- 26 Nisan 2011
- 960
- 37
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #63.861
Cnm yeni gördüm site telefonumda calismiyor giremiyorum ben doğum yaptım ama doğa hospitalde faruk moinde bu dr daha iyi tavsiye ederim ben cok memnun kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım buradan çok şey öğrendim ben. çok sık giremesem de takipteyim.Kızlar bende geldim lütfen banada tavsiyelerde bulunun dünya tatlısı bi prensesim var bide yakışıklı bi prens istiyorum hayırlısıysa rabbimden
Gurbet nasılsın bebiş nasılSipa sabah sabah korkuttu namaza kalktim peceteye sildikce pembe kan geldi öle akmadi cok sükür devamida gelmedi dedim sabah gidem acile
Gittim kari dio oluk oluk akmadikca gelinmez acile kahverengi ve pembeden korkmiycan dedim benim 3 düsük var hey normal gelmem
Neyse bakti hersey yolunda sükür mercimek büyüyor sabirli olun daha ufak dedi dr pazartesi rutin kontrolüm var rapor alcam calismiycam faso yaticam
gurbet nadılsın bebiş nasılSipa sabah sabah korkuttu namaza kalktim peceteye sildikce pembe kan geldi öle akmadi cok sükür devamida gelmedi dedim sabah gidem acile
Gittim kari dio oluk oluk akmadikca gelinmez acile kahverengi ve pembeden korkmiycan dedim benim 3 düsük var hey normal gelmem
Neyse bakti hersey yolunda sükür mercimek büyüyor sabirli olun daha ufak dedi dr pazartesi rutin kontrolüm var rapor alcam calismiycam faso yaticam
amin canim cok sagolasin bende et yememeye dikkat ediyorum soda yok sik iliski olacak bakalim rabbim herkesin gonlune gore versin insallahamin canım hepimizin inşallah...
Kız annesi olarak söyleyebileceklerim şunlar.
Eti hiç yemezdim , sevmiyorum çünkü.Soda türk kahvesi bunlar yoktu hayatımda.
Tedavi olduğum için kilo almıştım.
sık ilişkimiz vardı , istemeye başladıktan sonra 26.ayımda hamile kaldım.
reglim biter bitmez başlıyorduk ilişkiye...
eşimde bende sıcak duşu severiz.
bunlar kız bebek için önerilen şeyler genelde.
ilgisi vardır muhakkak.
bide ben çok kız istiyordum , inşallah ilk çocuğum kız olur diyordum.
Şimdide erkek bebek diliyorum rabbimdem hayırlısıyla sağlıklı bir evlat.
rabbim hepimizin göbişini doldursun inşallah.
Canım ya bende anlamıyorum bu testlerden... Nasıl da 11 temmuzda öğlen çift çizgi 24 saat geçmiş 12 temmuz öğlen çift çizgi ama sen bu arada gece denemen olmuş ve ağrıyıda hissetmişsin çat olsaidi, pik durumu devam etmemesi gerekiyordu, peki nezaman siliklenmişti merak ediyorum... Bende anlayanlara soruyorum pik durumu 24 saat sürmesi normalmi...arkadaşlar merhaba
benim ovülasyon testlerim aşağıdaki gibi.
dün gece 1 de ilişki oldu.çok kasık ağrım vardı.
pik yaptığından çatlamak üzere diye düşündüm.
bugün 12:00 gibi yine yaptım daha pik durumda.
bu gece de yapacağım diyorum ama acaba sperm kalitesi düşer mi ? erkek bebek diliyorum rabbimden biliyorsunuz.
tecrübelerinize ihtiyacım var.
MERHABALAR Zeynocum rabbim kızına kavuşturmuş seni... Oh maşallahhh... Sen kocaman bir alkışı hakettin canım. Şimdi eşin ne kadarda çok seviyordur bebeğinizi,,, Allahdan ilk deneme yaptığın ay hamile kalmıştın meleğin bekletmedi seni... nasıl da direnmişti okadar... Prensesin kaç aylık oldu canım ismini ne verdin... Sağlıklı Musmutlu yıllarınız olsun zeynocum...Tuncer82
amin canim cok sagolasin bende et yememeye dikkat ediyorum soda yok sik iliski olacak bakalim rabbim herkesin gonlune gore versin insallah
Canım ya bende anlamıyorum bu testlerden... Nasıl da 11 temmuzda öğlen çift çizgi 24 saat geçmiş 12 temmuz öğlen çift çizgi ama sen bu arada gece denemen olmuş ve ağrıyıda hissetmişsin çat olsaidi, pik durumu devam etmemesi gerekiyordu, peki nezaman siliklenmişti merak ediyorum... Bende anlayanlara soruyorum pik durumu 24 saat sürmesi normalmi...
MERHABALAR Zeynocum rabbim kızına kavuşturmuş seni... Oh maşallahhh... Sen kocaman bir alkışı hakettin canım. Şimdi eşin ne kadarda çok seviyordur bebeğinizi,,, Allahdan ilk deneme yaptığın ay hamile kalmıştın meleğin bekletmedi seni... nasıl da direnmişti okadar... Prensesin kaç aylık oldu canım ismini ne verdin... Sağlıklı Musmutlu yıllarınız olsun zeynocum...
Canım ya bende anlamıyorum bu testlerden... Nasıl da 11 temmuzda öğlen çift çizgi 24 saat geçmiş 12 temmuz öğlen çift çizgi ama sen bu arada gece denemen olmuş ve ağrıyıda hissetmişsin çat olsaidi, pik durumu devam etmemesi gerekiyordu, peki nezaman siliklenmişti merak ediyorum... Bende anlayanlara soruyorum pik durumu 24 saat sürmesi normalmi...
Hakkında hayırlısı olsun unutma nasibinde varsa her şekilde gelip seni bulacaktır. İnşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin. Dün gece hepinize çok çok dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah.benim pazar günü 3 gibi çok sancım oldu kasıklarımda huzursuzluk ağırlık hissettim karnımda.
akşam yaptığımda teste silinmemişti ama t çizgiyi silikleşmeye başlamıştı.
Sanırım akşama doğru çatladı LH hormonu hemen düşmüyordur sanırım.
Bizim de pazar akşam tekrar denememiz oldu gece.2 gece peşpeşe yapmış olduk yani.
Dün akşam 21:00 gibi yaptım testi T çizgisi halen vardı.ama koyu değildi.Çok silikte değildi.Kadir gecesi diye girmedik ilişkiye , ibadetlerimi yapıp bol bol dua ettim rabbime.
Bilmiyorum hakkımda hayırlısı.
Hakkında hayırlısı olsun unutma nasibinde varsa her şekilde gelip seni bulacaktır. İnşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin. Dün gece hepinize çok çok dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah.
Gijnij canim benim.. nasilsin.. okumaya firsat bulamiyorum iki cocukla.. doguma az kalmis sanirim.. ben ayniyim ugrasiyorum bi yaramazlik yok ama eski gunlerimi ozlemiyo degilim burda ne guzel arkadasliklarimiz olmustu.. kizlardan haber varmi D dorti apranxx sahsultann ve diger adini hatirlayamadigim arkadaslar.. kizim 1 yasini doldurdu sukur.. cok tatli akilli ve fena.. iyiki kiz olmus diyorum cunku simdiden cok guzeller ablasi cok koruyo seviyo anlatamam.. ama aklimin bi kosesinde hep var o dusunce.. bazen agliyorum nedensiz.. hic birzaman oglum olmayacak gibi hissediyorum.. bazende olmasin hatta bitane daha olsa kiz neolur sanki.. Allah herkeze 3 kiz nasip etmez diyorum.. ruh halim kariisk Bu aralar.. keske sizinle bulusup ohhh muhabbet sohbet etsek.. eger cocuk dusunursem senin gittigin dra gidicem ve esime tahlil yaptiricam eger dusunursem. Yasim daha 29 ama cocuk buyutmek zor.. hayirlisi.. kendine iyi bak arkadasim.. Allaha emanet olun sizi seviyorum.. bebisin resmini goruruz ins.Hakkında hayırlısı olsun unutma nasibinde varsa her şekilde gelip seni bulacaktır. İnşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin. Dün gece hepinize çok çok dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah.
Gijnij canim benim.. nasilsin.. okumaya firsat bulamiyorum iki cocukla.. doguma az kalmis sanirim.. ben ayniyim ugrasiyorum bi yaramazlik yok ama eski gunlerimi ozlemiyo degilim burda ne guzel arkadasliklarimiz olmustu.. kizlardan haber varmi D dorti apranxx sahsultann ve diger adini hatirlayamadigim arkadaslar.. kizim 1 yasini doldurdu sukur.. cok tatli akilli ve fena.. iyiki kiz olmus diyorum cunku simdiden cok guzeller ablasi cok koruyo seviyo anlatamam.. ama aklimin bi kosesinde hep var o dusunce.. bazen agliyorum nedensiz.. hic birzaman oglum olmayacak gibi hissediyorum.. bazende olmasin hatta bitane daha olsa kiz neolur sanki.. Allah herkeze 3 kiz nasip etmez diyorum.. ruh halim kariisk Bu aralar.. keske sizinle bulusup ohhh muhabbet sohbet etsek.. eger cocuk dusunursem senin gittigin dra gidicem ve esime tahlil yaptiricam eger dusunursem. Yasim daha 29 ama cocuk buyutmek zor.. hayirlisi.. kendine iyi bak arkadasim.. Allaha emanet olun sizi seviyorum.. bebisin resmini goruruz ins.