırdık o zaman.
offf ne kadar matematik hesabı var ya...
çenem düştü ama yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var