- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 34
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #63.881
maşallah oğluna ..
nasıl zayıflamayı deniyosun..önerin varmı..ben doğum kilolarımla kaldım..16 kilo aldım hamilelikte 6 gitti 10 duruyo..3 ay oldu doğum yapalı vede emziriyom..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah oğluna ..
ne yaptın gurbet kan değerlerin ne çıktı..amin guzelim
Canim tek tiroitim var biri alindi kan verdim bakalim kac cikicak ona göre ilac alicam
Sagolasin
Canım nasılsın gelmiyorsunuz artık kimse yok yeni arkadaşlar var deneme yapıyorlar onlarda benimde 9 gün kaldı doğuma. Senin yaşadığın duyguları bende yaşadım hep hiçbirzaman olmayacak derdim ama çok yanlış nasipte varsa zaten her şekilde gelip seni buluyor. Neler denedik neler yaptık zamanında çok şeyler paylaştık şimdi eskilerden benle dorti den başka kimse gelmiyor. Sende yavrunu biraz.daha büyüt emin ol yeniden denemek isteyeceksin çünkü bu öyle bir sevda ki insanın içinden çıkmıyor. Yavruların da maşallah çok güzeller Rabbim nazardan korusun. Ne zaman isterseniz ben buradayım ne olursa olsun arada mutlaka bakıyorum. Dua.ediyorum inşallah Rabbim sizlerin de gönlündekini nasip etsin. Bunun olacağına mutlaka inanın duadan asla vaz geçmeyin. Ben her düşen bir yaprakta bile dua.ederdim Rabbim hikmetin le düşen bu yaprağın hürmetine derdim sokakta.gördüğüm her erkek çocuğunda dua ettim. İnşallah mükafatını aldım dualarımın sizde asla ne olursa olsun kim ne derse desin duanızdan vaz geçmeyinGijnij canim benim.. nasilsin.. okumaya firsat bulamiyorum iki cocukla.. doguma az kalmis sanirim.. ben ayniyim ugrasiyorum bi yaramazlik yok ama eski gunlerimi ozlemiyo degilim burda ne guzel arkadasliklarimiz olmustu.. kizlardan haber varmi D dorti @apranxx sahsultann ve diger adini hatirlayamadigim arkadaslar.. kizim 1 yasini doldurdu sukur.. cok tatli akilli ve fena.. iyiki kiz olmus diyorum cunku simdiden cok guzeller ablasi cok koruyo seviyo anlatamam.. ama aklimin bi kosesinde hep var o dusunce.. bazen agliyorum nedensiz.. hic birzaman oglum olmayacak gibi hissediyorum.. bazende olmasin hatta bitane daha olsa kiz neolur sanki.. Allah herkeze 3 kiz nasip etmez diyorum.. ruh halim kariisk Bu aralar.. keske sizinle bulusup ohhh muhabbet sohbet etsek.. eger cocuk dusunursem senin gittigin dra gidicem ve esime tahlil yaptiricam eger dusunursem. Yasim daha 29 ama cocuk buyutmek zor.. hayirlisi.. kendine iyi bak arkadasim.. Allaha emanet olun sizi seviyorum.. bebisin resmini goruruz ins.
Karabiber sen oğlanı büyüttün maşallah çokta.güzel bir çocuk Rabbim nazardan korusun inşallah hayırlı salih evlatlar olsunlar
canim hayirlisiyla al bebisini kucagina insallah rabbim nelere kadir bende kizim olsun cok istiyorum her kiz bebk gördüğümde dua ediyorum rabbim neyi ne zaman verecegini biliyor bize sadece istemek dusuyor hayirlisiyla tabii sen biseyler denedinmi acaba hangi gunler iliski oldu kizin oldu bende cok istiyorum rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallahHerkese hayırlı ramazanlar beni hatıralayanlar olur mutlaka....ikinci kızıma hamileyim... Şuan 24.haftamdayım...çok çukur sağlığımız yerinde...cinsiyetini oğrendikten sonra çok zır zamanlar geçirdim...çevre koca ve ailesi hatta kendim bile....eziyet ettim....her dra gidilimde acaba değişir mi diye gidiyom....yok enson ayrıntılıda umudu kestim nerdeyse 4dr kız dedi... Yani nasipten ote koy yok.....yerinizde olsam hiççç bişey denemezdim zaten daha doğmadan belli ne olacağı levhi mahfızda....şimdi daha iyiyim ama heyecean yok içimde öyle....kızıma kardeş olsun istemiştim çok şulur rabbim nasip etti...etraf 3yap erkek olur diyor....inan sinirlerim zıplıyor istemiyorum artık garantisimi var ki diyorum....çunku aynı psikolojik yorgunluğu tekrara yaşayamam....zor bir hamilelik geçiriyorum ber açıdan..neyse benden haberler bu asosyal de benle aynı durumdaydı o da hiç yazmamış gnjjj hayırla sağlıkla yap doğumunu rabbim bir nefeste kurtarsın...eğer o an aklına gelirsem banada gonlumdeki duam için dua et.....kimbilir belki rabbim dopumda bir muciize yapar deyip kendini yine boş hayaallere surukluyorum....herkese Allah kolaylık versin gonlunuzdekini hayırla nasip etsin hayırlı bayramlar
canim rabbim hayirlisiyla gonlundekini nasip etsin insallahbenim pazar günü 3 gibi çok sancım oldu kasıklarımda huzursuzluk ağırlık hissettim karnımda.
akşam yaptığımda teste silinmemişti ama t çizgiyi silikleşmeye başlamıştı.
Sanırım akşama doğru çatladı LH hormonu hemen düşmüyordur sanırım.
Bizim de pazar akşam tekrar denememiz oldu gece.2 gece peşpeşe yapmış olduk yani.
Dün akşam 21:00 gibi yaptım testi T çizgisi halen vardı.ama koyu değildi.Çok silikte değildi.Kadir gecesi diye girmedik ilişkiye , ibadetlerimi yapıp bol bol dua ettim rabbime.
Bilmiyorum hakkımda hayırlısı.
canim rabbim hayirlisiyla gonlundekini nasip etsin insallah
Herkese hayırlı ramazanlar beni hatıralayanlar olur mutlaka....ikinci kızıma hamileyim... Şuan 24.haftamdayım...çok çukur sağlığımız yerinde...cinsiyetini oğrendikten sonra çok zır zamanlar geçirdim...çevre koca ve ailesi hatta kendim bile....eziyet ettim....her dra gidilimde acaba değişir mi diye gidiyom....yok enson ayrıntılıda umudu kestim nerdeyse 4dr kız dedi... Yani nasipten ote koy yok.....yerinizde olsam hiççç bişey denemezdim zaten daha doğmadan belli ne olacağı levhi mahfızda....şimdi daha iyiyim ama heyecean yok içimde öyle....kızıma kardeş olsun istemiştim çok şulur rabbim nasip etti...etraf 3yap erkek olur diyor....inan sinirlerim zıplıyor istemiyorum artık garantisimi var ki diyorum....çunku aynı psikolojik yorgunluğu tekrara yaşayamam....zor bir hamilelik geçiriyorum ber açıdan..neyse benden haberler bu asosyal de benle aynı durumdaydı o da hiç yazmamış gnjjj hayırla sağlıkla yap doğumunu rabbim bir nefeste kurtarsın...eğer o an aklına gelirsem banada gonlumdeki duam için dua et.....kimbilir belki rabbim dopumda bir muciize yapar deyip kendini yine boş hayaallere surukluyorum....herkese Allah kolaylık versin gonlunuzdekini hayırla nasip etsin hayırlı bayramlar
Ben hatırlıyorum seni, senden sonra bende hamile kaldım. Kuzum, kızım olacak. Başta zor geldi, insan kendini kaptırıyor yöntemlere, ama alıştım. Acaba hissetmişmidir diye korkuyorum. Konuşuyorum onunla sürekli. Allah' a hayırlısı için dua ettim hep. Hayırlısı buymuş. Sende öyle düşün cnm.Herkese hayırlı ramazanlar beni hatıralayanlar olur mutlaka....ikinci kızıma hamileyim... Şuan 24.haftamdayım...çok çukur sağlığımız yerinde...cinsiyetini oğrendikten sonra çok zır zamanlar geçirdim...çevre koca ve ailesi hatta kendim bile....eziyet ettim....her dra gidilimde acaba değişir mi diye gidiyom....yok enson ayrıntılıda umudu kestim nerdeyse 4dr kız dedi... Yani nasipten ote koy yok.....yerinizde olsam hiççç bişey denemezdim zaten daha doğmadan belli ne olacağı levhi mahfızda....şimdi daha iyiyim ama heyecean yok içimde öyle....kızıma kardeş olsun istemiştim çok şulur rabbim nasip etti...etraf 3yap erkek olur diyor....inan sinirlerim zıplıyor istemiyorum artık garantisimi var ki diyorum....çunku aynı psikolojik yorgunluğu tekrara yaşayamam....zor bir hamilelik geçiriyorum ber açıdan..neyse benden haberler bu asosyal de benle aynı durumdaydı o da hiç yazmamış gnjjj hayırla sağlıkla yap doğumunu rabbim bir nefeste kurtarsın...eğer o an aklına gelirsem banada gonlumdeki duam için dua et.....kimbilir belki rabbim dopumda bir muciize yapar deyip kendini yine boş hayaallere surukluyorum....herkese Allah kolaylık versin gonlunuzdekini hayırla nasip etsin hayırlı bayramlar
Az kalmış cnm. Hayırlısıyla kucağına alırsın İnşAllah. İnan kendi oğlum olmuş kadar mutlu olacam kucağına aldığında. Allah'a emanet ol.Canım nasılsın gelmiyorsunuz artık kimse yok yeni arkadaşlar var deneme yapıyorlar onlarda benimde 9 gün kaldı doğuma. Senin yaşadığın duyguları bende yaşadım hep hiçbirzaman olmayacak derdim ama çok yanlış nasipte varsa zaten her şekilde gelip seni buluyor. Neler denedik neler yaptık zamanında çok şeyler paylaştık şimdi eskilerden benle dorti den başka kimse gelmiyor. Sende yavrunu biraz.daha büyüt emin ol yeniden denemek isteyeceksin çünkü bu öyle bir sevda ki insanın içinden çıkmıyor. Yavruların da maşallah çok güzeller Rabbim nazardan korusun. Ne zaman isterseniz ben buradayım ne olursa olsun arada mutlaka bakıyorum. Dua.ediyorum inşallah Rabbim sizlerin de gönlündekini nasip etsin. Bunun olacağına mutlaka inanın duadan asla vaz geçmeyin. Ben her düşen bir yaprakta bile dua.ederdim Rabbim hikmetin le düşen bu yaprağın hürmetine derdim sokakta.gördüğüm her erkek çocuğunda dua ettim. İnşallah mükafatını aldım dualarımın sizde asla ne olursa olsun kim ne derse desin duanızdan vaz geçmeyin
Cnm ne denemesi bebek dusunmuodumne yaptın gurbet kan değerlerin ne çıktı..
deneme öncesi yöntem denemişmiydin..
Slm cnm valla iki hafta gerifen gidioruz gec döllellenme bizim velet onun har.ici simdilik iyi cok sukur lekelerde devam progestan aliyorumGurbet nasılsın bebiş nasıl
gurbet nadılsın bebiş nasıl
Oyy maşallah yakışıklıya cok tatlı bu pasa karabıberım
Gülizarım hayırlı ugurlu olsun kızın cok tatlı maşallah apranaksda sahsultanda hiç gelmıyor sadece gnjj var sayfada sagolsun bırde gurbet gelıyor baskada kımseden haberım yok sende ugra gel yıne sohbetler edelım canım özledık o gunlerıGijnij canim benim.. nasilsin.. okumaya firsat bulamiyorum iki cocukla.. doguma az kalmis sanirim.. ben ayniyim ugrasiyorum bi yaramazlik yok ama eski gunlerimi ozlemiyo degilim burda ne guzel arkadasliklarimiz olmustu.. kizlardan haber varmi D dorti @apranxx sahsultann ve diger adini hatirlayamadigim arkadaslar.. kizim 1 yasini doldurdu sukur.. cok tatli akilli ve fena.. iyiki kiz olmus diyorum cunku simdiden cok guzeller ablasi cok koruyo seviyo anlatamam.. ama aklimin bi kosesinde hep var o dusunce.. bazen agliyorum nedensiz.. hic birzaman oglum olmayacak gibi hissediyorum.. bazende olmasin hatta bitane daha olsa kiz neolur sanki.. Allah herkeze 3 kiz nasip etmez diyorum.. ruh halim kariisk Bu aralar.. keske sizinle bulusup ohhh muhabbet sohbet etsek.. eger cocuk dusunursem senin gittigin dra gidicem ve esime tahlil yaptiricam eger dusunursem. Yasim daha 29 ama cocuk buyutmek zor.. hayirlisi.. kendine iyi bak arkadasim.. Allaha emanet olun sizi seviyorum.. bebisin resmini goruruz ins.
Canım nerelerdesin nasıl gidiyor hamilelik... Yoksun kaç gündür hamileyim dedin müjdeyi verdin Bize... Şimdi yoksun, merak ettim canım seni...canim benim cok sagol rabbim bumubarek gunlerin hurmetine TEz zamanda hayirli saglikli bir erkek evlat sana nasip Eder ....rabbim buyuktur kulun kula ettigi dua Kabul olur ins
Canım Rabbim yardımcın olsun senin yaşadıklarını bende üçüncü kızımda yaşadım o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Doğum yaptığımda Bile bir umut belki bu erkekmiş derler diye bekledim ama dediğin gibi ne yaparsak yapalım nasibimizdeki ni dedeğiştir miyoruz. Ölüm gibi doğumda değişmeyen bir durum. Ama bunu anlamak için işte ya kayıplar yaşıyoruz yada birçok şey deneyip olmadığını anlayınca gerçeği görüyoruz. Dua.edicem sana inşallah Rabbim büyük hiç belli olmaz dilerse her An her şey değişebilir.Herkese hayırlı ramazanlar beni hatıralayanlar olur mutlaka....ikinci kızıma hamileyim... Şuan 24.haftamdayım...çok çukur sağlığımız yerinde...cinsiyetini oğrendikten sonra çok zır zamanlar geçirdim...çevre koca ve ailesi hatta kendim bile....eziyet ettim....her dra gidilimde acaba değişir mi diye gidiyom....yok enson ayrıntılıda umudu kestim nerdeyse 4dr kız dedi... Yani nasipten ote koy yok.....yerinizde olsam hiççç bişey denemezdim zaten daha doğmadan belli ne olacağı levhi mahfızda....şimdi daha iyiyim ama heyecean yok içimde öyle....kızıma kardeş olsun istemiştim çok şulur rabbim nasip etti...etraf 3yap erkek olur diyor....inan sinirlerim zıplıyor istemiyorum artık garantisimi var ki diyorum....çunku aynı psikolojik yorgunluğu tekrara yaşayamam....zor bir hamilelik geçiriyorum ber açıdan..neyse benden haberler bu asosyal de benle aynı durumdaydı o da hiç yazmamış gnjjj hayırla sağlıkla yap doğumunu rabbim bir nefeste kurtarsın...eğer o an aklına gelirsem banada gonlumdeki duam için dua et.....kimbilir belki rabbim dopumda bir muciize yapar deyip kendini yine boş hayaallere surukluyorum....herkese Allah kolaylık versin gonlunuzdekini hayırla nasip etsin hayırlı bayramlar
Canım Allah razı olsun inşallah. RABBİM seninde diğer arkadaşlarında isteyen dileyen herkesin gönlüne göre versin inşallahAz kalmış cnm. Hayırlısıyla kucağına alırsın İnşAllah. İnan kendi oğlum olmuş kadar mutlu olacam kucağına aldığında. Allah'a emanet ol.