Süper Anneler - 2011

Canım çin takvımıne uyuyormu senınoglunpeki

Dortimmmmm canim yaaa arada seni goruyorum topikte.. nasilsin.. beni biliyon okumjssun cocuklsrla ugradiyorumcok sukur iyiyiz.. ana b gunlerde yine aklima vurmaya basladi erkek evlat... bilmiyorum gecermi.. ve cogu okuduklarim hep adetten sonra kalanlar yani 5 gun icinde kdlanlar ve erkek..cok nsdir kiz var.. ammaann bosver... ama gijnijin oglu olavak ya iban kendim kadar sevindim allah hayirli etsin ins. Bizlerede nasip etsin.. sen cokk optum canim.. apranaklada gorussem keske..

Arkadaşlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.
Rabbim yenilerini görmeyi nasip eylesin bizlere.

Ben kendimi 2-3 gündür hamile hissediyorum.
ilk korunmasız ilişkimin 9.günü son korunmasız ilişkimin 7.günü

sadece bir hissiyat kızımda da aynı hislere kapılmıştım ve 3 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim.aslında ilişkilerden sonra sürekli devam eden ince ince kasık ağrısı,sağ göğsümdeki mor damar beni şüphelendiren.gece uyku uyuyamıyorum , uyku problemim var.

Sizce olabilir mi ?

Ocak ayında kimyasal gebelik yaşamıştım.Hamileysem eğer ki çok hissediyorum inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi yaşarım. Rabbim sağlıklı hamilelik nasip eder.

arkadaşım bende reglim bittiğinde hamile kaldım kızım var.

Bu çok büyük bir risk.,

ben 7.gün yumurtluyormuşum.

Sanırım eşimizin sperm hızı ve yumurtlama günümüz ile alakalı cinisyet olayı.
Tabi önce rabbimin isteği.

insallah guzelim beliertilerin o yonde

Kızlar Merhaba araniza daha doğrusu bu topiğe yeni katılıyorum 5 buçuk yaşında bir kızım var şimdi 2.bebek düşünüyorum ama tabiki sağlık başta olmak üzere erkek çocuk çok istiyorum ...bende geçmişe dönüp yazılanlara bakıyorum ama kafam çok karışıyor bu ay yani 4 gün sonra regl başlıyor sonrasında agustos içinde planlıyorum ovulasyon testi ile çatlama gününü tespit etmek mi gerekiyor adetin bitiminin kaçıncı günü olmalı benim gb erkek isteyip yapan arkadaşlar varmı tutan yani bana yardımcı olabilir misiniz

Merhaba gruba benide alırmısınız özelden face hesabımı yazabilirim

benim oğlum geç yumurtlamayla olmuştu yani adetime 5 gün kala döllenme olmuş bebeğimi kaybettim erken doğdu ama size fikir vermek istedim hatta adetim geciktiği için test yaptım çıkmadı kan testinde on gün sonra belli oldu. Herşey nasip kısmet allahın dediği oluyor çin ve rus takvimine göre de erkek çıkıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…