- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #63.941
Canım ne yaptın dogum yaptınmı nasılsınCanım seninde gönlüne göre olsun inşallah sağlıkla hayırlı Bir erkek evladın olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ne yaptın dogum yaptınmı nasılsınCanım seninde gönlüne göre olsun inşallah sağlıkla hayırlı Bir erkek evladın olur inşallah
Canım beta yaptırırsan gebe olduğu nu öğrenebilirsin...var canım.en belirgini de çok hissediyorum kızımda da yanı duygulara kapılmıştım.bu ay hamileyim diyordum 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)
fiziksel belirtilere gelince sağ gögsümde mor damarlar çıktı ve şiş , sol da pek birşey yok.
kasıklarım sancılı , akıntım fazla. regl olacakmışım gibi kasık ve bel sızlamalarım var.
herşey psikolojikte olabilir ama hissiyatım yanıltmaz beni genelde.
bugün ilk ilişki günümün 9.günü
yarın 10.gün bitiyor, yarın akşam yaptırsam mı yoksa 26 Temmuzu mu beklesem bilemedim inan.
sence ?
Rabbim tamamına erdirsin... Sağlıklı sihatli bir şekilde oğluşunu kucağına almayı nasip etsin...yar ve yardımcın olsun... Doğumunda bende aklına gelirsem banada dua adermisin bu ay denemem olacak... Güzel ve müjdeli haberlerle görüşürüz inşallah...Canım Allah razı olsun inşallah. RABBİM seninde diğer arkadaşlarında isteyen dileyen herkesin gönlüne göre versin inşallah
Kızlar doğum cuma günü çok karmaşık duygular içinde yim korku heyecan hepsi bir.arada. Dorti canım.doğum yaparsam en kısa zamanda haber vericem Size. GurbetGuzeli abla inşallah bebeğin seninle olur stres yapma stres çok engelliyor bu durumları birde zaten yiyecek ekmeği varsa her şekilde olur. Rabbim yardımcın olsun inşallah. Dilasude canım tabiki dua ederim hepiniz aklımda sınız inşallah Rabbim o an dua.etmeyi nasip eder inşallah. Rabbim herkesin dileyen isteyen herkese gönlündekini nasip etsin inşallah. Denemende Rabbim kolaylık versin inşallah
Canım beta yaptırırsan gebe olduğu nu öğrenebilirsin...
RRabbimden hayırlısı canım ya üzülme vakti saati gelmemiş sıpanın demekki. Belkide birazcık özletmek istiyor kendini paşan... :))bende mayısdan beri 4 döngüdür deniyoruz fakat. Yok herseferinde günüm geçmeden tahlil yaptırıyorum malesef negatif sonucunu görünce bende çok üzülüyorum... Fakat en güzelini en güzel şekilde en doğru zamanda en hayırlısını güzel rabbim bize verecektir inanıyorum. Ki benim bu 5. Gebeliğim herseferinde korunmayı bıraktığımda hemen kalmışımdır vardır burdada bir hayr teslimiyet çok önemli... kunfeyekun... Paşalarımıza kavuşturur mevlam İnşanlahhh... Çok heyecanlıyım Gijnijin cuma bebeği doğacak. Allahın izniyle... Bak görürsün bize dua edecek bizim de sağlıklı bebişlerimiz bu ay yaratılacak kimbilir... Allaha emanet olun... Gijnij sanada Rabbim yar ve yardımcın olsun...bugün sabah gidip yaptırdım.
bugün 24.günüm ve sonuç 3 çıktı.
yok yani , üstelik o kadar hissetmiştim ki , psikolojiğim demek.
Çok üzüldüm , hemde çok.
Rabbimden hayırlısı ne diyeyim.
Evet canım oldum
Canım bende bu ay kesın hamıleyım dedım okadar kesin belırtıler vardıki cok emindim hamıle olduguma.alışveriş merkezlerınde x ray cıhazlarına bİle gırmedım okadar emindim yani ama dun regl oldum malesefbugün sabah gidip yaptırdım.
bugün 24.günüm ve sonuç 3 çıktı.
yok yani , üstelik o kadar hissetmiştim ki , psikolojiğim demek.
Çok üzüldüm , hemde çok.
Rabbimden hayırlısı ne diyeyim.
RRabbimden hayırlısı canım ya üzülme vakti saati gelmemiş sıpanın demekki. Belkide birazcık özletmek istiyor kendini paşan... :))bende mayısdan beri 4 döngüdür deniyoruz fakat. Yok herseferinde günüm geçmeden tahlil yaptırıyorum malesef negatif sonucunu görünce bende çok üzülüyorum... Fakat en güzelini en güzel şekilde en doğru zamanda en hayırlısını güzel rabbim bize verecektir inanıyorum. Ki benim bu 5. Gebeliğim herseferinde korunmayı bıraktığımda hemen kalmışımdır vardır burdada bir hayr teslimiyet çok önemli... kunfeyekun... Paşalarımıza kavuşturur mevlam İnşanlahhh... Çok heyecanlıyım Gijnijin cuma bebeği doğacak. Allahın izniyle... Bak görürsün bize dua edecek bizim de sağlıklı bebişlerimiz bu ay yaratılacak kimbilir... Allaha emanet olun... Gijnij sanada Rabbim yar ve yardımcın olsun...
Canım bende bu ay kesın hamıleyım dedım okadar kesin belırtıler vardıki cok emindim hamıle olduguma.alışveriş merkezlerınde x ray cıhazlarına bİle gırmedım okadar emindim yani ama dun regl oldum malesef
Evet. 38 günlük olduk. İsteyenlerede nasip olsun gönüllerindeki. Daha önce konuşmuştuk Senin bir kız bir oğlun var hatırladığım kadarıyla. Neden ikinci oğlanı yandım yanasıya istiyorsun? Özel değilse merak ettim canım.Hayırlı olsun canım senın erkekmıydı canım
Sağ olasın. Amin. Ayy oğluşunun aslan burcu olmasına ayrıyeten sevindim. Kızım yengeç, kız kardeşimin oğlu da yengeç, çok zor büyüyen çocuklar.Hayırlı bir evlat olsun canım. Bizimde çok az kaldı bayram haftası işte doktorum tam gün vermedi bebeğin hareketlerine göre bakıcam dedi. Bizde kızlarım da.sabırsızlıkla bekliyoruz. Rabbim herkese nasip etsin gönlündekini inşallah. Kimseyi mahrum bırakmasın. Siz.Şimdi birbirinize alışma aşamasındasınız sağlıklı bir.ömrü olsun inşallah
canim pozitifi gördükten 36 Saat sonra iliski olmasi lazimArkadaşlar bu ay yum gününü kaçırmak istemiyorum ,,,aşağıdaki paylaştığım az önce yaptığım ovulasyon testinin fotosu. Bugün 11. Günüm çok ta erken ama bana iki çizgide koyu gibi geldi... Sizler ne dersiniz fikrinizi alabilirmiyim... Yorumlarınızı bekliyorum... 4 aydır denk getiremedim... Hamile kalırsam 4. Bebeğim olcak. Üç tanede kızım var...
Canım sence bu pozitif mi...canim pozitifi gördükten 36 Saat sonra iliski olmasi lazim
Canım benim çok.teşekkür ederim bol bol kayısı hoşafı yaptım genelde onu tüketmeyi düşünüyorum. Dediğin gibi katı lardan uzak durmak lazım. Ben kızımda da sezeryan olmuştum ama On yıl geçmiş birçok şeyi unuttum. Tavsiyeleri ni göz önünde bulunduracam inşallah çok teşekkür ederim Rabbim evlatlarını bağışlasın inşallahMerhaba herkese.
Evet. 38 günlük olduk. İsteyenlerede nasip olsun gönüllerindeki. Daha önce konuşmuştuk Senin bir kız bir oğlun var hatırladığım kadarıyla. Neden ikinci oğlanı yandım yanasıya istiyorsun? Özel değilse merak ettim canım.
Rabbim 3. nasip ederse bir kızım daha olmasını isterim. Hatta bir kız bir erkek olsa ne güzel olur kendi adıma.
Sağ olasın. Amin. Ayy oğluşunun aslan burcu olmasına ayrıyeten sevindim. Kızım yengeç, kız kardeşimin oğlu da yengeç, çok zor büyüyen çocuklar.
Canım sen de sezaryen olacaktın. Bazı tavsiyelerde bulunayım işine yarasa. Ameliyattan 5-6 saat sonra yürütüyorlar. Ne kadar çok yürürsen, o kadar çok sonrasında rahat oluyor. İlk bir kaç gün katı gıdalar yememeye gayret et. Benim ikinci günü ağrı kesicilerin etkisiyle hiç bir şeyim yok diye börekleri baklavaları yedirdiler, akşamına her tarafım balon gibi şişti. Karın ağrısından çok sancı çektim. Hamilelikte de vardı ama sonrasında daha çok oldu. Anestezinin etkisi 6. günde atınca şişliklerim yavaş yavaş indi.
Birde yanında mama götürüp ilk günden verirsen, bebeğin sarılık sıkıntısı olmaz. Sende rahat dinlenirsin. İki doğumumda da 3. günü tam olarak sütüm geldi. ilk gün göğüs ucunda süt vardı. Israrla artsın devamı gelir diye mama vermedim. 3. günü mama aldırmak zorunda kaldım. Biraz sarılığımız oldu.
Göğüs ucu çatlakları için tahinin üzerinde biriken yağı sürdüm, üstüne lansinoh krem. Bu yaralar da bir 10 gün uğraştırıyor.
Hayırlı doğumlar. İri bir bebek olsun, sütün yarasın, çop çop emsin kuzucuk.
Yarin yinele testi yakin yumurtlaman canimCanım sence bu pozitif mi...