- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.901
Canım çin takvımıne uyuyormu senınoglunpekiArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim
yöntem deneyipte kızı olan arkadaşlar ne denediniz yazabilirmisiniz mesela
bende zamanında bu sitede çok okudum yazdım,doktor doktor gezdim ama yumurtlama zamanımı tespit eden doktor bulamadım
sonra burdaki ateş ölçmeler,farklı şeyler hiçbirşeyi kafam almıyordu ,dedim en iyisi ne olursa olsun sadece internetten tespit ettim yumurtlama zamanımı ve tek deneme oldu 14ncü günde,bazı arkadaşlar yumurtlama zamanı 2 sefer birlikte oluyorlar korunmasız belki hamile kalamam diye ama ben tam 7 ay sonra kalabildim bıkmadım yani,
tam 14ncü gündü,diğer günler eşim istediğinde korunuyordu bu kadar,
sadece 14 günde yapıpta kızı olan varmı,yoksa dediğim gibi bir kaç kez daha oldumu,bunu çok merak ediyorum,
bir site veriyorum bakın bakalım ordan tespit edin,dediğim gibi yapın olmazsada denedim dersiniz canlarım
http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/02/yumurtlama-donemi-tarihi-hesaplama.html
Canım sende allaha emanet ol.hayırlısıyla al bebegını kucagına hayırlı haberler ver bızeBayramınız mubarek olsun bayram yoğunluğu diye kimse yok sanırım bizim 4 günümüz kaldı.Rabbim nasip ederse haber vericem sizlere. Hepiniz Allaha emanet olun
Kız sen nerelerdesın facedede yoksun ne yapıyosunherkese merhaba kızlar
nasılsınız keyifler nasıl
Dortimmmmm canim yaaa arada seni goruyorum topikte.. nasilsin.. beni biliyon okumjssun cocuklsrla ugradiyorumcok sukur iyiyiz.. ana b gunlerde yine aklima vurmaya basladi erkek evlat... bilmiyorum gecermi.. ve cogu okuduklarim hep adetten sonra kalanlar yani 5 gun icinde kdlanlar ve erkek..cok nsdir kiz var.. ammaann bosver... ama gijnijin oglu olavak ya iban kendim kadar sevindim allah hayirli etsin ins. Bizlerede nasip etsin.. sen cokk optum canim.. apranaklada gorussem keske..Gülizarım hayırlı ugurlu olsun kızın cok tatlı maşallah apranaksda sahsultanda hiç gelmıyor sadece gnjj var sayfada sagolsun bırde gurbet gelıyor baskada kımseden haberım yok sende ugra gel yıne sohbetler edelım canım özledık o gunlerı
Dortimmmmm canim yaaa arada seni goruyorum topikte.. nasilsin.. beni biliyon okumjssun cocuklsrla ugradiyorumcok sukur iyiyiz.. ana b gunlerde yine aklima vurmaya basladi erkek evlat... bilmiyorum gecermi.. ve cogu okuduklarim hep adetten sonra kalanlar yani 5 gun icinde kdlanlar ve erkek..cok nsdir kiz var.. ammaann bosver... ama gijnijin oglu olavak ya iban kendim kadar sevindim allah hayirli etsin ins. Bizlerede nasip etsin.. sen cokk optum canim.. apranaklada gorussem keske..
insallah guzelim beliertilerin o yondeArkadaşlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.
Rabbim yenilerini görmeyi nasip eylesin bizlere.
Ben kendimi 2-3 gündür hamile hissediyorum.
ilk korunmasız ilişkimin 9.günü son korunmasız ilişkimin 7.günü
sadece bir hissiyat kızımda da aynı hislere kapılmıştım ve 3 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim.aslında ilişkilerden sonra sürekli devam eden ince ince kasık ağrısı,sağ göğsümdeki mor damar beni şüphelendiren.gece uyku uyuyamıyorum , uyku problemim var.
Sizce olabilir mi ?
Ocak ayında kimyasal gebelik yaşamıştım.Hamileysem eğer ki çok hissediyorum inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi yaşarım. Rabbim sağlıklı hamilelik nasip eder.
Merhaba gruba benide alırmısınız özelden face hesabımı yazabilirimCanım ben o gruptayım ama emin ol kimse yok. Birde sayfa gizli olduğu.için arama yapınca görünmüyor sadece biri seni eklerse girebilirsin. Ha birtane arkadaş bana özelden sordu bende ona hesabımı söyledim ekledi beni bende onu ekledim. Bizi kimse almıyor Vs.diyen kişiler işine gelip te özelde gereksiz birsürü şey sormayı biliyor sonra Trip yapmayıda.biliyorsa bir zahmet gelip bana beni eklermisin diyede söyleseydi de.böyle herkes hakkında ön yargılı davranma sa. Myfamly canım bana özelde söyledin.seni hemen eklemedimmi? Lütfen.söylerimisin? Birde dorti madem benide almıyorlar.diyorsun facede bende eklisin bana desene beni ekle.diye.seni eklerim hemen. Öyle buradan direk beni ekleyin demek olmuyor ne yazıkki.
Sağol canım Allah razı olsun inşallah hayırlı haberler veririmCanım sende allaha emanet ol.hayırlısıyla al bebegını kucagına hayırlı haberler ver bıze
Olur tabiki alırım mesaj atarsanız eklerim siziMerhaba gruba benide alırmısınız özelden face hesabımı yazabilirim
insallah guzelim beliertilerin o yonde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?